- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- En iyi cevaplar
- 2
- 6.357
- 108
- 30
Annesin sen diyen yaninizi dinleyin lutfenMerhaba kızlar.. ilk defa üye oluyorum her zaman misafir olarak konuları okurdum ama güzel yorumlarınızı görünce birde ben içimiz acayim dedim.nerden başlasam bilmiyorum eşimden ayrılalı 3 sene kadar oldu 34 yasindayim 1 de kizim var. Yaklaşık 8 aydır hayatımda biri var .benle de kızımla da aşırı ilgili . Daha önce hiç evlilik yapmamış ama nişanlısıyla bir çok şeyi yaşamış ben sorun etmedim kendisi de bana karşı hiç dul muamelesi yapmadı yapmaz da. Önceden ne yaşadığımiz önemsiz diye bakıyoruz ikimiz de. Hatta söyle söylim kızımı babası görmüyor erkek arkadaşım ise hastalansa bile yetişip geliyor ilgileniyor kendi çocuğu gibi. Anlayacağınız çok güzel giden bir ilişkimiz var ama erkek arkadaşım ve benim bir evlilik için en az 1 senemiz var evlilik icin hatta bana kalsa daha uzun bir sure olsun diyorum çünkü yeniden evlenmek yeniden aynı problemleri yaşama korkusu biraz beni ürkütüyor. Işte sorun şu ki erkek arkadaşım 39 ben ise 34 yaşındayım ve malesef birşeyler yasamak istiyor... elele tutuşmak sarılmak vs değil ötesine gitmek istiyor yani iliski istiyor, zorlamıyor bunun için asla ama kocaman insanlarız birbrimizi seviyoruz evlenene kadar yasamicaz mi hic bisey diyor. Kafam cok krisik bi yandan o kadar seviyorum o kadar özel biri ki ama bi yandan da annesin sen diyorum kendime asla yapma diyorum. Bu konuda fikirlerinizi alabilir miyim sizce ne yapmalıyım bunun için de ayrılmak bitirmek de istemiyorum ama bitirmezsem de sık sık gündeme gelicek bu konu ..
Ben ilk mesajınızdaki sözlerden alıntı yaptım zaten, kimse size ithafen bir şey yazmamışken..Bana yazılan çirkin usluba karşı karşılık vermişim. Bunu görmeyip benm uslubuna takılı kalma zihniyeti de anca sizin gibi birinden çıkardı. İnsanı tahrik edip banlatmaya çalışmayın. Çok büyük mesela varsa yüzüme karsı söyleyin anonimlikten cıkıp
iki kişinin de isteği ve ihtiyacı olan bir sevişmede kadına nasıl "zarar" gelmiş oluyor? cinsellik bu kadar pis kötü bir şeyken evlenince birden "kutsal" oluyor sanırım.
Kadın tarafından pişman olmak demiyorum Siz farklı anladınız. Erkekler ayrıldıktan sonra yasadıgı ilişkiyi anlatır genelde cünkü Umursamaz dalgaya alır belki kahvede belki sohbet ortamında geyik muhabbetine döner. Burda kadın üzülür.. Anlıyormusun. Ne kadar guvenebiliersin? Ben bunu diyorum tercih meselesi tabi (ben buna benzer hikayeler cok duydum genelde kadın ayıplanan taraf oluyor erkege hic bir sey olmuyor39 yaşındaki adam hemen cinsellik mi istiyor? espri olsun diye yazdınız ya da insan cinselliğinden haberdar değilsiniz sanırım. burada bir sürü konu okudum, eşim 1 yıldır isteksiz, aylardır yatağımız ayrı diye. işte bu adamlar o adamlar. 8 ay bile çok garip bir süre o yaştaki insanlar için. ki neden hala ayrılınca "kadın" tarafının pişmanlık duyması ama erkeğin etkilenmemesi gibi bir inanış sürekli vurgulanıyor artık anlamıyorum. bu öğretildiği için mi? kadının doğasında mı varmış iki kişinin de ihtiyacı ve istediği olan ( evet, kadının sunduğu bir şey değil cinsellik) bir eylem için pişman olmak?
Hayır, benim konum olsun başkasının konusu olsun anonim hesaplardan birine giydirmeyi sizin gibiler çok seviyor. Kendisi gibi düşünenleri sevip diğerlerine tüü kka diyor. Ama birisi kendini bu tarz çirkinliğe karşı kendini savununca kötü olan o oluyor? Sizi tehdit etmiyorum sadece anonim hesaplar olunca hepiniz çok acayipleşiyorsunuz yolda görseniz bunları söyler misiniz birine?Ben ilk mesajınızdaki sözlerden alıntı yaptım zaten, kimse size ithafen bir şey yazmamışken..
Ayrıca nedir bu gel yüzüme söyle meydan okuması? Çıkışta bekliyorum der gibi. Ne olacak mesela ismimle cismimle açık adresimle söylesem bunları bi söyler misiniz? Bu nasıl bir ego yahu.
Bu konuda hiç polemiğe girmeyeceğim bir kez daha söyleyeceğim sadece. Ben bu konudaki düşüncenize değil, düşüncenizi söyleyiş tarzınızdan rahatsız oldum. Konu sahibini annelik üzerinden vurup senin aklın başka yerlerde imanız çirkindi kabul edin.Hayır, benim konum olsun başkasının konusu olsun anonim hesaplardan birine giydirmeyi sizin gibiler çok seviyor. Kendisi gibi düşünenleri sevip diğerlerine tüü kka diyor. Ama birisi kendini bu tarz çirkinliğe karşı savununca kötü olan o oluyor? Sizi tehdit etmiyorum sadece anonim hesaplar olunca hepiniz çok acayipleşiyorsunuz yolda görseniz bunları söyler misiniz birine?
bunun çözümü erkeklerin davranışı normalleştirip kadını kontrol altına almaya çalışmak mı? hem en başından ilişki yaşadığı kadını geyik muhabbeti yapacak kadar güvenmedikleri adamlarla kadınlar zaten en başından beraber olmamalı. tüm erkekler böyle diyorsanız bu sizin hatalı bakış açınız olur, bu tamamen karakter işidir. ama biliyorsunuz, erkekler böyledir kadın dikkat etsin demekle kadın etek, şort giymesin erkeklerin hormonları var demek aynı şey. keşke şu ülkede her şeyin çözümü "kadını baskılamak" olarak görülmek yerine erkeklerin yanlış davranışlarına set çekmek olsa.Kadın tarafından pişman olmak demiyorum Siz farklı anladınız. Erkekler ayrıldıktan sonra yasadıgı ilişkiyi anlatır genelde cünkü Umursamaz dalgaya alır belki kahvede belki sohbet ortamında geyik muhabbetine döner. Burda kadın üzülür.. Anlıyormusun. Ne kadar guvenebiliersin? Ben bunu diyorum tercih meselesi tabi (ben buna benzer hikayeler cok duydum genelde kadın ayıplanan taraf oluyor erkege hic bir sey olmuyor
kendisi de bana karşı hiç dul muamelesi yapmadı yapmaz da.
i ama bi yandan da annesin sen diyorum kendime asla yapma diyorum.
zaten konu sahibinin aslında bu ilişkiden önce kendisinin psikolojik destek alması gerek. kendi kafasında- eski eşiyle yaşadıkları yüzünden öyle olduğunu söylüyor- cinselliği erkekler için olan kadının katlandığı bir şey olarak görüyor. bence sevgilisiyle beraber olup olmamasından önce düşünecek daha önemli şeyleri var. ama farkında mı bilmiyorum.siz öncelikle kendinizi dul kavramından bir kendiniz çıkarın.
adam size lütfediyormuş gibi düşünmeyi bırakın. adam olması gerektiği gibi davranıyor.
bu ne alaka anlayamadım.
genel olarak yorumum ise etiketlerden kurtulmadan sevişmeyin. çünkü siz şimdi sevişirseniz adamın gönlü olsun diye sevişeceksiniz belli ki.
adamın size lütfettiğini düşündüğünüz davranış şekline karşılık olarak sizde sevişmeyi lütfedeceksiniz.
sevişmek böyle bir şey değil.
Yaa kesinlikle. Bekarken iğrenç, sapıklık, evliyken kutsal. Oysa sadece iki insanın birbirini sevmesinin ürünü bir olay..iki kişinin de isteği ve ihtiyacı olan bir sevişmede kadına nasıl "zarar" gelmiş oluyor? cinsellik bu kadar pis kötü bir şeyken evlenince birden "kutsal" oluyor sanırım.
Her türlü dini konu ve yorum yasaktır, kimse dini inancını açıklamak zorunda değildir, ki zaten inanç gibi kutsal değerlerin sitede tartışılması uygun değildir ve kullanım sözleşmesinde yer alan aşağıdaki maddeler hepimizin bu kurallara uyması gerektiğini vurgular.Mune Yüzde 90 a yakın Müslüman olan bir ülkede tabi ki böyle bu tarz dini yorumlr olabilir yani ne ben anlamadım. Ayrıca herkes sormasına karşın konu sahibi kendi değerlerini mezhebii dini belirtmemiş ki insanlarda ona bu şeklde yazmış. ayrıca diyelim dedikodu yapıyor burdakiler bunu zinayla mı kıyaslıyorsunuz ? yani yanlışı yanlışla ölçüüp hayııır en yanlış senin ki mi diyeceksiniz?
Gerçek niyeti sex olsa, zaten bu kadar beklemez bir insan. Bir sürü kadın var ve bir sürü erkek var. Kimse sadece sex için bir başkasını, üstelik bir de çocuğunu çekmek istemez. Bence gayet güzel giden bir ilişki var ve tam bir ilişki talep etmekte haklı. Önemli olan senin ne hissettiğin. Anne olmak başka, ama kadın olarak ne hissediyorsun. Yani açıkçası söylemek istediğim şu; çocuksuz boşanmış bir kadın da nasıl olsa anne değilim diye her gördüğü erkekle sorgusuz sualsiz birlikte olmuyor. Bu konu çocuktan bağımsız olmalı. Bir kadın olarak istiyorsan, güveniyorsan, kafandaki soru işaretlerin sadece çocuğuna dair ise seni tutan, bağlayan bir şey yok. Anne olunca kadınlığın kaybolmuyor. Dengede kalabilmen lazım.Merhaba kızlar.. ilk defa üye oluyorum her zaman misafir olarak konuları okurdum ama güzel yorumlarınızı görünce birde ben içimiz acayim dedim.nerden başlasam bilmiyorum eşimden ayrılalı 3 sene kadar oldu 34 yasindayim 1 de kizim var. Yaklaşık 8 aydır hayatımda biri var .benle de kızımla da aşırı ilgili . Daha önce hiç evlilik yapmamış ama nişanlısıyla bir çok şeyi yaşamış ben sorun etmedim kendisi de bana karşı hiç dul muamelesi yapmadı yapmaz da. Önceden ne yaşadığımiz önemsiz diye bakıyoruz ikimiz de. Hatta söyle söylim kızımı babası görmüyor erkek arkadaşım ise hastalansa bile yetişip geliyor ilgileniyor kendi çocuğu gibi. Anlayacağınız çok güzel giden bir ilişkimiz var ama erkek arkadaşım ve benim bir evlilik için en az 1 senemiz var evlilik icin hatta bana kalsa daha uzun bir sure olsun diyorum çünkü yeniden evlenmek yeniden aynı problemleri yaşama korkusu biraz beni ürkütüyor. Işte sorun şu ki erkek arkadaşım 39 ben ise 34 yaşındayım ve malesef birşeyler yasamak istiyor... elele tutuşmak sarılmak vs değil ötesine gitmek istiyor yani iliski istiyor, zorlamıyor bunun için asla ama kocaman insanlarız birbrimizi seviyoruz evlenene kadar yasamicaz mi hic bisey diyor. Kafam cok krisik bi yandan o kadar seviyorum o kadar özel biri ki ama bi yandan da annesin sen diyorum kendime asla yapma diyorum. Bu konuda fikirlerinizi alabilir miyim sizce ne yapmalıyım bunun için de ayrılmak bitirmek de istemiyorum ama bitirmezsem de sık sık gündeme gelicek bu konu ..
Nekadar kötü ve iğrenç bir yorum. Okuduğunuzu anlasaydaniz keşke.Siz ilişki yaşarken çocuğunuz nerde olacak . Bakacak biri var mı bari. Çocuklar küçük de olsa hisseder. İnşallah çocuk evdeyken yapmazsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?