Yargılamadan yardımcı olucak varsa okusun lütfen..

Annesin sen diyen yaninizi dinleyin lutfen

MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Yüzde 90 a yakın Müslüman olan bir ülkede tabi ki böyle bu tarz dini yorumlr olabilir yani ne ben anlamadım. Ayrıca herkes sormasına karşın konu sahibi kendi değerlerini mezhebii dini belirtmemiş ki insanlarda ona bu şeklde yazmış. ayrıca diyelim dedikodu yapıyor burdakiler bunu zinayla mı kıyaslıyorsunuz ? yani yanlışı yanlışla ölçüüp hayııır en yanlış senin ki mi diyeceksiniz?

Ben ilk mesajınızdaki sözlerden alıntı yaptım zaten, kimse size ithafen bir şey yazmamışken..

Ayrıca nedir bu gel yüzüme söyle meydan okuması? Çıkışta bekliyorum der gibi. Ne olacak mesela ismimle cismimle açık adresimle söylesem bunları bi söyler misiniz? Bu nasıl bir ego yahu.

iki kişinin de isteği ve ihtiyacı olan bir sevişmede kadına nasıl "zarar" gelmiş oluyor? cinsellik bu kadar pis kötü bir şeyken evlenince birden "kutsal" oluyor sanırım.

Kadın tarafından pişman olmak demiyorum Siz farklı anladınız. Erkekler ayrıldıktan sonra yasadıgı ilişkiyi anlatır genelde cünkü Umursamaz dalgaya alır belki kahvede belki sohbet ortamında geyik muhabbetine döner. Burda kadın üzülür.. Anlıyormusun. Ne kadar guvenebiliersin? Ben bunu diyorum tercih meselesi tabi (ben buna benzer hikayeler cok duydum genelde kadın ayıplanan taraf oluyor erkege hic bir sey olmuyor

Hassasiyetinizi anlıyorum. Ama bu yaşlar geri gelmez. Sevişmedikten sonra sevgililik eksik kalıyor.

Ben ilişki başlar başlamaz hemen sevişilmesini doğru bulmuyorum. Hazzı ertelemek güzeldir. Ama uzun süreli ilişkide seks yoksa, o aşk eksiktir, o da kesin.

Adam beklemiş. Belli ki ipsiz sapsız biri değil. Belli ki sizi seviyor. Sevişin :)

Haa ayrılırsanız da bu, geri kafalı toplumumuzun dul kadından istediğini aldı, bıraktı gibi bir sebepten olmayacak belli ki. Düzgün bir adam olduğu için.

Hayır, benim konum olsun başkasının konusu olsun anonim hesaplardan birine giydirmeyi sizin gibiler çok seviyor. Kendisi gibi düşünenleri sevip diğerlerine tüü kka diyor. Ama birisi kendini bu tarz çirkinliğe karşı kendini savununca kötü olan o oluyor? Sizi tehdit etmiyorum sadece anonim hesaplar olunca hepiniz çok acayipleşiyorsunuz yolda görseniz bunları söyler misiniz birine?

Bu konuda hiç polemiğe girmeyeceğim bir kez daha söyleyeceğim sadece. Ben bu konudaki düşüncenize değil, düşüncenizi söyleyiş tarzınızdan rahatsız oldum. Konu sahibini annelik üzerinden vurup senin aklın başka yerlerde imanız çirkindi kabul edin.

Ve hayır yolda gördüğüm birine söylemem, yolda gördüğüm biriyle böyle bir diyalogum olamaz. Ama ilk kez bile olsa aynı ortamda bulunduğum birine bu muhabbet dönerken söylerim. Annem babam dahi olsa şu imadan rahatsız olur ve söylerim.

bunun çözümü erkeklerin davranışı normalleştirip kadını kontrol altına almaya çalışmak mı? hem en başından ilişki yaşadığı kadını geyik muhabbeti yapacak kadar güvenmedikleri adamlarla kadınlar zaten en başından beraber olmamalı. tüm erkekler böyle diyorsanız bu sizin hatalı bakış açınız olur, bu tamamen karakter işidir. ama biliyorsunuz, erkekler böyledir kadın dikkat etsin demekle kadın etek, şort giymesin erkeklerin hormonları var demek aynı şey. keşke şu ülkede her şeyin çözümü "kadını baskılamak" olarak görülmek yerine erkeklerin yanlış davranışlarına set çekmek olsa.

30lu yaşlar da bir kadın da seviştiği kadını ağzında sakız yapacağını düşündüğü tiynette bir adamla da olmayıversin, olmuşsa da iyi ki kurtulmuşum desin. neden hep "kadın" utanmak zorunda?

kendisi de bana karşı hiç dul muamelesi yapmadı yapmaz da.

siz öncelikle kendinizi dul kavramından bir kendiniz çıkarın.
adam size lütfediyormuş gibi düşünmeyi bırakın. adam olması gerektiği gibi davranıyor.

i ama bi yandan da annesin sen diyorum kendime asla yapma diyorum.

bu ne alaka anlayamadım.

genel olarak yorumum ise etiketlerden kurtulmadan sevişmeyin. çünkü siz şimdi sevişirseniz adamın gönlü olsun diye sevişeceksiniz belli ki.
adamın size lütfettiğini düşündüğünüz davranış şekline karşılık olarak sizde sevişmeyi lütfedeceksiniz.
sevişmek böyle bir şey değil.

zaten konu sahibinin aslında bu ilişkiden önce kendisinin psikolojik destek alması gerek. kendi kafasında- eski eşiyle yaşadıkları yüzünden öyle olduğunu söylüyor- cinselliği erkekler için olan kadının katlandığı bir şey olarak görüyor. bence sevgilisiyle beraber olup olmamasından önce düşünecek daha önemli şeyleri var. ama farkında mı bilmiyorum.

iki kişinin de isteği ve ihtiyacı olan bir sevişmede kadına nasıl "zarar" gelmiş oluyor? cinsellik bu kadar pis kötü bir şeyken evlenince birden "kutsal" oluyor sanırım.
Yaa kesinlikle. Bekarken iğrenç, sapıklık, evliyken kutsal. Oysa sadece iki insanın birbirini sevmesinin ürünü bir olay..

Yani biriniz 34 biriniz 39 yaşında, koskoca insanlarsınız. Sizin çocuğunuz var. Bu durumda cinsellik için evliliği beklemek bana da saçma geliyor. İstiyorsanız yaşayın.

Ülkedeki insanları, özellikle erkeklerin kadınlara bakış açısı malum biliyorsunuz o yüzden tekrar gündeme geleceğini düşünüyorsunuz ve üzerinizde daha şimdiden baskı var. madem sizi çok düşünüyor evlensin, sorumluluk alsın. Bir de kız çocuğu sahibiniz hayatınıza alacağınız insanlara sizin bir tık daha dikkat etmeniz gerekiyor.

Ahlâk kadınla ve cinsellikle tanımlanmaya başlıyorsa o toplumda cidden büyük sorun vardır. Bizim gibi, ortadoğu ülkeleri gibi. Yetişkin her insan sorumluluğunu taşıyabileceği ve bunun sonucunda kimsenin zarar görmesine sebep olmayacaksa dilediğini yapmaya özgürdür. Benim bütün ahlak anlayışım ve inancım budur. Bizim toplumuzda bekar, evli fark etmez her kadının kıyafetine, cinsel yaşamına, dinine, kadinligina laf etmekten hiç çekinmeyen bir grup var. Ahlak abidesi gibi gorunen kutsal kadinlar! Onların pek çoğunun imkan bulamadıkları için ahlaksızlık adlandırdıkları şeyleri yapAmadıklarını gördüm ben. Firsatini bulduklarinda da öyle bir yaptilar ki!

Konunuza dönersek eğer kafanızdaki cinselliği güzelce bir ortaya çıkarın. Sizin için birbirini seven iki insanın özel bir paylaşımı mıdır? Yoksa erkeğe kendini adamak için yapılan bir eylem mıdır? Eğer ilki olsaydı bu soruyu sormazdınız. İkincisi ise tamamen yanlış. Bırakın bizim toplumumuzu daha modern ülkelerde bile kadının cinselliği konuşulmaz, dillendirilmez. Dünya kadının arzularına hala uzak. Bu tabuları birlikte yıkmamız gerektiğini düşünüyorum. Sex sizin de ihtiyacınız. Şu forumda bile konuşurken sadece erkeklerin cinsellik için kadını kullanabileceğini düşünüyoruz. Bunu kadın da gayet yapabilir. Bir erkek ve bir kadının tek ortak noktası cinsellik de olabilir. Bize ne, kime ne? Forumda bunu yasayan hiç mi kadın yok? Ama konuşamayız günah, haram, suç, ahlaksızlık. Dilediğinizi yaşayın. Biz kadınlar cinselliği kullanılmak değil bir istek, ihtiyaç, paylaşım olarak gormeye basladigimizda degisecek her sey. Uzun lafin kisasi birlikte olmak istiyorsaniz olun. Istemiyorsanız olmayın. Sizin hayatınız, sizin kararınız.

Birlikte olacaksanız en kötüsünü düşünüp ,üzülmeyecekseniz olun. .mesela, ayrılırsanız pişman olur musunuz? Yada kazara hamile kalırsanız ve sizi terk ederse üstesinden gelebilir misiniz?

Yazmicam yazmicam diyorum ama iki gündür önüme geliyor konu belli ki kıyım ve taşlama da olmuş. Okumadım hepsini yazılanların ama aklı selim herkes bilir ki belli hayat görüşlerine sahip birçok insanın katılımda bulunduğu bu platformda böyle ucu açık bir soru sormak yürek ister.
Elbet onaylayan da olacaktır, yerin dibine sokan da..
Bu yetişkin bir insanın kendi alacağı türden bir karardır.
Ona buna sorarak "yapsam mı?" Demek bana göre zayıflık. 18 yasında değilseniz ne yapıp yapamayacağınızı bilirsiniz.
Herbkoyun kendi bacağından asılır.
Yapacağınız ya da yapmayacağınız herşeyin sorumluluğu size aittir.

Her türlü dini konu ve yorum yasaktır, kimse dini inancını açıklamak zorunda değildir, ki zaten inanç gibi kutsal değerlerin sitede tartışılması uygun değildir ve kullanım sözleşmesinde yer alan aşağıdaki maddeler hepimizin bu kurallara uyması gerektiğini vurgular.

Forumumuz kendine özgü kuralları olan, sınırsız özgürlük vaat etmeyen, akla her gelenin söylenmesinin ve isteyenin dilediği gibi davranmasının söz konusu olmadığı bir ortamdır. Üyeler buraya kendi özgür iradeleriyle geldiklerine göre forum kurallarına uymak durumundadırlar.

Kullanıcıların kendi yararları göz önünde tutularak hazırlanan bu kurallar tartışmaya açık değildir.

Foruma üye olan kullanıcılar bu metni okumamış olsa da tüm kurallara uymayı kabul etmiş sayılır. Bu kurallar tüm kullanıcılar için bağlayıcı niteliktedir.

Gerçek niyeti sex olsa, zaten bu kadar beklemez bir insan. Bir sürü kadın var ve bir sürü erkek var. Kimse sadece sex için bir başkasını, üstelik bir de çocuğunu çekmek istemez. Bence gayet güzel giden bir ilişki var ve tam bir ilişki talep etmekte haklı. Önemli olan senin ne hissettiğin. Anne olmak başka, ama kadın olarak ne hissediyorsun. Yani açıkçası söylemek istediğim şu; çocuksuz boşanmış bir kadın da nasıl olsa anne değilim diye her gördüğü erkekle sorgusuz sualsiz birlikte olmuyor. Bu konu çocuktan bağımsız olmalı. Bir kadın olarak istiyorsan, güveniyorsan, kafandaki soru işaretlerin sadece çocuğuna dair ise seni tutan, bağlayan bir şey yok. Anne olunca kadınlığın kaybolmuyor. Dengede kalabilmen lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…