- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.748
- 348
Kimsin sen freud mu ? Aynştayn mi? Nerelerdeydin be baba nerelerdeydin ! Bu nasıl deha bir düşünce.... neçe zalım bir buluş......Siz ilişki yaşarken çocuğunuz nerde olacak . Bakacak biri var mı bari. Çocuklar küçük de olsa hisseder. İnşallah çocuk evdeyken yapmazsınız.
Sitede dini içerik yasak. Tek delirdiğim buSen gorusune saygı beklerken ınsanlara saygısızlık yapıyorsun hoşgörü iki taraflı olmalı sende oda öZgürce yazabilmeli özgürlük herkes için eşit kavramdır
Söyle ki, 3 sene önce baba evine döndüm, resmî olarak boşanmamıştık henüz. Sonra epey zamandan sonra aile zoruyla baristirildik ve eve hiç gelmiyordu nerdeyse. Birkaç kez birliktelik yaşadık ve hamile kaldığımı öğrendim. Sonra acana hamileyim diue eve gelir mı derken aksine hiç gelmedi bende hamile halimle baba evine geri dondum. O nedenle de 3 sene diyorum, çünkü resmen acaba olurmu salakligiyla gidip hamile kalıp döndüm benim için de kizim için de cok acı bir ani olarak kalıcak.3 sene önce ayrıldıysanız kızın nasıl 1 yasında oluyor ?
Konu çok farklı. Evlilik yada sevgililik hayatında biri olur. Ama hayatında biri olmayan biri istediğiyle anlık yaşasın sorun ne? Benim hayatımda kimse yok istediğimle yatıyorum kime neee??? Bu hanfendide sevgilisiyle yatmaktan bahsetmiş çok normal ayrıca size ne?Yazık gerçekten üzüldüm adınıza .Evet herkeste beden var ama her beden kendine özel ve güzeldir hatta seven ve sevilen biri için daha özeldir.Ee mantığınıza göre evlendiğinizde kocanız bazı akşamlar başkalarıyla birlikte olsun nede olsa sizin için bütün bedenler aynı .Bide yatmak sadece bedenle oluyor dimi ;duygular aşk şehvet bunlar olmadan yatma emin olun hayvanlarda aynı şekilde. Biraz farklı olduğumuzu idrak edin onlardan
evet baya acıSöyle ki, 3 sene önce baba evine döndüm, resmî olarak boşanmamıştık henüz. Sonra epey zamandan sonra aile zoruyla baristirildik ve eve hiç gelmiyordu nerdeyse. Birkaç kez birliktelik yaşadık ve hamile kaldığımı öğrendim. Sonra acana hamileyim diue eve gelir mı derken aksine hiç gelmedi bende hamile halimle baba evine geri dondum. O nedenle de 3 sene diyorum, çünkü resmen acaba olurmu salakligiyla gidip hamile kalıp döndüm benim için de kizim için de cok acı bir ani olarak kalıcak.
Ahahahha sende gençliğimi, toyluk zamanlarımı görüyorum suslutrsSitede dini içerik yasak. Tek delirdiğim bu
Yanı burda tam ifade edemiyorum elbette ama seviyordum esimi herşeye rağmen ii yanlari vardi , sadece etkileyip dolduranlar coktu ve beni bir daha oyle olmauacagina ikna etmisti.. yanıldım sonuç olarak ... Işte bu nedenledir ki güven duygum yerle birevet baya acı
Aile ısrarıyla barıştırılmak , sonra tam hersey düzelmemişsen kazayla da olsa hamilelik , işin içine çocuk girmesi
Ama sizi pek dik kendi kararlarının arkasında durabilen biri gibi görmedim.
Sonuçta o evliliği de o hayatı da siz yasıyorsunuz , birileri istedi diye eve geri dönmek birileri istedi diye cinsellik yasamayı düşünmek mantıksız
Hayata karşı kendi duruşunuz kendi kararlarınız olsun o zaman yaptığınız şeylerden pişmanlık da duymazsınız.
İyi geceler hanımefendi.Merhaba kızlar.. ilk defa üye oluyorum her zaman misafir olarak konuları okurdum ama güzel yorumlarınızı görünce birde ben içimiz acayim dedim.nerden başlasam bilmiyorum eşimden ayrılalı 3 sene kadar oldu 34 yasindayim 1 de kizim var. Yaklaşık 8 aydır hayatımda biri var .benle de kızımla da aşırı ilgili . Daha önce hiç evlilik yapmamış ama nişanlısıyla bir çok şeyi yaşamış ben sorun etmedim kendisi de bana karşı hiç dul muamelesi yapmadı yapmaz da. Önceden ne yaşadığımiz önemsiz diye bakıyoruz ikimiz de. Hatta söyle söylim kızımı babası görmüyor erkek arkadaşım ise hastalansa bile yetişip geliyor ilgileniyor kendi çocuğu gibi. Anlayacağınız çok güzel giden bir ilişkimiz var ama erkek arkadaşım ve benim bir evlilik için en az 1 senemiz var evlilik icin hatta bana kalsa daha uzun bir sure olsun diyorum çünkü yeniden evlenmek yeniden aynı problemleri yaşama korkusu biraz beni ürkütüyor. Işte sorun şu ki erkek arkadaşım 39 ben ise 34 yaşındayım ve malesef birşeyler yasamak istiyor... elele tutuşmak sarılmak vs değil ötesine gitmek istiyor yani iliski istiyor, zorlamıyor bunun için asla ama kocaman insanlarız birbrimizi seviyoruz evlenene kadar yasamicaz mi hic bisey diyor. Kafam cok krisik bi yandan o kadar seviyorum o kadar özel biri ki ama bi yandan da annesin sen diyorum kendime asla yapma diyorum. Bu konuda fikirlerinizi alabilir miyim sizce ne yapmalıyım bunun için de ayrılmak bitirmek de istemiyorum ama bitirmezsem de sık sık gündeme gelicek bu konu ..
Ahhahaha 22 yaşındayım zaten çok toyum fjskdkdk
Benzettim, benzetmez miyim
9 sayfa yorum yapılmış, hepsini okumadım. İlla ki aynı şeyleri yazanlar olmuştur:Merhaba kızlar.. ilk defa üye oluyorum her zaman misafir olarak konuları okurdum ama güzel yorumlarınızı görünce birde ben içimiz acayim dedim.nerden başlasam bilmiyorum eşimden ayrılalı 3 sene kadar oldu 34 yasindayim 1 de kizim var. Yaklaşık 8 aydır hayatımda biri var .benle de kızımla da aşırı ilgili . Daha önce hiç evlilik yapmamış ama nişanlısıyla bir çok şeyi yaşamış ben sorun etmedim kendisi de bana karşı hiç dul muamelesi yapmadı yapmaz da. Önceden ne yaşadığımiz önemsiz diye bakıyoruz ikimiz de. Hatta söyle söylim kızımı babası görmüyor erkek arkadaşım ise hastalansa bile yetişip geliyor ilgileniyor kendi çocuğu gibi. Anlayacağınız çok güzel giden bir ilişkimiz var ama erkek arkadaşım ve benim bir evlilik için en az 1 senemiz var evlilik icin hatta bana kalsa daha uzun bir sure olsun diyorum çünkü yeniden evlenmek yeniden aynı problemleri yaşama korkusu biraz beni ürkütüyor. Işte sorun şu ki erkek arkadaşım 39 ben ise 34 yaşındayım ve malesef birşeyler yasamak istiyor... elele tutuşmak sarılmak vs değil ötesine gitmek istiyor yani iliski istiyor, zorlamıyor bunun için asla ama kocaman insanlarız birbrimizi seviyoruz evlenene kadar yasamicaz mi hic bisey diyor. Kafam cok krisik bi yandan o kadar seviyorum o kadar özel biri ki ama bi yandan da annesin sen diyorum kendime asla yapma diyorum. Bu konuda fikirlerinizi alabilir miyim sizce ne yapmalıyım bunun için de ayrılmak bitirmek de istemiyorum ama bitirmezsem de sık sık gündeme gelicek bu konu ..
Sizin gibi zeki insanlar olmasa nerden bilecek insanlar nerde yapıp yapmicagini dimi? Allah için bir dönün yaptığınız yorumu okuyun göndermeden önce ya, Ne dediginizi attığınız yorumun neler ifade ettiğini de mi algılayamıyorsunuz anlamıyorum kiSiz ilişki yaşarken çocuğunuz nerde olacak . Bakacak biri var mı bari. Çocuklar küçük de olsa hisseder. İnşallah çocuk evdeyken yapmazsınız.
bence bu adamı da çok iyi tanımıyorsunuz , yeni boşanmışsınız zaten yerinizde olsam bir süre sadece kızımla ve kendimle ilgilenirdimYanı burda tam ifade edemiyorum elbette ama seviyordum esimi herşeye rağmen ii yanlari vardi , sadece etkileyip dolduranlar coktu ve beni bir daha oyle olmauacagina ikna etmisti.. yanıldım sonuç olarak ... Işte bu nedenledir ki güven duygum yerle bir
Istemiyorsan ya da ileride pisman olabilecek bir yapiya sahipsen bence yapmamalisin. Adamin diretmeleri ile su an olmaz desen de bir sure sonra zayif dusup beraber olabilirsin, sonra da pismanlik yasayabilirsin. Bunun kararini sen vermelisin oysa. Onu kirmayim diye yapmamalisin ya da birgun direncin kirildiginda yapmamalisin.Yok bu nedenden dolayı benden ayrılacak diye bisey demedim yanlış ifade ettim sanırım. Ben bu konuyu asamadigim için ondan ayrılayım düşüncesine girdim aksine
Atikenur bir markadır. Çizgisini hiç bozmaz itina ile dini yorumunu yapar bizi kanser edip kabuğuna çekilir.Kimsin sen freud mu ? Aynştayn mi? Nerelerdeydin be baba nerelerdeydin ! Bu nasıl deha bir düşünce.... neçe zalım bir buluş......
Bazılarınız beni delirtiyorsunuz gelde şu yoruma hangırdama çidnxnnxnxnxmxmxmcmcmckcmmcmcmcmckcmcmcmcmfmcmcmmcfmfmmfkfkfkf
Öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederim zaman ayırıp bu kadar güzel cümlelerle destek olduğunuz için.. şimdi şöyle 3 sene değil 8 aydır beraberiz :) orda bir yanlış anlaşılma oldu sanırsam. Ve evet samimiyetine inanıyorum babamdan bile görmediğim ilgiyi görüyorum inanın herşeyi burda anlatamıyorum ama o konuda sıkıntı yokİyi geceler hanımefendi.
Öncelikle, kadın kimliğiyle anne kimliğini birbirinden ayrı tutmamız gerekiyor. Bir çocuk annesi olmanız, sizi bedensel zevkinizi doyurmaktan alıkoymamalı. Bu, benim düşüncemdir en azından.
Ancak siz cinsellik yaşamak için evliliği bekliyorsunuz, ama evliliğin getireceği sorunlardan da kaçıyorsunuz diye anladım. Haksız değilsiniz, zaten başınızdan bir evlilik geçmiş.
Sizin düşünceleriniz tabii ki bazı üyelerinkiyle örtüşmeyecektir. Ancak cinsellik için evliliği beklemek ne kadar mantıklıdır? Ya adamla ten uyuşmazlığınız ortaya çıkarsa? Bunu evlilikten önce yaşamanız ve varsa dediğim sorunu fark etmeniz sizi olası ikinci bir başarısızlık evlilikten kurtaracaktır. Hem, çocuğunuzu da bir daha yaşayabileceği mutsuzluktan korumuş olursunuz. Çünkü sizin şu anki tasanız çocuğunuzu ilerde etkileyebilir. Ama sevgilinizle aranızdaki özel meseleler elbette çocuğunuzla ilgili değil, tamamen sizin tercihinizdir.
Benim burada düşündüğüm bir nokta daha var: Adamı tabii siz daha iyi tanırsınız, ama üç sene beklemesi, eğer sizden habersiz başka birliktelikleri olmamışsa bayağı sıradışı bir durummuş. Mühim olan, adam size ve çocuğunuza karşı içten davranıyor mu? Sizi önemsediğini düşünüyorsanız ve ona güveniyorsanız, korkulacak bir şey yok. İkiniz de yetişkin insanlarsınız, bilinçli bireylersiniz, lütfen toplumsal normları burada bir kenara koymayı deneyin. Koymamak da tercihinizdir, elbette.
İstediğinle yat zaten bananeeeee ???? Beni ilgilendirmez kimseyide ilgilendirmez diye dile getirmiştim zaten.konu sahibi farkındaysan bu hanımefendi sevgilisiyle yatmaktan bahsetmiş çok normal ! Bu sizin yorumunuz ) sizinle aynı düşünse gider direk yatardı kimseyede bir şey sormazdı. Siz gidin isteğinizle yatın edin bu emin olun kimsenin umrunda değil ama tabi siz düz mantıkla sadece onla yatmasa başkasıyla yatar diye baktığınız için bu kişinin ne çocuğunu, ne psikolojisini düşünmeden klavyede at oynatırsınız,Yahu düzgün okuyamıyormusun kadın tam emin olmadığı için mesajında bu ilişkiyi bitirsem mi diye bile sormuş !! Bu toplumda bukadar manyak bu kadar hasta sapık adam varken ;Yıllarca aynı yastığa baş koymuş kişiler eşlerine çocuklarına neler yapıyor kendi öz cocuğuna bile tecavuz eden pislikler var farkında değilmisiniz kör müsünüz bukadar siz.O kadına bir melek emanet edilmiş şuan bu yüzden normalden iki kat temkinli adım atması için iyi düşünmesi gerektiğini söylüyoruz, Sizin gibi canınız istiyosa sevişin demekten emin olun bin kat daha dşnerek yazılmış yorumlarKonu çok farklı. Evlilik yada sevgililik hayatında biri olur. Ama hayatında biri olmayan biri istediğiyle anlık yaşasın sorun ne? Benim hayatımda kimse yok istediğimle yatıyorum kime neee??? Bu hanfendide sevgilisiyle yatmaktan bahsetmiş çok normal ayrıca size ne?
Siz ilişki yaşarken çocuğunuz nerde olacak . Bakacak biri var mı bari. Çocuklar küçük de olsa hisseder. İnşallah çocuk evdeyken yapmazsınız.
Atike Nur mu ? İsmine hiç dikkat etmedim bu ne ndndndndnd neyse gülmemeliyim gülmemeliyim gülersem yanarım gülme gülme gülme hişşşşşşşşşşşAtikenur bir markadır. Çizgisini hiç bozmaz itina ile dini yorumunu yapar bizi kanser edip kabuğuna çekilir.
haahhahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?