- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
ben farketmedim ya da bu kadar çok yapmadı o yüzden dikkat çekmedi. Yektala Pars yakınlar eğer Yekta uyuşturucu çetesi başıysa Yekta da bu işin içinde hatta kullanıcı bile olabilir.Ay benim de aklıma takılmadı değil.
Birde ben sanki sadece bu bölümde devamlı damla damlattığını gördüm yoka diğer bölümlerde farketmemiş miydim bilmiyorum ?
Bende eşime katil çıktıktan sonra dizi büyüsünü yitirir belki diyordum. Bu tür şeyler olursa bizi baya entrika bekliyor o zamanben farketmedim ya da bu kadar çok yapmadı o yüzden dikkat çekmedi. Yektala Pars yakınlar eğer Yekta uyuşturucu çetesi başıysa Yekta da bu işin içinde hatta kullanıcı bile olabilir.
devam edicek bir şekilde. Çınarla zaferin olayı ceylini etkileyeceği için önden evlendirmiş olabilirler diye düşünüyorum hatta bir şekilde birbirlerine bağlanmaları lazımdı. Bu olay sarsacak ama sonuçta kağıt üstünde de olsa evliler artık olayların devamı gelecek. Şimdilik geçici görev Pars'a verildi ama zamanı gelince oraya Ilgaz geçecek ve Pars için her şey değişecek sabırsızlıkla bekliyorum bunuBende eşime katil çıktıktan sonra dizi büyüsünü yitirir belki diyordum. Bu tür şeyler olursa bizi baya entrika bekliyor o zaman
Olaylar silsilesi devam edecek işte bir şekilde ....devam edicek bir şekilde. Çınarla zaferin olayı ceylini etkileyeceği için önden evlendirmiş olabilirler diye düşünüyorum hatta bir şekilde birbirlerine bağlanmaları lazımdı. Bu olay sarsacak ama sonuçta kağıt üstünde de olsa evliler artık olayların devamı gelecek. Şimdilik geçici görev Pars'a verildi ama zamanı gelince oraya Ilgaz geçecek ve Pars için her şey değişecek sabırsızlıkla bekliyorum bunu
aynen ya nasıl çekemedi ama evlenmelerine gidip tek tek anlatıyor resmen kaçırdı kızı hazmedemediOlaylar silsilesi devam edecek işte bir şekilde ....
Ya kötü mötü ama Pars’ta güzel oynuyor. Benim hoşuma gidiyorHele de her gördüğünde şahit Eren demesi öldürdü beni
biri yazmış Nevala Yekta ilişki yaşamış olabilir görüşmek istemedi falan diye ama kız sürekli ılgazın peşindeOlaylar silsilesi devam edecek işte bir şekilde ....
Ya kötü mötü ama Pars’ta güzel oynuyor. Benim hoşuma gidiyorHele de her gördüğünde şahit Eren demesi öldürdü beni
Bem görmedim sonunuKızlarr sonu nasıl bitttiiiiiii
Ne gördün bağada anlaaaattttttağzına tüpürdüğümün yekta sı
Seni daha iyi görmek için aşkooKızlar bu Pars'ta bir iş var niye sürekli gözüne damla damlatıyor
Hele hele sen izliyormuydun haberim yoktuBem görmedim sonunu
Kendi evindeki kanıtları osmanın evine koydurduNe gördün bağada anlaaaatttttt
Seni daha iyi görmek için aşkoo
Hele hele sen izliyormuydun haberim yoktu
Iyice tükürdünmü bariii ağzınaaaKendi evindeki kanıtları osmanın evine koydurdu
SıçtımIyice tükürdünmü bariii ağzınaaa
Hahahah haftaya ola hayrola bakalummmCeylin engine şimdi sen seç sana ne yapayım dedi orda bitti
Şöyle ki pars engini sorguya almaya karar verdi komiser eren bunu almaya giderken trafiğe takıldı Ceylin çoktan ofise gitti enginle yüzleşti engin ağlıyordu bı bağırdı ağlama diyeKızlarr sonu nasıl bitttiiiiiii
Ayyy gözüme geldii ceylinin o bağrışı çok ciddi iş yapıyoryaaŞöyle ki pars engini sorguya almaya karar verdi komiser eren bunu almaya giderken trafiğe takıldı Ceylin çoktan ofise gitti enginle yüzleşti engin ağlıyordu bı bağırdı ağlama diye
Sette kimse bilmiyormuş katilin kim olduğunu senaryo parça parça dağıtıldığı için engin rolünü o yüzden iyi oynamış o bile kendisinin katil olmasina şaşırmışHahahah haftaya ola hayrola bakalummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?