• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yargı

Evet dediyy. Ablam duş alacak zaman bulamıyordum diyor. Gerçi benim eşim kendine çok güveniyor. Sen süt sağ, gerisi bende diyor 😂
Hepsi aynı galiba 😆 benim eşimde öyle diyor inşallah hamile olup dogurursam görecem o günleri 😆

Dutlu benimki normalde tuvalete gitmeye üşenen adam. O derece. Ama çocuk doğunca bir meleğe döneceğine inanıyor 🤦🏻‍♀️ Verdiği sözler kadar olmasa da yardımcı olmazsa ben tek başıma ne yaparım inan hiç bilmiyorum. Kayınvalidem vefat etti. Annem başka şehirde. Bir iyilik yaparsa, 10 sene başa kakma huyu var. Onu çağırmak istemiyorum. Arkadaşlarım özellikle ilk 2 ay çok zor oluyor dedi.
Hiç korkma gözünde büyütme 💕 annelik öyle bi lütuf ki bebek hakkında herşeyi iç güdüsel olarak rabbim sana veriyor. Sabrını veriyor. Nasıl olduğunu anlamadan hayatın bebeğe göre şekile giriyor. Sanki hep ona göre plan yapmışsın gibi. Gğnde 1 saat uykuyla gezdiğimi bilirim . Ama uykusuzluk çekiyorum diye bqzı zamanlar hariç ölüp gebermedim. Bende tektim . İki kızımda da . Hiç korkma. 😘😘 kocam da pek elinden gelmez ilgilenmeye çalışsa da becermez. Mesela şu an acayip çişim var ama gidemiyım 🤣🤣🤣 bebe durmuyo

• Muhteşem
Reactions: Jou
Kızlar bu Pars'ta bir iş var niye sürekli gözüne damla damlatıyor
Ay benim de aklıma takılmadı değil.
Birde ben sanki sadece bu bölümde devamlı damla damlattığını gördüm yoka diğer bölümlerde farketmemiş miydim bilmiyorum ?

• Beğen
Reactions: Jou
Back