- 25 Ağustos 2019
- 61.100
- 114.027
- 698
- 30
Erkenden yayınladılarrrÇok heycanliii ama pazara daha çok var omg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkenden yayınladılarrrÇok heycanliii ama pazara daha çok var omg
İzledim bunu akşam, yine heyecan dorukta
Ne demek canım beniimmJou fragman için teşekkürler bitanem Gümbür gümbür bir bölüm geliyor
Ben onu çok seviyordum pişmanım falan der.Engin neyi itiraf edecek Firdevs Hanım
Ceylini kafasına geçirdii enginOf kalbim dayanmir
Elin ayaaaan gırıla bes. Şişe domalı galasın ganne gırıııı. Bedenine dop değeCeylini kafasına geçirdii engin
Oyyy dutumm öldürdun beniiElin ayaaaan gırıla bes. Şişe domalı galasın ganne gırıııı. Bedenine dop değe
Ben bu salak ceylinin yerinde olsam bir kamera bir ses kaydı falan alırdım yanıma, salak şimdi ben yapmadım dese kanıtlayamazBen onu çok seviyordum pişmanım falan der.
Dizi bu dizi yönetmene fırça atmak lazımmBen bu salak ceylinin yerinde olsam bir kamera bir ses kaydı falan alırdım yanıma, salak şimdi ben yapmadım dese kanıtlayamaz
Görmeyi verBen dün görmüştüm
GörürümGörmeyi ver
aynen birde kardeşine neler yapmış nasıl yalnız kalabildi onunla psikopat zaten belliydi ona bir şey yapacağıBen bu salak ceylinin yerinde olsam bir kamera bir ses kaydı falan alırdım yanıma, salak şimdi ben yapmadım dese kanıtlayamaz