- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Ayol ben bile tırstımAyyy gözüme geldii ceylinin o bağrışı çok ciddi iş yapıyoryaa
Korkulirr vallahaa crylin bide tadelle reklamı bastırdılar hemennAyol ben bile tırstım
Anaaaa neler olmuş hele bu bölümddeSette kimse bilmiyormuş katilin kim olduğunu senaryo parça parça dağıtıldığı için engin rolünü o yüzden iyi oynamış o bile kendisinin katil olmasina şaşırmış
Esim ceylinle ilgazi instada görmüş normalde izlemiyor diziyi diyor ki bu ikisi gerçekte evli miKorkulirr vallahaa crylin bide tadelle reklamı bastırdılar hemenn
Amaa çok belli gibiii gerçektende aşk var gibii biara kutlamaya gitmişler reyting için crylinle ılgaz beraber sarkılar söylemisssEsim ceylinle ilgazi instada görmüş normalde izlemiyor diziyi diyor ki bu ikisi gerçekte evli mi
Ben bu adamı kara sevda da zeyneple de çok yakistiriyordumAmaa çok belli gibiii gerçektende aşk var gibii biara kutlamaya gitmişler reyting için crylinle ılgaz beraber sarkılar söylemisss
Ahaaa
Karasevda efsaneydi zaten yaBen bu adamı kara sevda da zeyneple de çok yakistiriyordum
fragmandaki sahnede bitti canım ceylin enginle konuşuyordu daha doğrusu ceylin konuştu engin dinlediKızlarr sonu nasıl bitttiiiiiii
çınar katil bu sefer katil oldu galiba ters köşe olmazsaAnaaaa neler olmuş hele bu bölümddeula kv bi duracağın vardı neysee buhafta yolluyoh evine
İnşallah yaşıyordurçınar katil bu sefer katil oldu galiba ters köşe olmazsa
kendine gelip kaçmış olabilir belki sonuçta kendiside suçlu durumdaİnşallah yaşıyordur
yaşamasını isterim hem çınar hemde ceyline yaptığı haksızlık için, ceylinle yüzleşmeden ölmesin sonra ölebilirİnşallah yaşıyordur
Ceylin fena yaaavvvvfragmandaki sahnede bitti canım ceylin enginle konuşuyordu daha doğrusu ceylin konuştu engin dinledi
Çinarrrı mahvettilerrr mahvçınar katil bu sefer katil oldu galiba ters köşe olmazsa
Pars fena yaaaBu bölümden sonra sosyal medyaya düşen capsler çok komik. Neva'nın saflığı üzerine çok gitmişler. Pars'ı oynayan oyuncunun gercek hayattaki sevgilisi Türkiye Güzeliymiş
İzledim bunu akşam, yine heyecan dorukta
Çok heycanliii ama pazara daha çok var omg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?