• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yargı

Oh be ucu enişteye dokunduğu için mutluyum ama ilişki yaşadığı kadının da cezasını bulmasını istereeemm

• Beğen
Reactions: Jou
Çınar ve ceylinin babası ne olacak acaba 😵

• Beğen
Reactions: Jou
Off bu Çınar’ı oynayan çocukta çok iyi oyuncu. Babasına “sözünü tut baba. Beni koru” dedi. Çok ağladım. 😕

Evet dediyy. Ablam duş alacak zaman bulamıyordum diyor. Gerçi benim eşim kendine çok güveniyor. Sen süt sağ, gerisi bende diyor 😂
Seni üzmek istemem ama ilk başta hepsi aynısını diyor. Bak mesela şu anda biri ayağımda biri sol elimi tutmuş uyumaya çalışıyor. Sor bi kocan nerde 🤣🤣🤣 karıncalar dötünden p.k çekiyo

Evet dediyy. Ablam duş alacak zaman bulamıyordum diyor. Gerçi benim eşim kendine çok güveniyor. Sen süt sağ, gerisi bende diyor 😂
Ne kadar baksalar da anaların yükü daha ağır Nihal🙃 Benimki de bakıyor, fazlasıyla ilgili, yükümü de hafifletiyor ama işte analık başka sorumluluk🙃

Seni üzmek istemem ama ilk başta hepsi aynısını diyor. Bak mesela şu anda biri ayağımda biri sol elimi tutmuş uyumaya çalışıyor. Sor bi kocan nerde 🤣🤣🤣 karıncalar dötünden p.k çekiyo
Dutlu benimki normalde tuvalete gitmeye üşenen adam. O derece. Ama çocuk doğunca bir meleğe döneceğine inanıyor 🤦🏻‍♀️ Verdiği sözler kadar olmasa da yardımcı olmazsa ben tek başıma ne yaparım inan hiç bilmiyorum. Kayınvalidem vefat etti. Annem başka şehirde. Bir iyilik yaparsa, 10 sene başa kakma huyu var. Onu çağırmak istemiyorum. Arkadaşlarım özellikle ilk 2 ay çok zor oluyor dedi.

Back