Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyse ki Ceylin gerçeği biliyor bu içimi rahatlatiyorŞerefsiz lanet köpek
Yönetmenin onları unuttuğunu düşünüyorumÇınar ve ceylinin babası ne olacak acaba
Ay evet ya o konuda saçmaladılarYönetmenin onları unuttuğunu düşünüyorum
Dizi bitti çınar ve Ceylinin babası kan kaybından öldüAy evet ya o konuda saçmaladılar
He ya anca çirkin Pars'la çirkin Neva'yı gösteriyorlarDizi bitti çınar ve Ceylinin babası kan kaybından öldü
Valla billa ha ... 3 saat oldu kan mı dayanırDizi bitti çınar ve Ceylinin babası kan kaybından öldü
Nihal sen hormonlardan ağlamaya yer arıyon galibaOff bu Çınar’ı oynayan çocukta çok iyi oyuncu. Babasına “sözünü tut baba. Beni koru” dedi. Çok ağladım.
Dediyy doğru söylüyorsun zaten çok ağlak bir insanım. Dün James Bond’ta ağladımNihal sen hormonlardan ağlamaya yer arıyon galiba
Şimdilik ağla, doğumdan sonra ağlayacak zaman bulamazsınDediyy doğru söylüyorsun zaten çok ağlak bir insanım. Dün James Bond’ta ağladım
Evet dediyy. Ablam duş alacak zaman bulamıyordum diyor. Gerçi benim eşim kendine çok güveniyor. Sen süt sağ, gerisi bende diyorŞimdilik ağla, doğumdan sonra ağlayacak zaman bulamazsın
Seni üzmek istemem ama ilk başta hepsi aynısını diyor. Bak mesela şu anda biri ayağımda biri sol elimi tutmuş uyumaya çalışıyor. Sor bi kocan nerde karıncalar dötünden p.k çekiyoEvet dediyy. Ablam duş alacak zaman bulamıyordum diyor. Gerçi benim eşim kendine çok güveniyor. Sen süt sağ, gerisi bende diyor
Ne kadar baksalar da anaların yükü daha ağır Nihal Benimki de bakıyor, fazlasıyla ilgili, yükümü de hafifletiyor ama işte analık başka sorumlulukEvet dediyy. Ablam duş alacak zaman bulamıyordum diyor. Gerçi benim eşim kendine çok güveniyor. Sen süt sağ, gerisi bende diyor
DuttttSeni üzmek istemem ama ilk başta hepsi aynısını diyor. Bak mesela şu anda biri ayağımda biri sol elimi tutmuş uyumaya çalışıyor. Sor bi kocan nerde karıncalar dötünden p.k çekiyo
NeyDutttt
Dutlu benimki normalde tuvalete gitmeye üşenen adam. O derece. Ama çocuk doğunca bir meleğe döneceğine inanıyor Verdiği sözler kadar olmasa da yardımcı olmazsa ben tek başıma ne yaparım inan hiç bilmiyorum. Kayınvalidem vefat etti. Annem başka şehirde. Bir iyilik yaparsa, 10 sene başa kakma huyu var. Onu çağırmak istemiyorum. Arkadaşlarım özellikle ilk 2 ay çok zor oluyor dedi.Seni üzmek istemem ama ilk başta hepsi aynısını diyor. Bak mesela şu anda biri ayağımda biri sol elimi tutmuş uyumaya çalışıyor. Sor bi kocan nerde karıncalar dötünden p.k çekiyo
Komikti, hala gülüyorum karıncaların yaptıklarına