• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yargı

Ay benim de aklıma takılmadı değil.
Birde ben sanki sadece bu bölümde devamlı damla damlattığını gördüm yoka diğer bölümlerde farketmemiş miydim bilmiyorum ?
ben farketmedim ya da bu kadar çok yapmadı o yüzden dikkat çekmedi. Yektala Pars yakınlar eğer Yekta uyuşturucu çetesi başıysa Yekta da bu işin içinde hatta kullanıcı bile olabilir.

• Beğen
Reactions: Jou
ben farketmedim ya da bu kadar çok yapmadı o yüzden dikkat çekmedi. Yektala Pars yakınlar eğer Yekta uyuşturucu çetesi başıysa Yekta da bu işin içinde hatta kullanıcı bile olabilir.
Bende eşime katil çıktıktan sonra dizi büyüsünü yitirir belki diyordum. Bu tür şeyler olursa bizi baya entrika bekliyor o zaman 😁😁

Bende eşime katil çıktıktan sonra dizi büyüsünü yitirir belki diyordum. Bu tür şeyler olursa bizi baya entrika bekliyor o zaman 😁😁
devam edicek bir şekilde. Çınarla zaferin olayı ceylini etkileyeceği için önden evlendirmiş olabilirler diye düşünüyorum hatta bir şekilde birbirlerine bağlanmaları lazımdı. Bu olay sarsacak ama sonuçta kağıt üstünde de olsa evliler artık olayların devamı gelecek. Şimdilik geçici görev Pars'a verildi ama zamanı gelince oraya Ilgaz geçecek ve Pars için her şey değişecek sabırsızlıkla bekliyorum bunu

• Beğen
devam edicek bir şekilde. Çınarla zaferin olayı ceylini etkileyeceği için önden evlendirmiş olabilirler diye düşünüyorum hatta bir şekilde birbirlerine bağlanmaları lazımdı. Bu olay sarsacak ama sonuçta kağıt üstünde de olsa evliler artık olayların devamı gelecek. Şimdilik geçici görev Pars'a verildi ama zamanı gelince oraya Ilgaz geçecek ve Pars için her şey değişecek sabırsızlıkla bekliyorum bunu
Olaylar silsilesi devam edecek işte bir şekilde ....
Ya kötü mötü ama Pars’ta güzel oynuyor. Benim hoşuma gidiyor 😂 Hele de her gördüğünde şahit Eren demesi öldürdü beni😂

Ya kötü mötü ama Pars’ta güzel oynuyor. Benim hoşuma gidiyor 😂 Hele de her gördüğünde şahit Eren demesi öldürdü beni😂
aynen ya nasıl çekemedi ama evlenmelerine gidip tek tek anlatıyor resmen kaçırdı kızı hazmedemedi 😂 Bende beğeniyorum Parsı ciddiyetini hiç bozmadan devam ediyor bakalım nereye kadar

biri yazmış Nevala Yekta ilişki yaşamış olabilir görüşmek istemedi falan diye ama kız sürekli ılgazın peşinde

Kızlarr sonu nasıl bitttiiiiiii
Şöyle ki pars engini sorguya almaya karar verdi komiser eren bunu almaya giderken trafiğe takıldı Ceylin çoktan ofise gitti enginle yüzleşti engin ağlıyordu bı bağırdı ağlama diye 😆😆😆

• Komik
Hahahah haftaya ola hayrola bakalummm🤭😁
Sette kimse bilmiyormuş katilin kim olduğunu senaryo parça parça dağıtıldığı için engin rolünü o yüzden iyi oynamış o bile kendisinin katil olmasina şaşırmış 😆😆

Back