- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Hepsi aynı galibaEvet dediyy. Ablam duş alacak zaman bulamıyordum diyor. Gerçi benim eşim kendine çok güveniyor. Sen süt sağ, gerisi bende diyor
Hiç korkma gözünde büyütmeDutlu benimki normalde tuvalete gitmeye üşenen adam. O derece. Ama çocuk doğunca bir meleğe döneceğine inanıyorVerdiği sözler kadar olmasa da yardımcı olmazsa ben tek başıma ne yaparım inan hiç bilmiyorum. Kayınvalidem vefat etti. Annem başka şehirde. Bir iyilik yaparsa, 10 sene başa kakma huyu var. Onu çağırmak istemiyorum. Arkadaşlarım özellikle ilk 2 ay çok zor oluyor dedi.
Komikti, hala gülüyorum karıncaların yaptıklarına
Yazık ya bir paşazadeye hizmet etmişler gün boyubugün sabahtan akşama kadar aynı görevi yaptı hayvanlar yazık .
Paşazade !Yazık ya bir paşazadeye hizmet etmişler gün boyu
Çınar mı vurulmuş ceylinim babası mıBu bölümde de resmen dizinin icinde gibiydimNasıl his veriyorlar böyle?
En çok Çınar a üzüldüm
Görürsün inşallahHepsi aynı galibabenim eşimde öyle diyor inşallah hamile olup dogurursam görecem o günleri
Paşazade biraz g.tünü kaldırsın da bebelerine baksınPaşazade !allah da seni güldürsün. Çok aşırı sinirimi.bozdu da bugün benim . Karınca değil fil gelse hortumla yapsa o görevi umurum olmazdı o derece
Ceylinin babası Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur...Çınar mı vurulmuş ceylinim babası mı
Onun malum yerlerinin kalkması için sanırım eve fil girmesi şartPaşazade biraz g.tünü kaldırsın da bebelerine baksın
Tüh ya onu da adamdan sayıp şimdi çınara ceza verirler. Bok yoluna gitti çocukCeylinin babası Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur...
Hiç deme yaaa nedir bu çocuğun çektiğiTüh ya onu da adamdan sayıp şimdi çınara ceza verirler. Bok yoluna gitti çocuk
İşte bunlar hep nazarHiç deme yaaa nedir bu çocuğun çektiği
Aynen kurşun dökmek lazım .Bu arada engin de kendisinin katil çıkacağını bilmiyormuşİşte bunlar hep nazar
Seninkinde 'fil beni bi kaldır' diyecek potansiyel gördüm dutOnun malum yerlerinin kalkması için sanırım eve fil girmesi şart
Ta kendiSeninkinde 'fil beni bi kaldır' diyecek potansiyel gördüm dut
Ay benim de aklıma takılmadı değil.Kızlar bu Pars'ta bir iş var niye sürekli gözüne damla damlatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?