Bende tam izleyemedimki vallahaa bi muduruyle gördüm resim bide shop yapılmış birseye onu kaçırdım yarın bakacam onaArkadaşıma gittim bende izleyemedim ama neler olmuş öyle en kısa zamanda tekrarını izlemem lazım
Sevgilisi deme bana
Shop falan yok ya,Bende tam izleyemedimki vallahaa bi muduruyle gördüm resim bide shop yapılmış birseye onu kaçırdım yarın bakacam ona
Ulen bende diyom ne shopu allah iyiliğinizi versin emiiiShop falan yok ya,birisi o resim shoptur dedi ahah, gelecek hafta tanıtımda hiç Shop gibi durmuyordu
kızın sevgilisi diyorlar metin içinUlen bende diyom ne shopu allah iyiliğinizi versin emiii
metin mi o koskoaca yaşlı adamlamı sevgili olduğunu düşünüyorsunn bence ılgazın parmağında var buişinkızın sevgilisi diyorlar metin için
ılgaz mımetin mi o koskoaca yaşlı adamlamı sevgili olduğunu düşünüyorsunn bence ılgazın parmağında var buişin
çünküü tepkilerii gizli gizli mesela 2 ci bölümü izledim sabah ben bugünılgaz mıoff daha bölümü izlemedim ılgaz ne alaka
ayyy iyice merak ettim twitterda bir sürü şey yazmışlar enişte, üniv.hocası, arkadaşı, o emniyetteki polis, metin iyi kafam karıştıçünküü tepkilerii gizli gizli mesela 2 ci bölümü izledim sabah ben bugün
ceylin ılgazın arkasından yürürken bi korku vardı içinde birşey saklıyor
ceylinin kardeşiyle kesin bir bağlantısı var
yaaa bu ölen kızın herkesiyle bir bağlantısı veya konuştuğu varrr dediklerinle hepsiyle konuşmuşluğu geçmişliği varayyy iyice merak ettim twitterda bir sürü şey yazmışlar enişte, üniv.hocası, arkadaşı, o emniyetteki polis, metin iyi kafam karıştı
çınar hariç herkes suçlu çıkacak galibayaaa bu ölen kızın herkesiyle bir bağlantısı veya konuştuğu varrr dediklerinle hepsiyle konuşmuşluğu geçmişliği var
mesela kız arkadaşlarıda birinden küçük birşeyde olsa birini biliyorlar
onlada konuşmuş hep ama ceylinin kardeşi olduğunu duyunca şoka girdiçınar hariç herkes suçlu çıkacak galiba
dün ne güzel izleyecektim bak nasıl merak ettim şimdi son dk plan çıktı birdeonlada konuşmuş hep ama ceylinin kardeşi olduğunu duyunca şoka girdi
bencede o değil gibi geliyo banada
çınar hariç herkes suçlu çıkacak galiba
tüühh yaa bende izleyemedimki baştan eşim masterchef tutkunuydu dedim adam evde rahat rahat izlesin çalışıyor dedim bu sabah oturdum izledimdün ne güzel izleyecektim bak nasıl merak ettim şimdi son dk plan çıktı birde
saf olduğu içinve sonuçta hapse de çınar girecek gibi geliyor
kesinlikle çok konuşmuyo birşey demiyorr sadece öldürmedim diyip duruyo acaba ılgazmı tehdit ettisaflıktan ziyade
kesin pis bi işe bulaştı, tehdit ediliyor ve o yüzden konuşmuyor.
ılgaz yapmamıştır yakesinlikle çok konuşmuyo birşey demiyorr sadece öldürmedim diyip duruyo acaba ılgazmı tehdit etti
Ben o adamdna şüphe ediyorum vallahi bilmiyorum yanii değişik değişik halleri varılgaz yapmamıştır ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?