- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Ya 6 ay korunmuş zaten şimdi de 6 7 ay olmuş denediğine rahim filmi çekilmiş her ay doktora gitmiş tedavi yapmadan muayne etmiş geçen anlatıyor psikolojim bozuldu artık masaya uzanmak istemiyorum bugün ağladım falan dedi kv oraya gitmiş izinde zorla kadın doğuma randevu almışlar gidelim diye oda gitmiş kist var demiş çok küçük ee bu sefer eş ailesi buna takmış her aradığın da ilacıni içiyor musun diye soruyor diyor birde sorun bendeymis gibi hissediyorlar diye üzülmüş çok önemli o yüzden benim kv daha hiç konusunu açmadı bana eşime sormuştu başlarda oda doktora gittik herşey yolunda demiş şimdi nasip ne zamansa diye hiç birşey demiyorlarYaaaa bide kv baskısıyla daha kötü oluyo insan busefer hiç olmuyorrr hep onların yüzünden zaten kızlar hamile kalamıyo yoksa herkes kalırr ama oglunda problem olunca birşey demiyolarrr buyüzden o kafan rahat olcakki o zaman kalcaksın zaten yoksa 10 sene geçer hep baskı yaaprsa hepten kötü sanırım benim kv hiç karışmazdı hiç demezdi olsun diye sanırım ondan hep kafam rahatı benim
Evettt iştee ayyy canım ya ne psikolojikler yasıyor şuan oysaki kv bile anlaması bilmesi lazım hepimizde olur bi kistt oda regl iken düşer gider zaten buiş hep öyle allah sabır versin arkadasına inşaallahh biran önce onada yüzünü güldürürrYa 6 ay korunmuş zaten şimdi de 6 7 ay olmuş denediğine rahim filmi çekilmiş her ay doktora gitmiş tedavi yapmadan muayne etmiş geçen anlatıyor psikolojim bozuldu artık masaya uzanmak istemiyorum bugün ağladım falan dedi kv oraya gitmiş izinde zorla kadın doğuma randevu almışlar gidelim diye oda gitmiş kist var demiş çok küçük ee bu sefer eş ailesi buna takmış her aradığın da ilacıni içiyor musun diye soruyor diyor birde sorun bendeymis gibi hissediyorlar diye üzülmüş çok önemli o yüzden benim kv daha hiç konusunu açmadı bana eşime sormuştu başlarda oda doktora gittik herşey yolunda demiş şimdi nasip ne zamansa diye hiç birşey demiyorlar
Yaa ben kızdim ona niye bu kadar çok doktora gittin diye daha kendiliğinden denememis bile ben 1 seneyi doldurunca tedaviye başladım şimdi de üst üste gitmiyorum ara ara gittim tedavi gördüm . Ona çok üzülüyorum o yüzden inşallah bir an önce hamile kalsın da kurtulsun kv sanki dogurasa çok yardım edeceklerEvettt iştee ayyy canım ya ne psikolojikler yasıyor şuan oysaki kv bile anlaması bilmesi lazım hepimizde olur bi kistt oda regl iken düşer gider zaten buiş hep öyle allah sabır versin arkadasına inşaallahh biran önce onada yüzünü güldürürr
Aynennn cok yardım edecekler güya takıyo işte kv çok başka bi psikolojikYaa ben kızdim ona niye bu kadar çok doktora gittin diye daha kendiliğinden denememis bile ben 1 seneyi doldurunca tedaviye başladım şimdi de üst üste gitmiyorum ara ara gittim tedavi gördüm . Ona çok üzülüyorum o yüzden inşallah bir an önce hamile kalsın da kurtulsun kv sanki dogurasa çok yardım edecekler
Annem diyor dün benim kv için asya senin kv ne kadar çok senin arkanı kolluyorAynennn cok yardım edecekler güya takıyo işte kv çok başka bi psikolojik
Hahahahahahaah ayyy oglana baskı yapılmış buseferrrAnnem diyor dün benim kv için asya senin kv ne kadar çok senin arkanı kolluyorkp anneme demiş çocuk sevmeye gelmiştik ( yaz tatilinde geliyor uzaktalar) ama bu sene de sevemedik falan demiş kv kızmış nasip kısmet Allah ne Zaman verse o zaman severiz falan diye ikisi de çok istiyor ama çok Şükür baskıları yok eşime demiş kp doktora gittin mi sende mi sorun var falan git test ver falan demiş
Çevre çok etkiliyor bizimle evlenenler 2. Yapmaya başladılar en yakın arkadaşlari ozellikle birinin eşi hamile diğeri doğum yaptı biri 1bucuk yaşında diğeri 3 aylik öyle olunca takıyor çocuk gormelere gitmek istemiyor bende zorlamiyorum.Hahahahahahaah ayyy oglana baskı yapılmış buseferrrayy allahumm ya bizimkilerde çok istiyo kv kp ama hep nasip derler eşimin bi yengesi var amcasının karısı o her gördüğünde sorar bana ayy dedim buna şimdi gelinde olcak pohu yedi dedimm diyodum yegesine nasip daha erken diyodum çıldırıyodu iyice salakk sanane benim cocuğumdan kv birsey demiyo nasip diyo sana neoluyo yanii beni bi çıldırtıyordu her bayramda giderdik bayramlaşmaya
Hehhh birini doğurdukmu ikinci ne zaman derler desen onlar bakacakk etkileniyo insan ya arkadaşını çok iyi anlıyorum bende istemiyodum çünkü hep aklıma geliyo unutmak istiyodum ki belki olur diye komşularada gitmiyodum onu bende çok yaşadımmÇevre çok etkiliyor bizimle evlenenler 2. Yapmaya başladılar en yakın arkadaşlari ozellikle birinin eşi hamile diğeri doğum yaptı biri 1bucuk yaşında diğeri 3 aylik öyle olunca takıyor çocuk gormelere gitmek istemiyor bende zorlamiyorum.
Aynen eşimde çok etkileniyor bu durumdan hayırlısı artık nasipHehhh birini doğurdukmu ikinci ne zaman derler desen onlar bakacakk etkileniyo insan ya arkadaşını çok iyi anlıyorum bende istemiyodum çünkü hep aklıma geliyo unutmak istiyodum ki belki olur diye komşularada gitmiyodum onu bende çok yaşadımm
Allahhh biran once tez zamanda sağlıklı evlat nasip etsin kuzum benimmm asyammmmAynen eşimde çok etkileniyor bu durumdan hayırlısı artık nasip
Amin inşallah canımAllahhh biran once tez zamanda sağlıklı evlat nasip etsin kuzum benimmm asyammmm❤❤❤
Sağol pamuğum ben daha hiçbir şey hissedemiyorumDediiyyiimmm çok sevindim
Hahahah istemiyon ondan belkii zaten hep istemediğim zamanlarda ummadığımız zamanlarda nasip olurSağol pamuğum ben daha hiçbir şey hissedemiyorum
Kız bende bi bebe var zaten bana yetiyo da artıyo bileHahahah istemiyon ondan belkii zaten hep istemediğim zamanlarda ummadığımız zamanlarda nasip olur
Evett kuzum analdım işte bitane zaten var dedin olsunn allahh vermek istedi bitane daha saglıklı olsun inşaallahhKız bende bi bebe var zaten bana yetiyo da artıyo bileolacağı varmış, hiç beklemiyodum
İnşallah pamuğum hepimizinki sağlıklı olsunEvett kuzum analdım işte bitane zaten var dedin olsunn allahh vermek istedi bitane daha saglıklı olsun inşaallahh
Evett dimi kızz hadi bakalummAma nasıl güzel oynuyor ceylin
Kayıp baba da yeni dosya,
6.bölümü yine heycanla bekliyorum..
pınar denizi ilk bir deli rüzgarla izlemeye başlamıştım berk cankatlada güzel partner olmuşlardı, duyguyu çok güzel geçiriyorAahhh ceylinimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?