Yargı

Benim hormonlar da coşar yakında, bekliyom biraz ilerlesin de süreç
D Dediyy hangi arada hamile kaldın. Niye söylemedin Forumda öyle işlemiyor. Önce hamile kalmak için plan yapıyorsun. Öyle pat diye ben hamileyim olmaz
M Mevsim hep bahar baharcım senin hamile imzan yok. Eklememiş miydin?

Hangi ara oldu bende şok oldum Nihal Hiç beklemiyordum, test yaptım negatif çıktı diye sevinip çöpe attım sonra buraya sorayım dedim herkes ikinci çizgi var dedi dedi işte zorla gebe çıkardılar beni baya pat diye oldu yani

Bir kaç gün bekle, kandan test yaptırırsın canım. O kesin çıkıyor.
Eklemedim canım ben istemedim en başından beri ama sizlerinkini görüyorum
Sende dogumu Aralık'taki bekliyorsun değil mi?

Kanda yaptırdı
Oo o zaman artık kesinlik kazanmış.
Asya her şeyime hakim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etisn D Dediyy 1 tane çocuğun vardı zaten di mi canım. Tecrübelisin.
Normal de Aralık'ta benimki sezeryan olacak ya belki kasım son günleri de olabilir sağlıkla gelsinler inşallah Nihalciğim
Benim normal şartlarda Ocak dedi doktor. Ama yaşın itibariyle önceye çekebilir dedi. Bir de benim bebe normalden şişmanmış. Babasına çekti demek

Benim normal şartlarda Ocak dedi doktor. Ama yaşın itibariyle önceye çekebilir dedi. Bir de benim bebe normalden şişmanmış. Babasına çekti demek
Ben şuan 31+5 deyim kuzum Çarşamba kontrolüm var 32 de çalışabilir raporunu almak için hemde bebisi görmek için gideceğim ,birde son 10 gündür artık ağırlaştı hamileliğim fiziken hissediyorum eskisi gibi rahat yatamiyorum vs . İnşallah 37 ye dek çalışır isem muhtemelen 38 + larda alır diye düşünüyorum. Doktorum ayda 1 sesliyor . O yüzden ya aralık ilk hafta ya da aralığa birkac gün kala olur diye ben tabi tahmin ettim . Olsun kuzum rabbim sağ saglim kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah gerisi önemli değil en son 1 ay önce gittim kontrole hiç kgsu nedir şuan bilmiyorum o yüzden bende merak ediyorum ne güzel bende bizimki kime çekmiş merak ediyorum

Ayy ne güzel yaa Rabb'im bizlere de nasip etsin inşallah
Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Ayy ne güzel yaa Rabb'im bizlere de nasip etsin inşallah
Dileyen isteyen herkese içinde de sana nasip etsin inşallah ben dualarımı su gece hatrına içten ediyorum,benim hikayem çok farklı istersen oku dolu dolu yazmıştım öğrendiğim ilk gün ,çünkü bende bekledim bende sabrettim ve rabbim nasip etti . Darısı inşallah seninde üzerine olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…