- 8 Mart 2020
- 6.981
- 15.848
- 198
Şimdi kendisi deyince anladımTescilli hamile
O pastalar benim normal halim mevsimAy sen hamile misin dediyyçok sevindim demek o yüzden imiş o pastalar filan sağlıcakla gelsin inşallah
D Dediyy hangi arada hamile kaldın. Niye söylemedinBenim hormonlar da coşar yakında, bekliyombiraz ilerlesin de süreç
Sen hariç herkes öğrendiBütün site duydu benim olayı yalnız
Kendisi kabullenmediD Dediyy hangi arada hamile kaldın. Niye söylemedinForumda öyle işlemiyor. Önce hamile kalmak için plan yapıyorsun. Öyle pat diye ben hamileyim olmaz
M Mevsim hep bahar baharcım senin hamile imzan yok. Eklememiş mi
Eklemedim canım ben istemedim en başından beriD Dediyy hangi arada hamile kaldın. Niye söylemedinForumda öyle işlemiyor. Önce hamile kalmak için plan yapıyorsun. Öyle pat diye ben hamileyim olmaz
M Mevsim hep bahar baharcım senin hamile imzan yok. Eklememiş miydin?
Hangi ara oldu bende şok oldum NihalD Dediyy hangi arada hamile kaldın. Niye söylemedinForumda öyle işlemiyor. Önce hamile kalmak için plan yapıyorsun. Öyle pat diye ben hamileyim olmaz
M Mevsim hep bahar baharcım senin hamile imzan yok. Eklememiş miydin?
Bir kaç gün bekle, kandan test yaptırırsın canım. O kesin çıkıyor.Hangi ara oldu bende şok oldum NihalHiç beklemiyordum, test yaptım negatif çıktı diye sevinip çöpe attım sonra buraya sorayım dedim herkes ikinci çizgi var dedi dedi işte zorla gebe çıkardılar beni baya pat diye oldu yani
Sende dogumu Aralık'taki bekliyorsun değil mi?Eklemedim canım ben istemedim en başından beriama sizlerinkini görüyorum
Kan testi de yaptırdım dün Nihal orda da çıktıBir kaç gün bekle, kandan test yaptırırsın canım. O kesin çıkıyor.
Kanda yaptırdıBir kaç gün bekle, kandan test yaptırırsın canım. O kesin çıkıyor.
Sende dogumu Aralık'taki bekliyorsun değil mi?
Asya her şeyime hakimKanda yaptırdı
Normal de Aralık'ta benimki sezeryan olacak ya belki kasım son günleri de olabilirBir kaç gün bekle, kandan test yaptırırsın canım. O kesin çıkıyor.
Sende dogumu Aralık'taki bekliyorsun değil mi?
Sıkı takip ediyorumAsya her şeyime hakim
SeviyoruzSıkı takip ediyorum
Oo o zaman artık kesinlik kazanmış.Kanda yaptırdı
Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etisn D Dediyy 1 tane çocuğun vardı zaten di mi canım. Tecrübelisin.Asya her şeyime hakim
Benim normal şartlarda Ocak dedi doktor. Ama yaşın itibariyle önceye çekebilir dedi. Bir de benim bebe normalden şişmanmış. Babasına çekti demekNormal de Aralık'ta benimki sezeryan olacak ya belki kasım son günleri de olabilirsağlıkla gelsinler inşallah Nihalciğim
Ben şuan 31+5 deyim kuzum Çarşamba kontrolüm var 32 de çalışabilir raporunu almak için hemde bebisi görmek için gideceğim ,birde son 10 gündür artık ağırlaştı hamileliğim fiziken hissediyorum eskisi gibi rahat yatamiyorum vs . İnşallah 37 ye dek çalışır isem muhtemelen 38 + larda alır diye düşünüyorum. Doktorum ayda 1 sesliyor . O yüzden ya aralık ilk hafta ya da aralığa birkac gün kala olur diye ben tabi tahmin ettim . Olsun kuzum rabbim sağ saglim kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah gerisi önemli değilBenim normal şartlarda Ocak dedi doktor. Ama yaşın itibariyle önceye çekebilir dedi. Bir de benim bebe normalden şişmanmış. Babasına çekti demek
Ayy ne güzel yaa Rabb'im bizlere de nasip etsin inşallahBen şuan 31+5 deyim kuzum Çarşamba kontrolüm var 32 de çalışabilir raporunu almak için hemde bebisi görmek için gideceğim ,birde son 10 gündür artık ağırlaştı hamileliğim fiziken hissediyorum eskisi gibi rahat yatamiyorum vs . İnşallah 37 ye dek çalışır isem muhtemelen 38 + larda alır diye düşünüyorum. Doktorum ayda 1 sesliyor . O yüzden ya aralık ilk hafta ya da aralığa birkac gün kala olur diye ben tabi tahmin ettim . Olsun kuzum rabbim sağ saglim kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah gerisi önemli değilen son 1 ay önce gittim kontrole hiç kgsu nedir şuan bilmiyorum o yüzden bende merak ediyorum ne güzel bende bizimki kime çekmiş merak ediyorum
Dileyen isteyen herkese içinde de sana nasip etsin inşallahAyy ne güzel yaa Rabb'im bizlere de nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?