- 8 Mart 2020
- 6.981
- 15.848
- 198
Aşılama,tüp bebek ,aşılama ve müjdem(pcos+erkek infertilitesi) ekledim okumak istersen diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim dua için güzel dileklerin için okuyacam çünkü bildiğimiz hikayelerDileyen isteyen herkese içinde de sana nasip etsin inşallah ben dualarımı su gece hatrına içten ediyorum,benim hikayem çok farklı istersen oku dolu dolu yazmıştım öğrendiğim ilk gün ,çünkü bende bekledim bende sabrettim ve rabbim nasip etti . Darısı inşallah seninde üzerine olsun canım
En güzel en iyi şekilde o güzel mujdeni almak nasip olsun en kısa zamanda inşallah daha ne diyeyimÇok teşekkür ederim dua için güzel dileklerin için okuyacam çünkü bildiğimiz hikayeler
Okudum canim bir bir gözümde canlandı yazdıkların.Aşılama,tüp bebek ,aşılama ve müjdem(pcos+erkek infertilitesi) ekledim okumak istersen diye
O günün verdiği heyecan ve şaşkınlıkla çok uzun yazmışım biliyorum, çok aşırı samimi olmuş ama tüpe garanti bakıp neredeyse ilaçsız aşılama sonucu olması umut verici ve aslında Allah'tan başka hiç kimsenin bunu nasiplendirmeyecegini ifade etmeye çalışmıştım .Okudum canim bir bir gözümde canlandı yazdıkların.
Aynen herşey Rabbimden ne zaman nasip edecek bakalimmO günün verdiği heyecan ve şaşkınlıkla çok uzun yazmışım biliyorum, çok aşırı samimi olmuş ama tüpe garanti bakıp neredeyse ilaçsız aşılama sonucu olması umut verici ve aslında Allah'tan başka hiç kimsenin bunu nasiplendirmeyecegini ifade etmeye çalışmıştım .
En güzel zamanda en iyi şekilde gelsin bebişin inşallahAynen herşey Rabbimden ne zaman nasip edecek bakalimm
Amin inşallah bazen hayalini kuruyorum Rabb'im nasup etmeyeceği şeylerin hayalini kurdurtmazmisEn güzel zamanda en iyi şekilde gelsin bebişin inşallah
Ve hissetirmediginide nasip ettirmez nasibin olsun inşallahAmin inşallah bazen hayalini kuruyorum Rabb'im nasup etmeyeceği şeylerin hayalini kurdurtmazmis
Dediiyyiimmm çok sevindimO pastalar benim normal halim mevsim çok yeni benimki, daha dün öğrendik. Amin inşallah
Ayyy neler konusilmus baya bianda ne ara 10 sayfa dolmus şaşırdım hep uyudum izleyemedim dün bugün izlicem özeti açıp enginmiş heehh demekkiiJou ooo yoktunuz dün akşam
Yem atillar enginle babasına kim tuzağa düşerse katil oydu Ceylin hep Yekta dedi Ilgaz enginden şüphelendi engin salağı babasıyla konuşmadan gitmiş para çekmiş olay yerine getirdi mal ama Yekta tuzağın farkına vardiAyyy neler konusilmus baya bianda ne ara 10 sayfa dolmus şaşırdım hep uyudum izleyemedim dün bugün izlicem özeti açıp enginmiş heehh demekkii
Asyaamm benimm canım kuzum allah sana tez zamanda nasip etsinki bitanem gözyaşların hep sevinç olsun sevinmekten mutlu olasın inşaallahhh o ne guzel vekildir ki allah ol der ve olur ben bile onca tedavilerden dolayı olmadı hiç bıraktım ensonda amann dedim 7 ay oldu dedim buay tüpe geçiyim dedim dedim aklim hep ondaydı nede olsa tüp var olur biter dedim allah öyle biranda nasip ederkii sen bile şasırırsın ben doktora gittim hala doktor bana diyoki 5haftalık hamilesiin sevinemiyorum çünkü şoktayım ben hala inanamadım keseyide gördük buyüzden kendime gelemedim buyüzden öyle bianda olurki sende şasırırsın olacak ben inanıyorum kuzum beniimm❤❤❤ çiçeğuummmAyy ne güzel yaa Rabb'im bizlere de nasip etsin inşallah
Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
AbovvvvYem atillar enginle babasına kim tuzağa düşerse katil oydu Ceylin hep Yekta dedi Ilgaz enginden şüphelendi engin salağı babasıyla konuşmadan gitmiş para çekmiş olay yerine getirdi mal ama Yekta tuzağın farkına vardi
Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim güzel duaların dileklerin için çok teşekkür ederim bende 2 seneyi geçti bekliyorum eşim çok istiyor çoğu zamanda belli etmez ama üzülüyor bende o yüzden üzülüyorum. Bende bıraktım artık nasıp kısmet bu Kasım'da büyük ihtimalle rahîm filmi cektirecem tekrardan polip ve rahîm kalınlığindan şüpheleniyor ikisi de gebeliğe engel sonra femara düşünüyorum tüp bebek eşim şimdilik istemiyor en son çare olarak görüyor yaşımızda erken ya o zamanda olumsuz alırsak daha da yipranirsin diyor rabbim tez zamanda nasip etsin bizlere de dualarında bana yer ver olur mu taze annişAsyaamm benimm canım kuzum allah sana tez zamanda nasip etsinki bitanem gözyaşların hep sevinç olsun sevinmekten mutlu olasın inşaallahhh o ne guzel vekildir ki allah ol der ve olur ben bile onca tedavilerden dolayı olmadı hiç bıraktım ensonda amann dedim 7 ay oldu dedim buay tüpe geçiyim dedim dedim aklim hep ondaydı nede olsa tüp var olur biter dedim allah öyle biranda nasip ederkii sen bile şasırırsın ben doktora gittim hala doktor bana diyoki 5haftalık hamilesiin sevinemiyorum çünkü şoktayım ben hala inanamadım keseyide gördük buyüzden kendime gelemedim buyüzden öyle bianda olurki sende şasırırsın olacak ben inanıyorum kuzum beniimm❤❤❤ çiçeğuummm
Olmazmı canımsın benimm canımm benimde 3 sene oldu hep diyolar ya 3 sene sonra doktora gidin diye ama bekleyemiyoruz osla olsa olsun tedaviyle diyoruz hep hep dua edicem asyammSağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim güzel duaların dileklerin için çok teşekkür ederim bende 2 seneyi geçti bekliyorum eşim çok istiyor çoğu zamanda belli etmez ama üzülüyor bende o yüzden üzülüyorum. Bende bıraktım artık nasıp kısmet bu Kasım'da büyük ihtimalle rahîm filmi cektirecem tekrardan polip ve rahîm kalınlığindan şüpheleniyor ikisi de gebeliğe engel sonra femara düşünüyorum tüp bebek eşim şimdilik istemiyor en son çare olarak görüyor yaşımızda erken ya o zamanda olumsuz alırsak daha da yipranirsin diyor rabbim tez zamanda nasip etsin bizlere de dualarında bana yer ver olur mu taze anniş
Allah razı olsun bacım dün bı arkadaşımla görüştüm oda klomen kullanmisti ilk defa 1 senelik evli oda onun kv baskı yapıyormus dün modu düşüktü sonradan anladım ki test yapmış eşi göreve giderken negatif çıkmış kendimin ilk zamanlarini gördüm ondaOlmazmı canımsın benimm canımm benimde 3 sene oldu hep diyolar ya 3 sene sonra doktora gidin diye ama bekleyemiyoruz osla olsa olsun tedaviyle diyoruz hep hep dua edicem asyamm
Yaaaa bide kv baskısıyla daha kötü oluyo insan busefer hiç olmuyorrr hep onların yüzünden zaten kızlar hamile kalamıyo yoksa herkes kalırr ama oglunda problem olunca birşey demiyolarrr buyüzden o kafan rahat olcakki o zaman kalcaksın zaten yoksa 10 sene geçer hep baskı yaaprsa hepten kötü sanırım benim kv hiç karışmazdı hiç demezdi olsun diye sanırım ondan hep kafam rahatı benimAllah razı olsun bacım dün bı arkadaşımla görüştüm oda klomen kullanmisti ilk defa 1 senelik evli oda onun kv baskı yapıyormus dün modu düşüktü sonradan anladım ki test yapmış eşi göreve giderken negatif çıkmış kendimin ilk zamanlarini gördüm onda