Evettt oyunculuğu muhteşemmmpınar denizi ilk bir deli rüzgarla izlemeye başlamıştım berk cankatlada güzel partner olmuşlardı, duyguyu çok güzel geçiriyor
Inşaallahh inşaallahhh canımm benimm ama olucak elbet ben bile olmucak diyodum ama keşke demeseydim allah oyle bigün veriyorkii seni mutluluktan ağlatıyor en cok inandığım şeyde allah geciktiriyorsa güzelleştiriyodurYargi başlığında da bebek haberi görüyorum algıda seçicilik oldu sanırım benimhayirli olsun saglikla kucaklariniza alin insallah. Darısı başıma
Engin den bölümün sonunu izlerken şüphelendim artık tam hatta şey dedim acaba psikolojik rahatsızlığı mi var yaptı ama hatırlamıyor mu dedim. Ama bence o kafasına vurduğunda tam ölmedi babası falan geldi işi halletti bence. Engin de kesin unuttu çünkü baştan beri o kadar saf ayağına yatıyor mi hiç açık vermedi.
Hee kız gordum bende engin ne alaka o öldürmemişmiydi ya çınarada biri silah çekti ama kimKızlar yeni fragman çıkmış
Engin in yaptığını ispat etmeye çalışacaklar sanırım artık.Hee kız gordum bende engin ne alaka o öldürmemişmiydi ya çınarada biri silah çekti ama kim
AbovvEngin in yaptığını ispat etmeye çalışacaklar sanırım artık.
Ay çok güzel
Hahahah ölürmü beeeeAy çok güzelinşallah Çınar ölmez
Çok heyecanlı bir bölüm geliyor
BombeeeeeeÇok heyecanlı bir bölüm geliyor
Ne bileyim yaaa ters köşe filan olurHahahah ölürmü beeee
Bombelere gelll
Hahahaha ama ona silah çeken kiimm bence orda bitcek ahanda görürsünnnNe bileyim yaaa ters köşe filan olur
Haklısın türk dizilerinin elclassico su
Hahahaha ama ona silah çeken kiimm bence orda bitcek ahanda görürsünnn
Sonra gell kafalar yorulsunHaklısın türk dizilerinin elclassico su
Cottoncum bitanesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?