• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yargı

Yargi başlığında da bebek haberi görüyorum algıda seçicilik oldu sanırım benim🤭 hayirli olsun saglikla kucaklariniza alin insallah. Darısı başıma 🤲
Engin den bölümün sonunu izlerken şüphelendim artık tam hatta şey dedim acaba psikolojik rahatsızlığı mi var yaptı ama hatırlamıyor mu dedim. Ama bence o kafasına vurduğunda tam ölmedi babası falan geldi işi halletti bence. Engin de kesin unuttu çünkü baştan beri o kadar saf ayağına yatıyor mi hiç açık vermedi.

Yargi başlığında da bebek haberi görüyorum algıda seçicilik oldu sanırım benim🤭 hayirli olsun saglikla kucaklariniza alin insallah. Darısı başıma 🤲
Engin den bölümün sonunu izlerken şüphelendim artık tam hatta şey dedim acaba psikolojik rahatsızlığı mi var yaptı ama hatırlamıyor mu dedim. Ama bence o kafasına vurduğunda tam ölmedi babası falan geldi işi halletti bence. Engin de kesin unuttu çünkü baştan beri o kadar saf ayağına yatıyor mi hiç açık vermedi.
Inşaallahh inşaallahhh canımm benimm ama olucak elbet ben bile olmucak diyodum ama keşke demeseydim allah oyle bigün veriyorkii seni mutluluktan ağlatıyor en cok inandığım şeyde allah geciktiriyorsa güzelleştiriyodur 💜

Belki de ölmemişti inci, geldi Yekta halleti 🥴
Çınar ölmesin ya 😶

• Şaşırdım
Reactions: Jou
Back