Yargı

O
evettt adamda bi korku varrr kesin başkasıyla aldatıyor ama saklıyorr ortalık fena fenaaa

aynennn öyle onu dicektim ha şimdi
Küçük kız abimin verdiği oyuncak diye ayıya sarıldı ya ben o ayıdan da suphelenmistim fragman da ayıyı kesiyor kesin içinden hap cikacak

Heyyy bende geldim baktım adından çok bahsettiriyor izleyim bakalım dedim.
Dün ilk iki bölümü bitirdim. Bugün de üçüncü bölüm biter

Reactions: Jou
oooooooooooooooo beybiimmm hoşgeldin yavv canım benimmmm nasıl buldun kafalar birmilyondur şmidii
He aynen beyin yakıyor. Süper gidiyor inşallah sonraya doğru bozmazlar senaryoyu

Ben o adama kara sevdadayken hayrandım yaa adam çok seksi evet bı numarası yok ama seksi yani kardeşim diyor ki ünlü olmasa kimse bakmaz

Ben o adama kara sevdadayken hayrandım yaa adam çok seksi evet bı numarası yok ama seksi yani kardeşim diyor ki ünlü olmasa kimse bakmaz
doğru diyor bakmazz vallahaaa ben bile ilkbaşalrda dedim bumu yaniii ama sonra dedim değişik bi sempatiliği var adamınn yavvv

ceylinde arkasında omzuna dokunduu oda üzüldü adınaa

ayyy asyamm dün ben AŞK101 i izledimm aynı ceylinle ılgaz oynuyorr inanılmazdı yaaa
inşallah hep beraber gider böyle baya sevilen ikili olmuşş
Bende onu izleyemedim daha merak ediyorum

doğru diyor bakmazz vallahaaa ben bile ilkbaşalrda dedim bumu yaniii ama sonra dedim değişik bi sempatiliği var adamınn yavvv
Adam sadece burun yani çok büyük burnu var dikkatli baksan anlarsın ama ben bu adamı seviyorum ya çok iyi oyuncu

Ayy bende onu dicektim kara sevdadaki ekip burada. Bi Nihal ve Kemal eksik off çok seviyordum ben kara sevdayı ya. Hala tadı damağımda

daha ben saat 11 de başaldım izlemeye akşam 6 ya kadar bitirdim ama yoruldum izlemekten
napıyimm devamı devamı diye hep merak ettimm
Telefonumu guncelleyince netflix desteklenmiyor diyor o yuzden izleyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…