- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
Ah olabilir ama varya kizin ablasi da ne sevimsiz heEniştenin aldattığı kadın kesin o mezarlıkta karısına sarılan kadın
Küçük kız abimin verdiği oyuncak diye ayıya sarıldı ya ben o ayıdan da suphelenmistim fragman da ayıyı kesiyor kesin içinden hap cikacakevettt adamda bi korku varrr kesin başkasıyla aldatıyor ama saklıyorr ortalık fena fenaaa
aynennn öyle onu dicektim ha şimdi
Evet bende sinir oluyorum çirkeflik desen varAh olabilir ama varya kizin ablasi da ne sevimsiz he
evettt kesinn ılgaz yıkıldıııO
Küçük kız abimin verdiği oyuncak diye ayıya sarıldı ya ben o ayıdan da suphelenmistim fragman da ayıyı kesiyor kesin içinden hap cikacak
oooooooooooooooo beybiimmm hoşgeldin yavv canım benimmmm nasıl buldun kafalar birmilyondur şmidiiHeyyy bende geldimbaktım adından çok bahsettiriyor izleyim bakalım dedim.
Dün ilk iki bölümü bitirdim. Bugün de üçüncü bölüm biter
Ahh üzümlü kekimevettt kesinn ılgaz yıkıldııı
He aynen beyin yakıyor. Süper gidiyor inşallah sonraya doğru bozmazlar senaryoyuoooooooooooooooo beybiimmm hoşgeldin yavv canım benimmmm nasıl buldun kafalar birmilyondur şmidii
ceylinde arkasında omzuna dokunduu oda üzüldü adınaaAhh üzümlü kekim
inşallahhhh hele bi bozsunlarrrHe aynen beyin yakıyor. Süper gidiyor inşallah sonraya doğru bozmazlar senaryoyu
doğru diyor bakmazz vallahaaaBen o adama kara sevdadayken hayrandım yaa adam çok seksi evet bı numarası yok ama seksi yanikardeşim diyor ki ünlü olmasa kimse bakmaz
Bende onu izleyemedim daha merak ediyorumceylinde arkasında omzuna dokunduu oda üzüldü adınaa
ayyy asyamm dün ben AŞK101 i izledimm aynı ceylinle ılgaz oynuyorr inanılmazdı yaaa
inşallah hep beraber gider böyle baya sevilen ikili olmuşş
Adam sadece burun yanidoğru diyor bakmazz vallahaaaben bile ilkbaşalrda dedim bumu yaniii ama sonra dedim değişik bi sempatiliği var adamınn yavvv
daha ben saat 11 de başaldım izlemeye akşam 6 ya kadar bitirdimBende onu izleyemedim daha merak ediyorum
Ayy bende onu dicektim kara sevdadaki ekip burada. Bi Nihal ve Kemal eksikBen o adama kara sevdadayken hayrandım yaa adam çok seksi evet bı numarası yok ama seksi yanikardeşim diyor ki ünlü olmasa kimse bakmaz
burun işte onu diyorumm değişik bi burnu varr hep o dikatimi çekerAdam sadece burun yaniçok büyük burnu var dikkatli baksan anlarsın ama ben bu adamı seviyorum ya çok iyi oyuncu
Telefonumu guncelleyince netflix desteklenmiyor diyor o yuzden izleyemedimdaha ben saat 11 de başaldım izlemeye akşam 6 ya kadar bitirdimama yoruldum izlemekten
napıyimm devamı devamı diye hep merak ettimm
Aynen açıp açıp izlerimAyy bende onu dicektim kara sevdadaki ekip burada. Bi Nihal ve Kemal eksikoff çok seviyordum ben kara sevdayı ya. Hala tadı damağımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?