• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yargı

O
evettt adamda bi korku varrr kesin başkasıyla aldatıyor ama saklıyorr ortalık fena fenaaa

aynennn öyle onu dicektim ha şimdi :KK70:
Küçük kız abimin verdiği oyuncak diye ayıya sarıldı ya ben o ayıdan da suphelenmistim fragman da ayıyı kesiyor kesin içinden hap cikacak

Heyyy bende geldim🤣🤣 baktım adından çok bahsettiriyor izleyim bakalım dedim.
Dün ilk iki bölümü bitirdim. Bugün de üçüncü bölüm biter 🤣

• Komik
Reactions: Jou
Ben o adama kara sevdadayken hayrandım yaa adam çok seksi evet bı numarası yok ama seksi yani 😆 kardeşim diyor ki ünlü olmasa kimse bakmaz 😆

• Komik
ceylinde arkasında omzuna dokunduu oda üzüldü adınaa

ayyy asyamm dün ben AŞK101 i izledimm aynı ceylinle ılgaz oynuyorr inanılmazdı yaaa
inşallah hep beraber gider böyle baya sevilen ikili olmuşş
Bende onu izleyemedim daha merak ediyorum

• Beğen
doğru diyor bakmazz vallahaaa :KK70: ben bile ilkbaşalrda dedim bumu yaniii ama sonra dedim değişik bi sempatiliği var adamınn yavvv
Adam sadece burun yani 😆 çok büyük burnu var dikkatli baksan anlarsın 😆 ama ben bu adamı seviyorum ya çok iyi oyuncu

• Beğen
Ben o adama kara sevdadayken hayrandım yaa adam çok seksi evet bı numarası yok ama seksi yani 😆 kardeşim diyor ki ünlü olmasa kimse bakmaz 😆
Ayy bende onu dicektim kara sevdadaki ekip burada. Bi Nihal ve Kemal eksik🤣🤣 off çok seviyordum ben kara sevdayı ya. Hala tadı damağımda 🤣😋

daha ben saat 11 de başaldım izlemeye akşam 6 ya kadar bitirdim :KK70: ama yoruldum izlemekten :KK70:
napıyimm devamı devamı diye hep merak ettimm
Telefonumu guncelleyince netflix desteklenmiyor diyor o yuzden izleyemedim 😆

• Komik
Back