• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yargı

Kesin orda tuttuuu hemen ikisini bu dizide beraber etmişlerr 😁😁 az değüllerr yaavvv
Aynen orda beğenildiği için çift olarak almışlar😀 İnci de ordaymış

• Komik
Reactions: Jou
Bende tahminimi buraya bırakıyorum 😁
İnci öğretmeniyle karısı tarafından basılıyor, yaka paça evden kovuluyor, inci de çınarı arıyor kıyafet VS getir diye, beraber çalıştıkları hap işi yapan yere gidiyorlar ve ordan ayrılıyorlar, o balıkçı inciyi öldürdü o gece bi şekilde.
İncinin yığeni yaşlı zengin sevgiliyi biliyor.
Ve ayriyeten enişte, cenazede karısına sarılan siyah saçlı kadınla, yasak aşk yaşıyor.. Yani çok da alakası yok.

Bende tahminimi buraya bırakıyorum 😁
İnci öğretmeniyle karısı tarafından basılıyor, yaka paça evden kovuluyor, inci de çınarı arıyor kıyafet VS getir diye, beraber çalıştıkları hap işi yapan yere gidiyorlar ve ordan ayrılıyorlar, o balıkçı inciyi öldürdü o gece bi şekilde.
İncinin yığeni yaşlı zengin sevgiliyi biliyor.
Ve ayriyeten enişte, cenazede karısına sarılan siyah saçlı kadınla, yasak aşk yaşıyor.. Yani çok da alakası yok.
Balıkçı hiç göstermediler ama 🤔

Balıkçı hiç göstermediler ama 🤔

Dün ifadesi alındı sadece gidişi gösterildi, bir önceki bölümde incinin resimlerini siliyor kendi telefonundan, ayrıca çöp konteyneri olan yere daha önce keşife gitmiş Kamera görüntülerinde görünüyor ya motorun üstünde.

Dün ifadesi alındı sadece gidişi gösterildi, bir önceki bölümde incinin resimlerini siliyor kendi telefonundan, ayrıca çöp konteyneri olan yere daha önce keşife gitmiş Kamera görüntülerinde görünüyor ya motorun üstünde.
Aaa evett canımm senin dediklerin çıkacak gibi :D balıkçı biliyor herşeyiii😁😁

Aaa evett canımm senin dediklerin çıkacak gibi :KK70: balıkçı biliyor herşeyiii😁😁

Ay çok heyecanlı uzun süre sonra beni saran bir dizi 👌
Ama istiyorum ki tahminim de doğru çıkmasın öyle bir şey yazılsın ki "senarist yazar" duyun sesimi kafam allak bullak olsun 😁hergűn ne pişirsem diye bir düşüncem kalmasın 🤣

Ay çok heyecanlı uzun süre sonra beni saran bir dizi 👌
Ama istiyorum ki tahminim de doğru çıkmasın öyle bir şey yazılsın ki "senarist yazar" duyun sesimi kafam allak bullak olsun 😁
Hahahahahadaha durr yeni başladı bu hemen çıkarmazlar ortaya 😁😁 sonra diycezz bumuydu katill

Hahahahahadaha durr yeni başladı bu hemen çıkarmazlar ortaya 😁😁 sonra diycezz bumuydu katill

Aynen. Zaten çınarı içeri almaları iyi olmuş en erken 3 ay sonra mahkeme, yani sezon finali filan anca 😂😁

• Komik
Bide amir babanın da dosyası karışacak araya oda ayrı bir mesele. Adam vicdan yapmış..

• Beğen
Back