- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
O ona burs veriyormus orda çekilen bı resim misKomser ile resmi ne alakaymis gec açtım diziyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O ona burs veriyormus orda çekilen bı resim misKomser ile resmi ne alakaymis gec açtım diziyi
Tam anlaşılmadi galiba bende geç açtım ama incilerin evinin kıtasının yarisini o oduyormus her ayKomser ile resmi ne alakaymis gec açtım diziyi
Hehe o işte yankı manki dedim YektaYekta mı
Bunun babası hapse girmiş ya 4 sene önce komiser tutuklanmış o zaman onun için veriyorm kirayı yardım falan dediTam anlaşılmadi galiba bende geç açtım ama incilerin evinin kıtasının yarisini o oduyormus her ay
Sende mi izliyidn kız demiyinnSelam yargıcılar ben parstan da şüpheleniyorum
İzliyorum tabi pür dikkatSende mi izliyidn kız demiyinn
Bu yüzden katil hemen çıkmayacakKatil bulunduktan sonra bu dizinin saçma sapan bir aşk dizisine dönmesinden korkuyorum
Olabilirr ahaa başladiıİzliyorum tabi pür dikkat
Ama en başından beri parsta bir şüphe uyandı bana. Ama belki gıcık bir tip olduğuna dır
Ben çete başı olarak şüphelendim ama olabilir neden olmasınSelam yargıcılar ben parstan da şüpheleniyorum
Başka bi cinayet çıkcak ama ceylin le ılgaz kesinlikle aşk yaşıycak o kesiKatil bulunduktan sonra bu dizinin saçma sapan bir aşk dizisine dönmesinden korkuyorum
Ne olduki ben göremedimHem başladı gene girdi reklama
Hahahah vallaha başladı gene girdi erken başladığı için busefer öyle ediyolarAy noldu az önce reklamdan reklama ne hızlı geçti anlamadım hiçbir şey helppp
Rüyana girerse bizede haber ver cano kimse katillBen bazen gündüzleri ne izlesem ne düşünsem ne konuşsam rüyama giriyor bu gece belli oldu katil kim onu arastiracam