• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yargı

Cüneyt bir şeyler biliyor konuşurken takılıyor falan. Ama öldürmesi için sebep yok varsa da biz bilmiyoruz ve kadın Neva değil bence.
Bilemiyorum ama Neva da çok korkmuştu Engin'in tehditinden Cüneyt kendini yakacaksın benide kötü duruma düşürdün gibi birşey söyledi. Bakalım neler çıkacak? 🤗

Ama abla değil o olsa Engin görünce sevinmezdi.
Engin kadını mı gördü belli değil ki. Bir de adam var ortada takım elbiseli. Onu görüp gülümsemiş olabilir. Anam dizideki tüm erkekler de takımlı nerdeyse.
Metin komiser- hala diyorum ben hadi bakalım:D

Bilemiyorum ama Neva da çok korkmuştu Engin'in tehditinden Cüneyt kendini yakacaksın benide kötü duruma düşürdün gibi birşey söyledi. Bakalım neler çıkacak? 🤗
evet bende bu durumdan dolayı baştan beri neva-cüneyt dedim ama ilişkilerini saklıyorlarsa eğer şaşırtma adına da öyle bir replik yazılmış olabilir diye düşündüm laçinin sevgilisini de görünce

Birde saçı o renk uzun olan biri daha var Engin onunla iş birliği yapıyordu. Parlaya doping ilacı veren kız var ya,Çınargilin arkadaşı.

Back