- 28 Ağustos 2020
- 8.376
- 37.090
- 498
O da epey değişti zaten, dizinin başında Ilgaz’a gıcık olan onunla rekabet eden, hırslı bi adamdı. Son iki bölümdür pek ponçik.Pars yapmaz ya onu bozmazlar bence eğer başta oysada değiştirirler çok tepki alır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O da epey değişti zaten, dizinin başında Ilgaz’a gıcık olan onunla rekabet eden, hırslı bi adamdı. Son iki bölümdür pek ponçik.Pars yapmaz ya onu bozmazlar bence eğer başta oysada değiştirirler çok tepki alır
Ama abla değil o olsa Engin görünce sevinmezdi.Pat diye dalayım
Katilin saç rengi Ceylinin ablasının saç renginden. Ne Nevanın ne Laçinin saç rengi değil. Hem de uzun bir saç.
ya ben o kısmı yakalayamadım tam saç renginden ziyade kokudan çıkacak gibi geliyor banaPat diye dalayım
Katilin saç rengi Ceylinin ablasının saç renginden. Ne Nevanın ne Laçinin saç rengi değil. Hem de uzun bir saç.
Bilemiyorum ama Neva da çok korkmuştu Engin'in tehditinden Cüneyt kendini yakacaksın benide kötü duruma düşürdün gibi birşey söyledi. Bakalım neler çıkacak?Cüneyt bir şeyler biliyor konuşurken takılıyor falan. Ama öldürmesi için sebep yok varsa da biz bilmiyoruz ve kadın Neva değil bence.
sevineceği kişiler belli kişiler zatenAma abla değil o olsa Engin görünce sevinmezdi.
Engin kadını mı gördü belli değil ki. Bir de adam var ortada takım elbiseli. Onu görüp gülümsemiş olabilir. Anam dizideki tüm erkekler de takımlı nerdeyse.Ama abla değil o olsa Engin görünce sevinmezdi.
evet başka bişeyde çıkabilir ama altından yani katil değillerse ilişkileri gibiBilemiyorum ama Neva da çok korkmuştu Engin'in tehditinden Cüneyt kendini yakacaksın benide kötü duruma düşürdün gibi birşey söyledi. Bakalım neler çıkacak?
Evet sevinmezdi tabi bilmediğimiz bir durum yoksa ama saç rengi ve uzunluğu aynı onunkiydi. Öyle saçlı biri. Hiç bilmediğimiz biri de olabilir.Ama abla değil o olsa Engin görünce sevinmezdi.
Bence de kadının şampuan kokusu ele verecekya ben o kısmı yakalayamadım tam saç renginden ziyade kokudan çıkacak gibi geliyor bana
onların derdi engin değilki ceylinEngin kadını mı gördü belli değil ki. Bir de adam var ortada takım elbiseli. Onu görüp gülümsemiş olabilir. Anam dizideki tüm erkekler de takımlı nerdeyse.
Metin komiser- hala diyorum ben hadi bakalım
Saç dikkatimi çekti uzun ve ablanın saç rengindendi.ya ben o kısmı yakalayamadım tam saç renginden ziyade kokudan çıkacak gibi geliyor bana
Herkesin saçını mı koklayacaklar?Bence de kadının şampuan kokusu ele verecek
evet bende bu durumdan dolayı baştan beri neva-cüneyt dedim ama ilişkilerini saklıyorlarsa eğer şaşırtma adına da öyle bir replik yazılmış olabilir diye düşündüm laçinin sevgilisini de görünceBilemiyorum ama Neva da çok korkmuştu Engin'in tehditinden Cüneyt kendini yakacaksın benide kötü duruma düşürdün gibi birşey söyledi. Bakalım neler çıkacak?
Benimde aklıma Parla geldi yani neden olmasınSaç dikkatimi çekti uzun ve ablanın saç rengindendi.
Ama engin çınarın katil olduğunu biliyor o da tehdit edildi ya. Babası sakladı cesedi sonra kaybetti o halada bi iş var ceyline de gıcık oluyor zaten üstüne atalım gitsin demiştironların derdi engin değilki ceylin
arasalar bile tesadüfen olacak kesinHerkesin saçını mı koklayacaklar?
Evet olabilir çünkü Ceylin'in çıkmasına izin vermezdi heraldeevet bende bu durumdan dolayı baştan beri neva-cüneyt dedim ama ilişkilerini saklıyorlarsa eğer şaşırtma adına da öyle bir replik yazılmış olabilir diye düşündüm laçinin sevgilisini de görünce
Eser gelir bir yerdenHerkesin saçını mı koklayacaklar?
serdar ve arkadaşı diyorsun yani ama serdar takım giymiyor kiBirde saçı o renk uzun olan biri daha var Engin onunla iş birliği yapıyordu. Parlaya doping ilacı veren kız var ya,Çınargilin arkadaşı.