• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yargı

Allahımmmmmm yaaa 🥲🥲🥲🥲
Allahh kucağına sağlıcakla nasip etsiinn aselimm
Canım beniimmmm
Bırakma tabiii özleriimm vallahaa gelemesende anlarim ben hallederiimm kuzucumm💜💜💜
Yok bırakmam sizi :) inşallah kuzum Aselimi kucağımiza alicaz 1 ay sonra yaklaşık 😍😍

• Muhteşem
Reactions: Jou
Evett geçen perşembe gittik canımmm
Direk kız dedi doktorr sürekli elini emdiii
Elini koydu alnına bi rahatlık vardı ooyy kuyban olduğummm🥲🥲
Ayyyy çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😍😍

Öldüren şoför saçı gözüken de annesi diyordum da. Şoför niye öldürsün ama o da var. Ulan yine başladık kim diye😂
Ay ben artık tahmin yurutmucem 😂😂😂 beynim yanıyor 😂😂

Aklıma yeni bir şey geldi sabah sabah :D Çınar’ın arkadaşı var ya serdar mı neydi yanında da bi kız dolaşıyor onlar yapmış olmasın? Merdan yaptırmıştır belki dede yardım et diye ağladı çocuk. Gerçi onlar da pek salak, beceremezler 🤣

Aklıma yeni bir şey geldi sabah sabah :KK70: Çınar’ın arkadaşı var ya serdar mı neydi yanında da bi kız dolaşıyor onlar yapmış olmasın? Merdan yaptırmıştır belki dede yardım et diye ağladı çocuk. Gerçi onlar da pek salak, beceremezler 🤣

Heralde şüpheli görmediğimiz kimse kalmadı 😁olay çözülmüştür

Screenshot_20220117_085523_com.google.android.youtube.jpg

Eldiven giymiş bir erkek elli
Screenshot_20220117_085623_com.google.android.youtube.jpg

Engine dokunan yine bir erkek eli eldivenli, ayrıca gömlek tarzı duruyor kenardan açık kalan kısım, yani şoför veya Cüneyt
Screenshot_20220117_085720_com.google.android.youtube.jpg

Bütün kadınlar şüpheli 😁

Screenshot_20220117_090055.jpg

Orda biri duruyor 🙄🤔

Aklıma yeni bir şey geldi sabah sabah :KK70: Çınar’ın arkadaşı var ya serdar mı neydi yanında da bi kız dolaşıyor onlar yapmış olmasın? Merdan yaptırmıştır belki dede yardım et diye ağladı çocuk. Gerçi onlar da pek salak, beceremezler 🤣
onlar değildir sigarayı ağızlıkla içeceklerini sanmam o kadar ince düşünmemişlerdir

Öldüren şoför saçı gözüken de annesi diyordum da. Şoför niye öldürsün ama o da var. Ulan yine başladık kim diye😂
annesiyle ilişkisini bildiğini söyleyip tehdit etmiş midir peki engin yektaya söylemekle herkesin sırrını biliyordu sonuçta. Annesini de bişeyle tehdit etti orasını göstermediler

annesiyle ilişkisini bildiğini söyleyip tehdit etmiş midir peki engin yektaya söylemekle herkesin sırrını biliyordu sonuçta. Annesini de bişeyle tehdit etti orasını göstermediler
Hakikaten daha tehdit edilemeyenler vardı. Onların sırrı neydi acaba? 🤔

Hayatta Engin’e tek değer veren kişi annesiydi. Annesi yapmış olamaz. Şoför yapsa şoföre de düşman olur itip kakardı sarılmasına izin vermezdi. Bariz acı çekiyor kadın.

Neva yapsa hazır suç Ceylin’e kalmışken içerden çıkmasına müsade etmezdi. Cüneyt’in de yapması için bir sebep yok.

Baştan Yekta diye düşünüyordum ama kadın da var işin içinde.
Saçı uzun bir kadın..

Hayatta Engin’e tek değer veren kişi annesiydi. Annesi yapmış olamaz. Şoför yapsa şoföre de düşman olur itip kakardı sarılmasına izin vermezdi. Bariz acı çekiyor kadın.

Neva yapsa hazır suç Ceylin’e kalmışken içerden çıkmasına müsade etmezdi. Cüneyt’in de yapması için bir sebep yok.

Saçı uzun bir kadın..
Engin’in eski sevgilisi falan çıkacak galiba 😄

Hakikaten daha tehdit edilemeyenler vardı. Onların sırrı neydi acaba? 🤔

Saçı uzun bir kadın..

Engin’in eski sevgilisi falan çıkacak galiba 😄
beynimizi çorba ettiler iyice 😁 daha çözülmeyen cinayet var sırada 😁

Bir de bu uyuşturucu işi var, onu da bir yere bağlamaları lazım. Bence hiç beklemediğimiz şeyler çıkacak. Sema Ergenekon yapıyor böyle şeyler 😁

Back