• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yargı

Şimdiii bir de şöyle bir şey var. Kitaba zehir sürenle cinayeti işleyen aynı kişi olmak zorunda mı? Enginin düşmanı çok malum. Bir de Engin o kitabı pek bir hevesle yalamadı mı? 🤣 ben sırf hastaneye çıkmak için kendi kendini zehirlediğini bile düşünmüştüm. :D

Şimdiii bir de şöyle bir şey var. Kitaba zehir sürenle cinayeti işleyen aynı kişi olmak zorunda mı? Enginin düşmanı çok malum. Bir de Engin o kitabı pek bir hevesle yalamadı mı? 🤣 ben sırf hastaneye çıkmak için kendi kendini zehirlediğini bile düşünmüştüm. :KK70:
o kitabı nedense engin dışında kimse okumadı herkesin rafında

Şimdiii bir de şöyle bir şey var. Kitaba zehir sürenle cinayeti işleyen aynı kişi olmak zorunda mı? Enginin düşmanı çok malum. Bir de Engin o kitabı pek bir hevesle yalamadı mı? 🤣 ben sırf hastaneye çıkmak için kendi kendini zehirlediğini bile düşünmüştüm. :KK70:
Bence o zehiri yekta yaptırdı ya hastaneden kaçmasını da sağladı

Bence o zehiri yekta yaptırdı ya hastaneden kaçmasını da sağladı
Ama Engin Yekta ile işbirliği yapmadan önce talep etmişti kitabı. Gelir gelmez de sayfaları yalayarak çevirmeye başladı. Babasının planı akıl hastanesine sokmaktı. Ki konuştular zaten bunu sen miydin diye sordu babasına.

Bence zehirleme işi Merdan’ın marifeti. Seda’ya çarpan kurye de Serdar. Hem enginden hem sedadan kurtulacaktı olmadı. 😁 zehirli baklavadan da anlaşılacağı gibi onun tarzı zaten. Ama yine şaşırtma olabilir tabi.
O değil de bu Eren komiserin eskisi ve kızı ne alaka ya? Çok gereksiz bir ayrıntı değil mi? Senaristin kocasına kıyağı sanırım. Daha çok görünsün diye yan hikaye yazmış ona 😅

Bence zehirleme işi Merdan’ın marifeti. Seda’ya çarpan kurye de Serdar. Hem enginden hem sedadan kurtulacaktı olmadı. 😁 zehirli baklavadan da anlaşılacağı gibi onun tarzı zaten. Ama yine şaşırtma olabilir tabi.
O değil de bu Eren komiserin eskisi ve kızı ne alaka ya? Çok gereksiz bir ayrıntı değil mi? Senaristin kocasına kıyağı sanırım. Daha çok görünsün diye yan hikaye yazmış ona 😅
Oralardan da çıkar bişeylerrrr

Back