- 11 Aralık 2020
- 1.947
- 4.501
- 83
Eser gelir bir yerden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eser gelir bir yerden
Parla ve babası dermişim ama onlardan çıkmazBenimde aklıma Parla geldi yani neden olmasın
Serdar değildir ama kız olabilir. Erkek kim bilmiyorum ama kadın onlardan biri gibi saçtan dolayı. Peruk da takmış olabilir gerçi katilserdar ve arkadaşı diyorsun yani ama serdar takım giymiyor ki
Hiiiç belli olmaz ama bende sanmıyorum ya küçücük kız sonuçta babası öyle birşeye suruklemez heralde kızını hemde Ceylini çok seviyor teyzesi sonuçta ona suç atacak kadar yapmaz yok yokParla ve babası dermişim ama onlardan çıkmaz
Babası geldi aklıma o da takım giyiyorParla ve babası dermişim ama onlardan çıkmaz
o kitabı nedense engin dışında kimse okumadı herkesin rafındaŞimdiii bir de şöyle bir şey var. Kitaba zehir sürenle cinayeti işleyen aynı kişi olmak zorunda mı? Enginin düşmanı çok malum. Bir de Engin o kitabı pek bir hevesle yalamadı mı? ben sırf hastaneye çıkmak için kendi kendini zehirlediğini bile düşünmüştüm.
Bence o zehiri yekta yaptırdı ya hastaneden kaçmasını da sağladıŞimdiii bir de şöyle bir şey var. Kitaba zehir sürenle cinayeti işleyen aynı kişi olmak zorunda mı? Enginin düşmanı çok malum. Bir de Engin o kitabı pek bir hevesle yalamadı mı? ben sırf hastaneye çıkmak için kendi kendini zehirlediğini bile düşünmüştüm.
Hmm bütün kitaplar mı zehirli diyosun?o kitabı nedense engin dışında kimse okumadı herkesin rafında
Ama Engin Yekta ile işbirliği yapmadan önce talep etmişti kitabı. Gelir gelmez de sayfaları yalayarak çevirmeye başladı. Babasının planı akıl hastanesine sokmaktı. Ki konuştular zaten bunu sen miydin diye sordu babasına.Bence o zehiri yekta yaptırdı ya hastaneden kaçmasını da sağladı
O kadında da çıkacak birşeyler kesinnnHmm bütün kitaplar mı zehirli diyosun?
Ya bir de özellikle o kitabı talep etmiş falan herkeste de var nedense katil kitabın yazarı mı ?
yekta olabilir evet ama o kadar kısa zamanda nasıl olduBence o zehiri yekta yaptırdı ya hastaneden kaçmasını da sağladı
Valla çok iştahlı yaladıAma Engin Yekta ile işbirliği yapmadan önce talep etmişti kitabı. Gelir gelmez de sayfaları yalayarak çevirmeye başladı. Babasının planı akıl hastanesine sokmaktı. Ki konuştular zaten bunu sen miydin diye sordu babasına.
aklıma o geldi açıkçası okuyan tek engin kadının bile rafında duruyor kitapHmm bütün kitaplar mı zehirli diyosun?
Ya bir de özellikle o kitabı talep etmiş falan herkeste de var nedense katil kitabın yazarı mı ?
Yani orasida doğruyekta olabilir evet ama o kadar kısa zamanda nasıl oldu
kesin zaten çözülecek çok konu var biri bitmeden bir sürü olay giriyor arayaO kadında da çıkacak birşeyler kesinnn
Aynen öyle daha herkesin sırrı ortaya çıkacak, zaferin ölümü ohooookesin zaten çözülecek çok konu var biri bitmeden bir sürü olay giriyor araya
Oralardan da çıkar bişeylerrrrBence zehirleme işi Merdan’ın marifeti. Seda’ya çarpan kurye de Serdar. Hem enginden hem sedadan kurtulacaktı olmadı. zehirli baklavadan da anlaşılacağı gibi onun tarzı zaten. Ama yine şaşırtma olabilir tabi.
O değil de bu Eren komiserin eskisi ve kızı ne alaka ya? Çok gereksiz bir ayrıntı değil mi? Senaristin kocasına kıyağı sanırım. Daha çok görünsün diye yan hikaye yazmış ona
Kız çok itici amaOralardan da çıkar bişeylerrrr