Aynen ya. İlk bölümler böyle daha cıvıl civildi sanki. Her Türk dizisi gibi sona doğru b*Ka sarıyorAynen bende o olay olurken bende öyle demiştim. Sonuçta o adam silahla tehdit ederek götürdü çınarın hiç bir suçu yoktu ama yokken suçlu yaptılar bide polis babayı da suçlu yaptılar.
Yani her bölüm heyecanli evet ama sanki ilk bolumlerin tadı yok gibi
Zaten tek sezonlukmus heralde değil mi? Öyle okumuştum netten.Aynen ya. İlk bölümler böyle daha cıvıl civildi sanki. Her Türk dizisi gibi sona doğru b*Ka sarıyor
Yok 2.sezon anlaşması da yaptılar 2 hafta önce.Zaten tek sezonlukmus heralde değil mi? Öyle okumuştum netten.
Yaaa gerçek miiii? Sevindim açıkçası ama inşallah saçmalamadan güzelce bitirirler diziyiYok 2.sezon anlaşması da yaptılar 2 hafta önce.
İnşallah. Bakalım ceylinin hapishane macerası kaç bölüm sürecek?Yaaa gerçek miiii? Sevindim açıkçası ama inşallah saçmalamadan güzelce bitirirler diziyi
Bunu görünce aklıma sen geldinEngin in öldüğüne sevinemedik bile :
Hahahahahahahahsh doğru ama
Resmen dizinin icinde gibiyizAnnemle konuştuk akşam, yekta öldürdü ya da öldürttü diyor
Bu hafta tek fragman gelecek sanırım. Yarın verirler onu da...Hayretler içindeyimm bugün nasıl olduda fragman çıkmadıııııııııı
Hahahahha olaaayyy var o zamanBu hafta tek fragman gelecek sanırım. Yarın verirler onu da...
Ben göremedim birşeyyy
anlamadım bende
Ben göremedim birşeyyy
Koltuğun önüne bakınanlamadım bende
Haaaa onu gördüm çantaKoltuğun önüne bakın
Ben de gece farkettim
Ilgaz savcım escaginiza gidip kıyafet almış. Hangi ara gittiyseHaaaa onu gördüm çanta
Evde ki kıyafetler değilmiii kizzzIlgaz savcım escaginiza gidip kıyafet almış. Hangi ara gittiyse
Bana yeni gibi geldi kiyafetler.Evde ki kıyafetler değilmiii kizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?