Yargı

Hala Yekta olduğunu düşünmüyorum evet rahatladı ama başka sebep olabilir. Herkes Yekta diyecek sema bu kadar basit yapmaz bence Cüneytle nevadayim ben hala
Yok bence de yekta degil, alakasız biri çıkacak da kim acaba? Vallahi her hafta tahmin yapmaktan beynimiz yanacak artık

Aynen öyle o galoşu görünce acikcasi Neva geldi aklıma ne bileyim yapmış olabilir diye düşündüm

Hakim Ceylin tutuklu yargılanacak dediği zaman Yekta nın bakışını hiç beğenmedim tamam hazetmiyor ama onunda parmağı varmış gibi geldi

Reactions: Jou
Hakim Ceylin tutuklu yargılanacak dediği zaman Yekta nın bakışını hiç beğenmedim tamam hazetmiyor ama onunda parmağı varmış gibi geldi
Vallahi ben artık teori üretmekten yoruldum
Ne desek başka şey çıkıyor, çok uzatmadan kim yaptı çıksa ortaya bari. Yoksa cidden bayiyor konu.

Aynen öyle bide daha Zaferin konusu çıkacak
Ay o da çıksın vallahi süründü kaç bölümdür.
Hayır salak cinarla metin. Abi sen polissin, meşru müdafaa var ortada, ne sakliyorsunuz acaba? En fazla 3 ay yatar cikardi. Ah ah bazen cidden sacmaliyorlar.

Bu arada hakime takan tek ben değilmişim, YouTube da yorumları görmeniz lazım. Sulh ceza hâkimi öyle yorum yapamaz, zaten işi cinayete vs bakmak, yoldan geçen birini bulmuşlar diye...

Aynen bende o olay olurken bende öyle demiştim. Sonuçta o adam silahla tehdit ederek götürdü çınarın hiç bir suçu yoktu ama yokken suçlu yaptılar bide polis babayı da suçlu yaptılar.
Yani her bölüm heyecanli evet ama sanki ilk bolumlerin tadı yok gibi

Aynen öyle konuşması çok saçmaydı

Reytingler iyi geldikçe uzatıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…