Ben onu hiç sevmedimm mesela yabancı diziyiiBen izlersem iki gün sürer dizinin ömrütv dizileri reyting kurbanı oluyor genelde.
Yalancı da güzeldi patladı gitti.
Salih Bademci de Burçin Terzioğlu da çok iyi oynuyordu.
Şok oldum şuanSaat Neva’nın diyorlar instagramda
Ee saat ceylinin kolundan düştü ya izlerken gördüm benSaat Neva’nın diyorlar instagramda
O defendant dizisinin çakması ya. Orijinali efsane tavsiye ederim.Bu arada mahkum dizisi de savcı-avukat- cinayet- adliye muhabbeti görünce yargı tutunca senaristler dedim adliyeden devam etmişhikaye farklı olsada meslekler aşk meşk işleri benzer olunca gıcık oluyorum
Kolundan düştü de, ceylinin öyle saati var mı onu incelicem şimdi. Bir de sağ koldaydi.Ee saat ceylinin kolundan düştü ya izlerken gördüm ben
Ahahaah ajan olduk resmenKolundan düştü de, ceylinin öyle saati var mı onu incelicem şimdi. Bir de sağ koldaydi.
Benimde emin olmam için bir kere daha izlemem lazım.Ee saat ceylinin kolundan düştü ya izlerken gördüm ben
Bana sarılır misin videosunu izle YouTube'dan son kısmınıBenimde emin olmam için bir kere daha izlemem lazım.
sorma koskoca adliyeyi kullanmıyorlar ayrıca o neva ve cüneytin mahkemede ne işi vardıYa bir de benim anlamadığım, neden bütün duruşmalar odada geciyor? Koskoca adliyede, duruşma salonları boşa duruyor galiba...
Hakim de zaten bildiğin yoldan geçen birini tutmuslar gibi, valla ben cinayet lafını duyunca urperiyorum diyen ağır ceza hâkimi mi olur?
ceylin engini durdurmak için 1 el sıktı belki ikinciyide ceylini bayıltırken engini vurmuş olabilirler iz bırakmadıklarına göre de işi bilen kişiler ki ılgaz olay yerine girerken galoş giyilmesini göstermeleri de boşa değildir diye düşünüyorumKesinlikle Ceylin değil, başında vs darbe yok silah elindeyken. Kesin kızın kafasina vurup bayılttı biri, sonra engini öldürdü, 2.eli de sırf ceylinin elinde barut izi olsun diye sıktı.
o saatin düşmesinde de bir şey var evet saat ceylinin olabilir ama bilerek açılmış vs. olabilir ondan biz iz kalsın diyeKolundan düştü de, ceylinin öyle saati var mı onu incelicem şimdi. Bir de sağ koldaydi.
yaaa bilmiyordum çakma film ise tutar ya bizim senaristler tutan TV dizisinde zorlanıyorO defendant dizisinin çakması ya. Orijinali efsane tavsiye ederim.
O bilerek yapıldı zaten aynen.o saatin düşmesinde de bir şey var evet saat ceylinin olabilir ama bilerek açılmış vs. olabilir ondan biz iz kalsın diye
Olay yeri değişmesin diye giydirdiler galosu. Enginin düşüşünü gördü muhtemelen yarı baygındi sanırım. Kalpten isabet ettirmek herkesin harcı değil, bence de pro biri yaptı.ceylin engini durdurmak için 1 el sıktı belki ikinciyide ceylini bayıltırken engini vurmuş olabilirler iz bırakmadıklarına göre de işi bilen kişiler ki ılgaz olay yerine girerken galoş giyilmesini göstermeleri de boşa değildir diye düşünüyorum
Cüneyt yektanin arkasını toplamaya alışık ordan geliyordur proluk. Dava görülürken gergin gibi geldim banaO bilerek yapıldı zaten aynen.
Olay yeri değişmesin diye giydirdiler galosu. Enginin düşüşünü gördü muhtemelen yarı baygındi sanırım. Kalpten isabet ettirmek herkesin harcı değil, bence de pro biri yaptı.
Aynen bende farkettim onu. Ceylin tutuklaninca Yekta bir rahatladı.Cüneyt yektanin arkasını toplamaya alışık ordan geliyordur proluk. Dava görülürken gergin gibi geldim bana
Hala Yekta olduğunu düşünmüyorum evet rahatladı ama başka sebep olabilir. Herkes Yekta diyecek sema bu kadar basit yapmaz bence Cüneytle nevadayim ben halaAynen bende farkettim onu. Ceylin tutuklaninca Yekta bir rahatladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?