Yargı

Bu arada mahkum dizisi de savcı-avukat- cinayet- adliye muhabbeti görünce yargı tutunca senaristler dedim adliyeden devam etmiş hikaye farklı olsada meslekler aşk meşk işleri benzer olunca gıcık oluyorum
O defendant dizisinin çakması ya. Orijinali efsane tavsiye ederim.

Ya bir de benim anlamadığım, neden bütün duruşmalar odada geciyor? Koskoca adliyede, duruşma salonları boşa duruyor galiba...

Hakim de zaten bildiğin yoldan geçen birini tutmuslar gibi, valla ben cinayet lafını duyunca urperiyorum diyen ağır ceza hâkimi mi olur?

Kesinlikle Ceylin değil, başında vs darbe yok silah elindeyken. Kesin kızın kafasina vurup bayılttı biri, sonra engini öldürdü, 2.eli de sırf ceylinin elinde barut izi olsun diye sıktı.

sorma koskoca adliyeyi kullanmıyorlar ayrıca o neva ve cüneytin mahkemede ne işi vardı

Kesinlikle Ceylin değil, başında vs darbe yok silah elindeyken. Kesin kızın kafasina vurup bayılttı biri, sonra engini öldürdü, 2.eli de sırf ceylinin elinde barut izi olsun diye sıktı.
ceylin engini durdurmak için 1 el sıktı belki ikinciyide ceylini bayıltırken engini vurmuş olabilirler iz bırakmadıklarına göre de işi bilen kişiler ki ılgaz olay yerine girerken galoş giyilmesini göstermeleri de boşa değildir diye düşünüyorum

o saatin düşmesinde de bir şey var evet saat ceylinin olabilir ama bilerek açılmış vs. olabilir ondan biz iz kalsın diye
O bilerek yapıldı zaten aynen.
Olay yeri değişmesin diye giydirdiler galosu. Enginin düşüşünü gördü muhtemelen yarı baygındi sanırım. Kalpten isabet ettirmek herkesin harcı değil, bence de pro biri yaptı.

Cüneyt yektanin arkasını toplamaya alışık ordan geliyordur proluk. Dava görülürken gergin gibi geldim bana

Cüneyt yektanin arkasını toplamaya alışık ordan geliyordur proluk. Dava görülürken gergin gibi geldim bana
Aynen bende farkettim onu. Ceylin tutuklaninca Yekta bir rahatladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…