Yargı

Yani bende Merdan dede, Neva Cüneyt ikilisi veya serdar diyorum, hata engini serdar vurdu ama Merdan dedenin baskısıyla bide silahı engine tuttuğunda, başında yara yoktu daha bence ateş etmedi zaten o an başına darbeyi yiyor.
Ama seda teyzeden avukatlık bekliyorum, ilgazla bir olup ceylin aklıyacaklar

Yani bende Merdan dede, Neva Cüneyt ikilisi veya serdar diyorum, hata engini serdar vurdu ama Merdan dedenin baskısıyla
Ama seda teyzeden avukatlık bekliyorum, ilgazla bir olup ceylin aklıyacaklar
Seda kesin avukatı olacak. Ama Merdanın suçu ceyline yıkmasıyla ne ilgisi olabilir onu çözemiyorum.

Seda kesin avukatı olacak. Ama Merdanın suçu ceyline yıkmasıyla ne ilgisi olabilir onu çözemiyorum.

Arada ölü bir baba var, Ilgaz ve ceylinin olmasını istemiyordur dede. Hem ceylin hapse girip babasının peşine düşmeyecek. Öylece çınar da rahat edecek.

Arada ölü bir baba var, Ilgaz ve ceylinin olmasını istemiyordur dede. Hem ceylin hapse girip babasının peşine düşmeyecek. Öylece çınar da rahat edecek.
ama ılgazla hiç yakınlaşamaz bu şekilde ortaya çıkarır o aksine düşman olurlar

Vallahi sinir ederler insanı. Bir camdaki kız kadar olamadık. Kaçıncı bölüm oldu anında veriyorlar fragmanı. Biz bekle Allah bekle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…