- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
heee kız ben onu farketmiştim farklı bir şey var diye baktımIlgaz savcım escaginiza gidip kıyafet almış. Hangi ara gittiyse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heee kız ben onu farketmiştim farklı bir şey var diye baktımIlgaz savcım escaginiza gidip kıyafet almış. Hangi ara gittiyse
Bende başka birşey var sandımmBana yeni gibi geldi kiyafetler.
Nabızları yokladım bakalım hazır mısınız diyeFragman geldi sandım. Susun ulen
bu akşam kesin gelirNiye fragman vermiyorlar yahu
Osman mı acaba ?
suçu ceyline atmazdı birde tam kalbinden vuracak kadar profesyonel değil o korkar kızOsman mı acaba ?
O zaman merdan dedesuçu ceyline atmazdı birde tam kalbinden vuracak kadar profesyonel değil o korkar kız
Seda kesin avukatı olacak. Ama Merdanın suçu ceyline yıkmasıyla ne ilgisi olabilir onu çözemiyorum.Yani bende Merdan dede, Neva Cüneyt ikilisi veya serdar diyorum, hata engini serdar vurdu ama Merdan dedenin baskısıyla
Ama seda teyzeden avukatlık bekliyorum, ilgazla bir olup ceylin aklıyacaklar
Seda kesin avukatı olacak. Ama Merdanın suçu ceyline yıkmasıyla ne ilgisi olabilir onu çözemiyorum.
ama ılgazla hiç yakınlaşamaz bu şekilde ortaya çıkarır o aksine düşman olurlarArada ölü bir baba var, Ilgaz ve ceylinin olmasını istemiyordur dede. Hem ceylin hapse girip babasının peşine düşmeyecek. Öylece çınar da rahat edecek.
Fragman beklerken 2 hafta ara şokuVallahi sinir ederler insanı. Bir camdaki kız kadar olamadık. Kaçıncı bölüm oldu anında veriyorlar fragmanı. Biz bekle Allah bekle....
Oha şaka????Yeni bölüm 9 ocaktaymış boşuna fragman beklemeyin