Aynen öyle kuzum bence ölen kişi engin olamaz arkadaşların dediği gibi ama bakalım bomba bir bölüm bizi bekliyorböyle bir fragman geleceği zaten bölüm sonunda belliydi ama ceylinin hali de hal değil
birsen engin yazmış, zaferde olamaz amaAynen öyle kuzum bence ölen kişi engin olamaz arkadaşların dediği gibi ama bakalım bomba bir bölüm bizi bekliyor
Ay bilemedim şuanbirsen engin yazmış, zaferde olamaz ama
evet aynen o Ceylin sen naptın bakışıAy bilemedim şuançok heycanlı ama Ilgaz ceyline hiç iyi bakmıyordu onu fark ettim sankim direk katilmiş gibi bakıyordu naptın sen felan
Yok kız bence ceylinin o halini görünce bir de kendini çekince dumur oldu. Korkudan aklı çıkmıştır adamcagizin.Ay bilemedim şuançok heycanlı ama Ilgaz ceyline hiç iyi bakmıyordu onu fark ettim sankim direk katilmiş gibi bakıyordu naptın sen felan
Valla bilmiyorum da hiç hoşuma gitmedi sankim Ceylin öldürmüş gibi Ilgaz savcım herşeyi ortaya çıkartır yalansız dolansız umarım pişman olmaz ceyline yaptıklarınaYok kız bence ceylinin o halini görünce bir de kendini çekince dumur oldu. Korkudan aklı çıkmıştır adamcagizin.
evet aynen o Ceylin sen naptın bakışı
bak buda var işte acaba birşey mi yaptılar korkusuda olabilir. Sanki nereye çekersen oraya gidiyor her seçeneğin açıklaması var acaba sema bizim kadar düşünüyor muYok kız bence ceylinin o halini görünce bir de kendini çekince dumur oldu. Korkudan aklı çıkmıştır adamcagizin.
Valla bilmiyorum da hiç hoşuma gitmedi sankim Ceylin öldürmüş gibi Ilgaz savcım herşeyi ortaya çıkartır yalansız dolansız umarım pişman olmaz ceyline yaptıklarınaumăr dediğin gibi olur kuzum korkudan olmuştur
Ilgaz savcım yargısız infaz yapmaz. Güvenim tambak buda var işte acaba birşey mi yaptılar korkusuda olabilir. Sanki nereye çekersen oraya gidiyor her seçeneğin açıklaması var acaba sema bizim kadar düşünüyor mu
ayy sus fena patlarız o kadar teori yazdık şuraya biri bari çıksınIlgaz savcım yargısız infaz yapmaz. Güvenim tam
Vallahi 2 sene uğraşmış, incigini cincigini ciksrmistir Sema
Bir de elimizde patliyormus
SormaaOf of bu nasıl bir bölüm balımama Ceylin yapmış olamaz yine ortalık pazar yerine döndü
Emredersinizz şekerr2. fragman bu akşam gelecekmiş
aşk olsun ne dedim şimdiEmredersinizz şekerr
Hahahah manyahhhh birşey demedim hoş akşamaaa kızlara bigüzel bi fragman patlağuu ederuukkkkaşk olsun ne dedim şimdi
Bölüm fotoğraflarına göre ılgaz savcımız ceylinin yanında olmuşIlgaz savcım yargısız infaz yapmaz. Güvenim tam
Vallahi 2 sene uğraşmış, incigini cincigini ciksrmistir Sema
Bir de elimizde patliyormus
Fotograflarda daha çok net anlaşılıyorrBölüm fotoğraflarına göre ılgaz savcımız ceylinin yanında olmuş
ben bir ihtimail dinlemez diyorum ama savcımızın aşkı ağır basmışFotograflarda daha çok net anlaşılıyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?