Yargı

böyle bir fragman geleceği zaten bölüm sonunda belliydi ama ceylinin hali de hal değil
Aynen öyle kuzum bence ölen kişi engin olamaz arkadaşların dediği gibi ama bakalım bomba bir bölüm bizi bekliyor

Ay bilemedim şuan çok heycanlı ama Ilgaz ceyline hiç iyi bakmıyordu onu fark ettim sankim direk katilmiş gibi bakıyordu naptın sen felan
Yok kız bence ceylinin o halini görünce bir de kendini çekince dumur oldu. Korkudan aklı çıkmıştır adamcagizin.

Yok kız bence ceylinin o halini görünce bir de kendini çekince dumur oldu. Korkudan aklı çıkmıştır adamcagizin.
Valla bilmiyorum da hiç hoşuma gitmedi sankim Ceylin öldürmüş gibi Ilgaz savcım herşeyi ortaya çıkartır yalansız dolansız umarım pişman olmaz ceyline yaptıklarına umăr dediğin gibi olur kuzum korkudan olmuştur

bak buda var işte acaba birşey mi yaptılar korkusuda olabilir. Sanki nereye çekersen oraya gidiyor her seçeneğin açıklaması var acaba sema bizim kadar düşünüyor mu

bak buda var işte acaba birşey mi yaptılar korkusuda olabilir. Sanki nereye çekersen oraya gidiyor her seçeneğin açıklaması var acaba sema bizim kadar düşünüyor mu
Ilgaz savcım yargısız infaz yapmaz. Güvenim tam
Vallahi 2 sene uğraşmış, incigini cincigini ciksrmistir Sema
Bir de elimizde patliyormus

Baba değildir çünkü orda başka bir polismemuru gidip, bence bir ize rastlanmadığını söyliyor.
Ben hala ceset ya engin, serdar veya avukat diyorum
Şüpheli olarak da, ceylin eren tarafından götürülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…