Cesett babaaaaaaaaaaYargı etiketini görünce hemen YouTube a koşmam
O benim karım, kocası olarak burdayım.Ilgaz savcım yaaaa
Pars sıkıyorsa çıkar hadi.
Ay ceset kimin offff!!!
Bencede babasının ya
Offf dram bir bölüm bizi bekliyor of ceylinin üzerine nasıl bir kumpas kurdular ya
DNA örneği için falandır muhtemelen. Suçluların fotosu çekilir ya ondanBaya kötü olmuş ama üstünü niye çıkarıyorlar ki
Manyahlar çünküBaya kötü olmuş ama üstünü niye çıkarıyorlar ki
Bu 2. Fragman daha açıklayıcı olmuş canımmSağolasın
Ceylin bu kadar etkilendiğine göre, ben oyumu cesedin babasından yana olduğuna kullanıyorum.
Bence zafer değil ya. Öyle olsa ceylin kafayı yerdi, evdekilerin foto da çok sakindi.Ya iyi de o ceset nasıl hiç çürümedi, ne bileyim kötü olmadı onca zaman? Toprağın altından çıkarıp mı koydular? Ee ne zaman öldüğü de çıkar otopside. Ay mantıklı gelmiyor
AyyyDNA örneği için falandır muhtemelen. Suçluların fotosu çekilir ya ondan
Vallahi her şey olabilir. O ceset bize bile ait olabilirTers köşe yapabilirler hazırlıklı olmalıyız
Kız ne diyon ay içim ürperdi Allah korusun skxjsjdVallahi her şey olabilir. O ceset bize bile ait olabilir
Vallahi her şey olabilir. O ceset bize bile ait olabilir
Engin olacağını sanmıyorum bende çünkü Ceylin çok fena haldeCeset Sema avukat, serdar yada engin diyorum. Aslinda engin de olmayabilir cunku hapisten cikio saat mi taktı?
Geçen bölümde avukatın takıları dikkatimi çekmişti saat de vardı.. Serdari da engin ortadan kaldırmak istemiştir. Sonradan bela olmasın
Hahahahhaha kimse gelemez bana şu anAllah sana pazar günü misafir nasip etsin izleme emiii
Hahahahhaha kimse gelemez bana şu an
Misafir kabul etmiyorum hamileyim bacım ne işi vsr covid varken misafirin
Engin olacağını sanmıyorum bende çünkü Ceylin çok fena halde
Ayy kesin ters köşe yapacaklar GineAma babası da değil
Ayy kesin ters köşe yapacaklar Gine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?