Ceylinin her zamanki salakliklariHiçbir şey anlamadım noluyor ama çok heyecanlandım
Ya evet ya gerçekten çok salaklık yaa ben olsam arabaya binene kadar arabanın anahtarını alır kaçardımCeylinin her zamanki salakliklari
Pars diyor ya, oksijen yerine adrenalin çekiyor diyeYa evet ya gerçekten çok salaklık yaa ben olsam arabaya binene kadar arabanın anahtarını alır kaçardımgğvenliği polisi hastaneyi de ayağa kaldırırdım. Jandarma zaten bi üst katta. senin derdin ne ki biniyon arabaya yani
Adam haklı yaniPars diyor ya, oksijen yerine adrenalin çekiyor diye
Bence ikisi de değil. Babası olsa fragmanda komserin eve gittiğini göstermezler ters köşe gibi. Enginse çok erken gitmiş olacak. Aklımda deli sorularmavikelebek34 @Dermabebak Lna16 @Whiterose89 @Brokilo baldan_madam @Dasmeer @MevsimBahar Tavuk_suyu_ @Matmazella @Nihal Shibuya Yadee @Citemik @Selizay minnnnnak Melasel @Ela lale el ele @Cemoos sweetgirlcandy @BizyanmadikYAKILDIK @twinky @rollercoaster @-C-A-N-A-N- @Feslegen
hayrannnlarıı buuraaayyaaaaaaa
Mantıklı.Bence komser orda sadece ceylinin kayıp olduğunu haber etmeye gidiyor.
Bide engin kaçtığı zaman gündüzdü, o fragmanda gördüklerimiz büyük ihtimalle ceylin bulunana kadar olacak.
ceylinin öldürmüş olması zaten bu kadar çabuk çıkmaz ortaya muhtemelen haber alınamıyor diye bildirmişlerdir ama ılgazın bakışını hiç beğenmedimMantıklı.
Arkadaş ne aileymis, başlarına gelmeyen kalmadı...
Ilgaz Ceylin kendini çekince niye çekti, engini öldürdü sanirim diye düşündü galiba. Acaba katil ceylinse Ilgaz napcak?ceylinin öldürmüş olması zaten bu kadar çabuk çıkmaz ortaya muhtemelen haber alınamıyor diye bildirmişlerdir ama ılgazın bakışını hiç beğenmedim
ceylin yapmamıştır ama hep lafta öldürücem vs. dediği ve herkes bunu duyduğu için ilk şüpheli o olacak belkide ona yardım eden inanan ilk pars olacak kendi başına hareket ettiği için ılgaz geri çekilecek olabilir miIlgaz Ceylin kendini çekince niye çekti, engini öldürdü sanirim diye düşündü galiba. Acaba katil ceylinse Ilgaz napcak?
Ya bence de yapmadı da, acaba inanacaklar mi? Gerçi Ilgaz çınar yapmadım dediğinde inandı, aşık olduğu kadına inanır mi ki?ceylin yapmamıştır ama hep lafta öldürücem vs. dediği ve herkes bunu duyduğu için ilk şüpheli o olacak belkide ona yardım eden inanan ilk pars olacak kendi başına hareket ettiği için ılgaz geri çekilecek olabilir mi
Çınarın öldürmek için bir sebebi yoktu ama Ceylinin var ve her fırsatta bunu dile getirdiYa bence de yapmadı da, acaba inanacaklar mi? Gerçi Ilgaz çınar yapmadım dediğinde inandı, aşık olduğu kadına inanır mi ki?
Yapmasın Ilgaz savcım ya, inansın karısına.Çınarın öldürmek için bir sebebi yoktu ama Ceylinin var ve her fırsatta bunu dile getirdi
Of of bu nasıl bir bölüm balımmavikelebek34 @Dermabebak Lna16 @Whiterose89 @Brokilo baldan_madam @Dasmeer @MevsimBahar Tavuk_suyu_ @Matmazella @Nihal Shibuya Yadee @Citemik @Selizay minnnnnak Melasel @Ela lale el ele @Cemoos sweetgirlcandy @BizyanmadikYAKILDIK @twinky @rollercoaster @-C-A-N-A-N- @Feslegen
hayrannnlarıı buuraaayyaaaaaaa
sorma ya severim ama bu tarz beyin yakan dizi filmleri tahmin edemiyorsunYapmasın Ilgaz savcım ya, inansın karısına.
Ay bu Sema vallahi Sherlock dan beter yaptı bizi
böyle bir fragman geleceği zaten bölüm sonunda belliydi ama ceylinin hali de hal değilOf of bu nasıl bir bölüm balımama Ceylin yapmış olamaz yine ortalık pazar yerine döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?