- 1 Şubat 2020
- 1.506
- 3.042
- 83
Ayyy çok heyecanlı bölüm@mavikelebek34 @Dermabebak @Lna16 @Whiterose89 @Brokilo @baldan_madam @Dasmeer @MevsimBahar @Tavuk_suyu_Matmazella @Nihal Shibuya Yadee @Citemik Selizay @Mavili Mavili Mor Cicek Melasel @Ela lale el ele Cemoos @sweetgirlcandy @BizyanmadikYAKILDIK twinky rollercoaster @-C-A-N-A-N- @Feslegen
hayrannnlarıı buuraaayyaaaaaaa
@mavikelebek34 @Dermabebak @Lna16 @Whiterose89 @Brokilo @baldan_madam @Dasmeer @MevsimBahar @Tavuk_suyu_Matmazella @Nihal Shibuya Yadee @Citemik Selizay @Mavili Mavili Mor Cicek Melasel @Ela lale el ele Cemoos @sweetgirlcandy @BizyanmadikYAKILDIK twinky rollercoaster @-C-A-N-A-N- @Feslegen
Noluyor lan noluyor lan????@mavikelebek34 @Dermabebak @Lna16 @Whiterose89 @Brokilo @baldan_madam @Dasmeer @MevsimBahar @Tavuk_suyu_Matmazella @Nihal Shibuya Yadee @Citemik Selizay @Mavili Mavili Mor Cicek Melasel @Ela lale el ele Cemoos @sweetgirlcandy @BizyanmadikYAKILDIK twinky rollercoaster @-C-A-N-A-N- @Feslegen
Aboovvv sakinn oll laaaaaa bebiş sonra ciktı çıkacakk ensondaNoluyor lan noluyor lan????
Kim bulundu? Kim kimi vurdu? Ayyy vallahi gelmez pazar offf
AhahhahahahAboovvv sakinn oll laaaaaa bebiş sonra ciktı çıkacakk ensonda
Gatil ceylin@mavikelebek34 @Dermabebak @Lna16 @Whiterose89 @Brokilo @baldan_madam @Dasmeer @MevsimBahar @Tavuk_suyu_Matmazella @Nihal Shibuya Yadee @Citemik Selizay @Mavili Mavili Mor Cicek Melasel @Ela lale el ele Cemoos @sweetgirlcandy @BizyanmadikYAKILDIK twinky rollercoaster @-C-A-N-A-N- @Feslegen
Ben de sanmıyorum ya. Babanın cesedi çıktı ortaya bence de.Bence ceylinin babası öldü kızlarr engin sanmıyorummm
Ooyyyy yerim onun elini ayaklaruniiiii balluuu yavvAhahhahahah
Bir şey olmaz. O da hareketlendi müziği duyunca
Ceylin yoksa bukadar ağlamazzz engin için yanii bide kapıyada komiser geldi söylemeye kesin baba gittiiBen de sanmıyorum ya. Babanın cesedi çıktı ortaya bence de.
Aynen bence de. Ama neden ilgazdan kaçtı onu anlamadım? Acaba başka ceset mi var orda?Ceylin yoksa bukadar ağlamazzz engin için yanii bide kapıyada komiser geldi söylemeye kesin baba gittii
Yavvv herşeyy birşey cıkabilirr yanii hiç şaşmaaaAynen bence de. Ama neden ilgazdan kaçtı onu anlamadım? Acaba başka ceset mi var orda?
Aynen öyle Sema bizi ters köşe yapmada usta. Dede cevabını duymak istemediğin sorular sorma dedi. Bakalım ne çıkacak altından?Yavvv herşeyy birşey cıkabilirr yanii hiç şaşmaaa
Vallaha buara pars hayranı çıktı burdaki yargıcılarrrAynen öyle Sema bizi ters köşe yapmada usta. Dede cevabını duymak istemediğin sorular sorma dedi. Bakalım ne çıkacak altından?
Ama pars iyi dedi.
Çünkü avukat hanım, oksijen yerine adrenilenle yaşıyor
Yarın gelir, cuma da fotolar gelir. Gerçi 2.fragmani vermeyebilirler bu hafta bence.Vallaha buara pars hayranı çıktı burdaki yargıcılarrr
Bakalımmm 2ci fragmanda ya yarın gelir ya cumabeklemede kall
Kocandan başka hayran olmadaaaYarın gelir, cuma da fotolar gelir. Gerçi 2.fragmani vermeyebilirler bu hafta bence.
Para hayranı değil de laflarını seviyorum ben.
Hahahahha hayranlık farklı bir seviye ya.Kocandan başka hayran olmadaaalaflar kalsınnn
Bakalımmmm şuracık pazar ne kaldı
@mavikelebek34 @Dermabebak @Lna16 @Whiterose89 @Brokilo @baldan_madam @Dasmeer @MevsimBahar @Tavuk_suyu_Matmazella @Nihal Shibuya Yadee @Citemik Selizay @Mavili Mavili Mor Cicek Melasel @Ela lale el ele Cemoos @sweetgirlcandy @BizyanmadikYAKILDIK twinky rollercoaster @-C-A-N-A-N- @Feslegen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?