• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yargı

Ya evet ya gerçekten çok salaklık yaa ben olsam arabaya binene kadar arabanın anahtarını alır kaçardım😄 gğvenliği polisi hastaneyi de ayağa kaldırırdım. Jandarma zaten bi üst katta. senin derdin ne ki biniyon arabaya yani🤷🏻
Pars diyor ya, oksijen yerine adrenalin çekiyor diye 😂

Bence ikisi de değil. Babası olsa fragmanda komserin eve gittiğini göstermezler ters köşe gibi. Enginse çok erken gitmiş olacak. Aklımda deli sorular 😂

• Komik
Reactions: Jou
Bence komser orda sadece ceylinin kayıp olduğunu haber etmeye gidiyor.
Bide engin kaçtığı zaman gündüzdü, o fragmanda gördüklerimiz büyük ihtimalle ceylin bulunana kadar olacak.

Bence komser orda sadece ceylinin kayıp olduğunu haber etmeye gidiyor.
Bide engin kaçtığı zaman gündüzdü, o fragmanda gördüklerimiz büyük ihtimalle ceylin bulunana kadar olacak.
Mantıklı.
Arkadaş ne aileymis, başlarına gelmeyen kalmadı...

ceylinin öldürmüş olması zaten bu kadar çabuk çıkmaz ortaya muhtemelen haber alınamıyor diye bildirmişlerdir ama ılgazın bakışını hiç beğenmedim
Ilgaz Ceylin kendini çekince niye çekti, engini öldürdü sanirim diye düşündü galiba. Acaba katil ceylinse Ilgaz napcak?

Ilgaz Ceylin kendini çekince niye çekti, engini öldürdü sanirim diye düşündü galiba. Acaba katil ceylinse Ilgaz napcak?
ceylin yapmamıştır ama hep lafta öldürücem vs. dediği ve herkes bunu duyduğu için ilk şüpheli o olacak belkide ona yardım eden inanan ilk pars olacak kendi başına hareket ettiği için ılgaz geri çekilecek olabilir mi

ceylin yapmamıştır ama hep lafta öldürücem vs. dediği ve herkes bunu duyduğu için ilk şüpheli o olacak belkide ona yardım eden inanan ilk pars olacak kendi başına hareket ettiği için ılgaz geri çekilecek olabilir mi
Ya bence de yapmadı da, acaba inanacaklar mi? Gerçi Ilgaz çınar yapmadım dediğinde inandı, aşık olduğu kadına inanır mi ki?

Yapmasın Ilgaz savcım ya, inansın karısına.
Ay bu Sema vallahi Sherlock dan beter yaptı bizi 😂😂
sorma ya severim ama bu tarz beyin yakan dizi filmleri tahmin edemiyorsun 😂
Ilgaz savcım ya aşkına yenilip inanacak ya da kurallarına adalete uyarak hareket edecek ama Pars ve Erenden bekliyorum ben nedense ceylinin aklanmasını

Back