- 11 Aralık 2020
- 1.947
- 4.501
- 83
Günaydınnnnn cottonnnBende saka yapıyoreeee takılemm dedimmmm günaydınnn mavili maviliiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınnnnn cottonnnBende saka yapıyoreeee takılemm dedimmmm günaydınnn mavili maviliiii
OoyyyyGünaydınnnnn cottonnn
Hhqhahahahhss bu ne ya hahahahhaa kahkaha attım yeminle ayy çok güzel olmuş
Ben de Pars cıyım. Adam çok açık sözlü değil mi ?Kızlar bende varım sayfayı görünce geldim ama sonuna kadar izleyemiyorum yaadizide favorim pars bu arada
Iyiyim canım şükür sen nasilsinAaaa canım Kafiyesizsiir uzun zamandır görmüyordum seni . Nasılsın ?
Ben de iyiyim çok şükürIyiyim canım şükür sen nasilsin
Evet bir süre kapatmistim kpss seruvenimden dolayi ona hazırlanıyorum nolursa
Aynen hem açıksözlü hem cool hem karizmatik zeki say say bitmiyor umarım sevgilisi seda olmaz yaben yakistiramiyorum pekBen de Pars cıyım. Adam çok açık sözlü değil mi ?
Ben de yakıştıramadım Seda’yı . Seda yaşlı kaldı Para savcıyaAynen hem açıksözlü hem cool hem karizmatik zeki say say bitmiyor umarım sevgilisi seda olmaz yaben yakistiramiyorum pek
Evet yahu büyük baya bence parsin yanına zıt kutup olması açısından yaşı küçük saf cahilimsi bir kız daha çok yakışır gibi kendi de ters ya bu iki zıt karakter aşkı islense daha çok dikkat çeker gibiBen de yakıştıramadım Seda’yı . Seda yaşlı kaldı Para savcıya
Fragman geldi sandımGelse artık fragman ya
Hahahaha yerimm ama sizi yaaaa bende görüncd dedim habermi geldi fragman diye 10 da gelir muhtemelenHemen hızlı hızlı giriyorum bir de jsjsjd
Seni not ettimm canımmmKızlar bende varım sayfayı görünce geldim ama sonuna kadar izleyemiyorum yaadizide favorim pars bu arada