Yardmnza ihtiyacm var..

şaştm kaldım bazı arkadaşlara walla . . cinsellik bi ihtiyaçtır demişsiniz .
peki bu sadece erkeklerin ihtiyacımı . . .kadınlarında arzuları istekleri olamazmı .
erkek benle beraberken başka kadınlarla zevkin doruklarına çıkıcak snra ben ona hala aşkım canım cicimmi dicem
hadi benden önce yapmş olsa , olmş btmiş dicem ama benleyken böle bişey yapması beni yıkar resmen . bu bana yapılan bi hakarettir.
kusura bakmasın bu bal gibi aldatmadır. .
ben onunlayken gidip başka biriyle birlikte olsam o zamn benimkini ihtiyaç olarak görmez.

eee o zaman niye soruyorsun
madem erkek yapar,neden arkadaşına soruyorsun ki
yaptın mı yapmadın mı diye
o seni aldatsın sen erkektir de,yaşayın gidin işte
böyle düşünen kadınlar olduğunu bilmek çok acıyasakkelime

gelirse canım,yer tekmeyi gider. bu kadar basit.
ha bu arada,doğanın kanunu,kimse silmez,erkekler nefsine hakim kadınlar olabilir,dünyada heryerde böyle gibi, genellemeler yapmayın.
yoksa bu konuda resmi istatisliklermi var elinizde..kahve:

Böyle şekilde bir ilişkim olacaksa hiç olmasın daha iyi...Sevgiliyken bana sadık olmayan adamla evlenmem ben..Kusura bakmayın ama erkektir yapabilir diyenleri epey bir geniş görüyorum ben

kim kimin gerçekten sadık olduğunu bilebilirki dışardan en mutlu görünen çiftler bile bigün bu sebepten ayrılmıyormu yani kimsenin geniş olduğu falan yok sadece yapmıyo görünenler saklayanlar buda böyle bi gerçek hem sevgiliyken yapmayanların garanti belgesimi var yapmıcak diye en iisi karşılıklı güven ve yaptın yapmadın gibi mevzulara girmemek

bu senden öncemi oldu senden sonrami?
senden önceyse bisi diyemessin hakkin yok..
senden sonraysa... kötükedihüso

ayrılıyorlar ama.
aaa,aldatma normal canım,ben görmemezliğe geleyim ,erkektir yapar demiyorlar.

tamam bilemeyebiliriz,veya karşımızdaki çok güzel oynayabilir bize
ama öğrendiğimizde de erkektir YAPAR DEMEMELİYİZkötükedihüso

Evet işte ayrılıyorlar.Onunda ihtiyacı vardı yapmış ne yapalım deyip oturmuyolar köşeye.Evet yapabilir.Ama yaptığı gibide verilir eline çantası yollanır.

Burda savunulan erkektir yapar ne olacakki sen devam et ilişkine..Ben bunu genişlik olarak görüyorum.Onunla bununla yatıp kalksın sonra gelsin seni seviyorum aşkım hayatım desin.Oldu canım daha çok bekler...

konuyu sen saptırmışsın policeinci .

eğer senden önce yaptıysa tamam , umursama. çünkü birisiyle birlikteyken geçmişe değil geleceğe bakacaksın.

ama seninleyken gidipte ihtiyaç karşıladıysa ,bu sana göre normalse o zaman sorman hata..

evliler hiç aldatılmıyormusunuz dedin. aldatılsak şuan evli olmazdık cicim.lmaz:

erkekler çok aptaldır. bugün olmazsa yarın belli ederler aldattıklarını çünkü. foyaları birşekilde çıkar ortaya.

ihityacı varsa eli var kolu var. tuvalette var. gitsin karşılaşın ihtiyacını.kötükedihüso

ve en büyük yanlışın erkek arkadaşına bu gibi sorular yöneltmek.. valla ben eşime geçipte : hiç birliktelik yaşadınmı diye sormamıştım. banane benden önce ne yaptıysa yaptı. evlenirken sağlık raporu kapı gibi temiz çıkmıştı.

ha benimle çıkarken senle olmadı hayatım napayım ihityac karşılyacam diyecek olsaydı, öylemi, o zaman seni ihtiyçlarınla başbaşa bırakıyorum der çeker giderdim. onda cinsel dürtü varda ben odun muyum? kalasmıyım?ben tutuyorsam o da tutacak.:mymeka:

sana göre normalse boşver gitsin.. adamın daha çooook ihtiyacı olur..

ayrılıyorlar ama.
aaa,aldatma normal canım,ben görmemezliğe geleyim ,erkektir yapar demiyorlar.

ilkindemi acaba hiç sanmıyorum ayrıca beraberinde bir sürü olay gelişiyo ondan sonra ayrılıyolar hem ben onu demek istemedim demek istediğim sevgiliyken yapmayanların garanti belgesimi var bak evlenince yapabiliyolar

ilkindemi acaba hiç sanmıyorum ayrıca beraberinde bir sürü olay gelişiyo ondan sonra ayrılıyolar hem ben onu demek istemedim demek istediğim sevgiliyken yapmayanların garanti belgesimi var bak evlenince yapabiliyolar

yaptığını bilip devam etmek ne kadar doğru peki..

ya ne kadar ilginç siniz erkek yapar erkek capkındır cinsellik erkekğin ihtiyacıdr
nasıl kabullenmişsiniz toplumun yanlış deger yargılarını erkek egemenliğini hegemonyasını
kadının bir hiç gibi bir mal gibi görülmesini erkeklerden cok siz destekliyorsunuz bu görüşlerle
erkek egemenliğinin savunucusu ne yazık ki kadınlar hoş o erkek leri o düşüncelerle yetiştiren sonra besleyen de kadınlar uyanın irkilin kendinize gelin bu mu kendinize verdiğiniz değer
burada bir bayan bekarsa ve cinsellik yaşadığından söz ediyorsa hep beraber saldırılıyor aşağılanılıyor
fakat erkek aldatıyorsa da istediği kadar kişiyle birlikte oluyorsa da ne yapıyorsa yapsın savunuluyor
erkektir yapar ne demek bu ya bu anlayışı benimsediğini onurunuzdan gururunuzdan ödün verdiğiniz sürece evet erkektir yapacaktır

............................

ne kadar acı hayret
erkektir yapar çıkmış istatistiklerde eeee o zaman bu doğru bi davranış biçimidir demek benimkide yapabilir lmaz: yok ya
sadakat güven sevgi çok önemsiz şeyler bunlar e tabi hayatta paylaşımcı olmak lazım eşlerimizide kendimize saklamayalım dimi çünkü onlar yapar erkektir sonuna kadar özgürlük yanii
valla ben sizin adınıza üzüldüm benim çevremde böyle aç erkekler olmadı hiç
ha birgün duygular değişir o zaman hayatta değişir boşanırsın ne halt yerse yesin

yok yok biz yanlış anlıyoruz galiba, ya da ben de uyanamadım
hatta hayatım uyuyarak geçti sanırsam
senle birlikteyken sevgilin başkasıyla birlikte oluyor
ama cinsel açıdan o zavallı adamı doyuramadığın! için bu adamcağız haklı oluyor
ilginç bir yaklaşım gerçekten
benim başıma gelse bir de sevgilim bunu böyle rahat rahat söylese
ben de ona rahat rahat eyvallah derdim sanırım

sanmıyorsunuz. tamam. kesin ve net konuşmadınız. çok şükür
emin değilsiniz yanişakkıdı
bu da bir şeydir...
ha bu arada neyin garantisi var bu hayatta. hiçbir şeyin yok
biz diyoruz ki,öğrendiğimiz anda biter..
evlenince yapan var ,yapmayan var.
ama herkes yapara gelirse ,orada durun bakalım derim ben. bir saniye.

Hemcinslerimiz bile bu zihniyetde olabiliyorken erkeklere hic suc bulmamamiz gerekiyor

Bir kadin esine veya sevdigine senin ihtiyaclarin var nefsine sahip cikamazsin aldatman normaldir diyebiliyorsa, erkek ne yapsin?

Tabikide keyfini cikartir...aldatirda aldatir...ve üstüne üstelik sebeb olarakda kadini gösterir...ehh sen vermiyon istedigmi bende mecbur ihtiyac meselesi gidip disarda aricam..

Yazik diyorum sadece...cünkü burda yine zararli cikan biz kadinlar oluyoruz

o görünen köyü değiştirmek için önce bakış açılarımızı değiştirelim o zaman kılavuz olalım olmaz mı?CADIARZU

benim bakış açım gayet net ve bunlar benim istediklerim değil şu anki durumdan bahsediyoruz dünyanın kurtarıcılığını yapmıyoruz sohbet ediyoruz napsınlar o zaman herkes erkek arkadaşından ayrılsınmı yani benim görüşüm her bekar erkeğin yapacağı görüşünde yapabileceği normal olacağı değil konuyu saptırmayın allaha şükür hiç başıma gelmedi ama yapmıştır diye düşünüyorum geçmişi düşündüğümde şu an evliyim

bu arada hayatınızı ve düşüncelerinizi anketlere göre belirlemeyin anketlerde erkek yapar diyorlar aaa doğru mantık
anketlerde namus cinayet leri doğru görülüyor hadi silahlansın herkes
anketlerde kızını okutmayanlar cogunlukta o zaman hadi kızları kapatalım eve
anketler mi dogruyu yanlışı belirleyecek
okuyun araştın öğrenin değerinizin farkına varın
ben cinsellik yaşayamıyorum o erkektir hakkıdır bu nasıl mantık
kadın olrak bu anlayıştaysak tabi ki hayatta herşey erkeklerin hakkı kadınlar yalasın avuçlarını

açıklama için teşekür ederim :kedi:
hayatında sen varken yapması doğru değil
hayatında biri olmasın ne halt yiyosa yesin bize ne :1closedeyes:

bekar ama bir ilişkisi olan erkek dahi yapıyor normal değil ama yapıyor bu durum da ayrılmayı gerektirmiyor diyorsunuz yani normal değilse size göre neden herkes erkek arkadaşından ayrılsın mı yani diye soruyorsunuz?

sevgilisi olmayan erkek yapsın zaten ona kimse bir şey demiyor ama ilişkisi olan bir erkek sevdiği kadını sırf ihtiyaç lafını bahane ederek aldatıyorsa hem de bunu sevgilisine rahatlıkla söylüyorsa o erkek terkedilmeyi çoktannn haketmiştir:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…