- 20 Temmuz 2007
- 4.227
- 655
- 723
- Konu Sahibi policeinci
-
hayır ne size göre bakış açımı değiştireceğim nede düşüncelerimii değiştirceğimm benim ahlak açımda anlayışımda hepsi var çok şükürr normal değil tabi hangi kadın ister ama doğanın kanunu bu canım elden bişe gelmez kimsede kusura bakma bnir çırpıda silemzz onların ihtiyaçları var.bu böyle türkiyenin heryerinde anket yapsalarr erkek yapar derler kadın YAPAMAZZ bu böylee.kadınlar nefislerine hakim olabilirlerr ama erkekler olamazz inş. başınıza gelmezz ama gelirsedee surat ifadenizi görmek isterimmm
Böyle şekilde bir ilişkim olacaksa hiç olmasın daha iyi...Sevgiliyken bana sadık olmayan adamla evlenmem ben..Kusura bakmayın ama erkektir yapabilir diyenleri epey bir geniş görüyorum ben
merhabalar kk'nın tatlı bayanları
benim bi sorunum var ne yapsam nasıl davransam bilemedim yardımınıza ihtiyacım var fikir verirmisiniz bana... erkek arkadaşım tabiki çoğu kişide olduğu gibi sorun erkekler...
erkek arkadaşım daha önce milli olmamıştı yaşamamıştı tam anlamııyla cinsellik.yapmam etmm diyordu.dün laf arası konu oldu konuştukk dedim deseler yaptığını inanmam asla dedi yaptım ben şokkk tabi mafoldumben üzüldüm ısrar ettim anlatmadı kapat bu konuyu dedi nasıl yaparsın dedim nefis işte dedi insan nefsine hakim olamıyo dedi...ona nasıl davranmalıyım bilmiyorum ii yapmış he didyip geçeyimi napayım bilmiyorumm.arkadaşıma sordum boşver takma olur dedii sizcee...
kafamçokkarıştı
kim kimin gerçekten sadık olduğunu bilebilirki dışardan en mutlu görünen çiftler bile bigün bu sebepten ayrılmıyormu yani kimsenin geniş olduğu falan yok sadece yapmıyo görünenler saklayanlar buda böyle bi gerçek hem sevgiliyken yapmayanların garanti belgesimi var yapmıcak diye en iisi karşılıklı güven ve yaptın yapmadın gibi mevzulara girmemek
kim kimin gerçekten sadık olduğunu bilebilirki dışardan en mutlu görünen çiftler bile bigün bu sebepten ayrılmıyormu yani kimsenin geniş olduğu falan yok sadece yapmıyo görünenler saklayanlar buda böyle bi gerçek hem sevgiliyken yapmayanların garanti belgesimi var yapmıcak diye en iisi karşılıklı güven ve yaptın yapmadın gibi mevzulara girmemek
ayrılıyorlar ama.
aaa,aldatma normal canım,ben görmemezliğe geleyim ,erkektir yapar demiyorlar.
ilkindemi acaba hiç sanmıyorum ayrıca beraberinde bir sürü olay gelişiyo ondan sonra ayrılıyolar hem ben onu demek istemedim demek istediğim sevgiliyken yapmayanların garanti belgesimi var bak evlenince yapabiliyolar
yok yok biz yanlış anlıyoruz galiba, ya da ben de uyanamadımyok artık...
sevgilisiyle cinsellik yaşamayan her kız aldatılmayı kabul etsin yani...
ya da adamla birlikte olsun hava hoş deyip....yok yok ben uyanmadım daha sanırsam...
ne diyorsunuz ya...hani sadakat, hani sevgi...hani bağlılık...
ilkindemi acaba hiç sanmıyorum ayrıca beraberinde bir sürü olay gelişiyo ondan sonra ayrılıyolar hem ben onu demek istemedim demek istediğim sevgiliyken yapmayanların garanti belgesimi var bak evlenince yapabiliyolar
o görünen köyü değiştirmek için önce bakış açılarımızı değiştirelim o zaman kılavuz olalım olmaz mı?CADIARZU
aaa ozaman sana özet geçeyim cnmm opuyorumnanaktan canım erkek arkadaşımınla 3 senedir beraberiz ve bu zamanaa kadar kimseyle cinsel birliktelik yaşamamış anlasana yerimseniben konuşuyoduk bana öncelerde asla yapmam evleniceğim insanla yaparım demişti bende ona inanıyorum ya dedim zaten deseler inanmam yaptığınaa ve dediki yaptım nefsime hakim olmadım konu bu:çok üzgünüm:
benim bakış açım gayet net ve bunlar benim istediklerim değil şu anki durumdan bahsediyoruz dünyanın kurtarıcılığını yapmıyoruz sohbet ediyoruz napsınlar o zaman herkes erkek arkadaşından ayrılsınmı yani benim görüşüm her bekar erkeğin yapacağı görüşünde yapabileceği normal olacağı değil konuyu saptırmayın allaha şükür hiç başıma gelmedi ama yapmıştır diye düşünüyorum geçmişi düşündüğümde şu an evliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?