- Konu Sahibi policeinci
-
evet...şahsen benimki yaptı...:kedi:
ama ben bu ülkenin kadını olarak kocamdır beyimdir yapar dedim...kaydirigubbakcemile5
ihtiyaç naapsın adamceez...opuyorumnanaktan
evde beklerim onu ben...bulunmaz hint kumaşı kocem ve gurursuz ben...mutlu bir aileyiz biz...:içelim:
şimdi burası cinsellik topiği değil ama...
kadınların ihtiyacı değil mi cinsellik...
e o zaman kızlar kocalarının ihtiyaçlarını gidermek için mi evleniyor...
ne tuhaf yaklaşım ya...
cinsellik her iki cins için de ihtiyaçtır...ve ben onun ihtiyacını karşılamadım o da gitti başkasından karşıladı kandırmacalarına sığınmayın...
canlarım eşleriniz arkadaşlarınınz hayatında biri varken hiçmi bi kıza bakmıyolar laf atmıyolar takılmıyolar beraber olmuyolarmıı hadi hepbirlikte ayrılalım ozamannn hadi herkez birbirini aldatsınnn ozmannnnn ya eminimkiiii atıp tutanların başlarınada gelmişştirde ruhları duymuyordurr siiznkiler sadık tabi yaaaaaa :lepi:
canlarım eşleriniz arkadaşlarınınz hayatında biri varken hiçmi bi kıza bakmıyolar laf atmıyolar takılmıyolar beraber olmuyolarmıı hadi hepbirlikte ayrılalım ozamannn hadi herkez birbirini aldatsınnn ozmannnnn ya eminimkiiii atıp tutanların başlarınada gelmişştirde ruhları duymuyordurr siiznkiler sadık tabi yaaaaaa :lepi:
Bizim erkeklerden kastınız ne??? Türk erkeklerimi sadece böyle..
Eğerki hayatında biri yoksa ne yaparsa yapsın.Ama hayatında biri olduktan sonra yapamaz.Ozaman sevgilisini aldatmış olur.Konuyu nasıl dağıttınız ya..
Konu erkeklerin cinselliği değil sadece..Biriyle birlikteyken başkasıyla cinsellik yaşaması
Policeinci, bahsettigin sahis senin kocan mi? Hayir!
Eger sen ona cinselligi yasatabilirsen ve o seni aldatirsa, hata sevgilinde...
Erkeklerin temel ihtiyacidir cinsellik, evlenene kadar cinsellik yasamayacak mi?
Yemek yemek gibi, su icmek gibi, uyumak gibi temel ihtiyactir bu... bu kadar...
Kadinlarin regl olmalari hata mi?
Ben olsam bunu aldatma olarak görmem...
başkası dediğinle cinsellik yaşadığına göre kalkıp el ele gezip sevgili olmuyo ya herkes kendini kandırmaya devam etsin atıp tutmak kolay evli erkekler bile yaparken( bazıları tabiki) bekar yapmıcak en deli çağlar yatakta bile yakalansa seni seviyorum ama der işte erkekler böyle allah kimsenin başına vermesin elbette ama böyle:lepi:
bu yazıları okudukça insanın erkek olacağı geliyor valla.
ne şanslılar.
ufacık bir fark yüzünden herşeyi yapma hakları var. oh ne ala ne ala.
:1shok::1shok: laf atıp başka kızlara da mı takılıyor sizin erkek arkadaşınız yani ?
yani bu normal geliyorsa size sizi aldatmış olması da normal geliyor demek sorun nedir o zaman?
nedir problem şimdi anladım sizin bu rahat tavrınızı bildiğinden sevgiliniz yaşadığı şeyleri size anlatmaktan da çekinmemiş ilginçsiniz hakikaten
konuy u açtımki nasıl bi tepki vermm gerek ama burda herlez atıp tutuyooooo konu saptıda saptı bana normal geliyo demedimm anormalde demedimm sordum belkide inadına sölediii sağolsun destekçiler köstek olduu
ya hyr tabiki ben burda atıp tutanlara örenek veridm cnm..onların eşleri sevgilileri yapmaz edemez oldu onlarda yapmıyodu zatennnn
ya hyr tabiki ben burda atıp tutanlara örenek veridm cnm..onların eşleri sevgilileri yapmaz edemez oldu onlarda yapmıyodu zatennnn
neysem...ben sizi kendinizi kandırma çabalarınızla başbaşa bırakıp çıkayım...
madem dertt etmemiştiniz neden konu açtınız bunu da hiç anlamadım...
gerildim...hemcinslerimin bukadar küçümsenmesinden hiç hoşlanmam...
hamile kaldığında da insan bir süre sonra cinsellik yaşayamıyor...dikkat edin de o zaman da eşiniz ihtiyaç karşılamaya gitmesin...yoksa o zaman da mı hak vereceksiniz...ben karşılayamadım kocamın ihtiyacını o da gitti karşıladı diyeceksiniz...çok ilginç yaaa....
konuy u açtımki nasıl bi tepki vermm gerek ama burda herlez atıp tutuyooooo konu saptıda saptı bana normal geliyo demedimm anormalde demedimm sordum belkide inadına sölediii sağolsun destekçiler köstek olduu
normal değil ,anormal değil.
karar ver artık. bir şey ya sana göre ,değerlerine göre ,doğrudur yada yanlıştır.
ne bu normal,demedim anormal demedim.
bizden mi öğreneceksin cevapları.
senin bir ahlak anlayışın, değer yargın ,buna bakış açın yokmu ?
bu yaşa kadar bunun kararını vermiş olmalısın,herhalde
. bize göremi değiştireceksin bakış açını.
hayret valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?