- Konu Sahibi policeinci
-
Anlamadimki??
Seninle beraberkenmi yapti?
olabilir bence
seni beklıcek halı yoktu ya:kedi:
bu problem olmamalı belkıde hala yapmadı utancına oyle soyluyor olabilirzemuszemus
bi erkege gidip te yapti deseler de inanmam dersen, yaptim diye yalan soyler tabi...Erkeklik gururu vardir oyle sacma bi gurur, belli bi yasa kadar yapmayanlar bunu saklar da yaptim der...Neden uzerine gidiyorsun ki bu konunun, sen oyle soyledikce adamin yapmayacagi varsa da yapar yani.
Biseyin ustune gitmeden once bi amacin olmali, bu adam yaptiysa ben bundan ayrilirim diyorsan o zaman ustune gidersin ama ogrenince hicbisey yapmayacaksan da ogrenmenin bi anlami yok..
Yalniz bence evlenecek olanlar evlenecegi kisiden testler istemeli ki sonradan baskalarindan kaptiklari hastaliklar size dert olmasin...Bence bu daha onemli
Ha senleyken yaptiysa tabiki ayrilmalisin, bi de bunu itiraf ediyorsa sana saygisi da yok demektir zaten
enteresan bir ilişki çeşidi sizinki bence...
ben bişi anlamadım :bbo:
Yani resmen aldatti seni...!!
Ben olsaydim bitirirdim....kocam degil aramda hic bir resmiyet yok!
Bir daha asla güven duyabilecegim bir iliski bitmis bir iliskidir..
ne alaka cnm ne aldatması sonuçta iki taraf cinsellik yaşamıyorsa erkek elbette bişeyler yapacaktır 30unda evlenicekse beklicekmi 30una kadar ama siz cinsel anlamda bişeyler yaşıyo olsaydınız tamam o zaman aldatma denilirdi hem daha yapıp yapmadığı belli değil bence inanmam falan deme üstüne gitme zaten yapıcağıda kırkyılda bir henüz evli değilsin çok karışma yoksa senden bişeyler bekler eee hava hoş istesin diyosan o ayrı opuyorumnanaktan[/QUOT
üzerine gittiğim yok sadece bana yapmam dedi bende inanıyorum güvenyorum ya ona zaten deselerde inanmam yapmassın sen dedimm oda itiraf etti. bence arkadaş oratmı yüüznden oldu gaza geldii oda yapmak istedi benlkide yapmamıştır kim bilir...
ne alaka cnm ne aldatması sonuçta iki taraf cinsellik yaşamıyorsa erkek elbette bişeyler yapacaktır 30unda evlenicekse beklicekmi 30una kadar ama siz cinsel anlamda bişeyler yaşıyo olsaydınız tamam o zaman aldatma denilirdi hem daha yapıp yapmadığı belli değil bence inanmam falan deme üstüne gitme zaten yapıcağıda kırkyılda bir henüz evli değilsin çok karışma yoksa senden bişeyler bekler eee hava hoş istesin diyosan o ayrı opuyorumnanaktan
ne alaka cnm ne aldatması sonuçta iki taraf cinsellik yaşamıyorsa erkek elbette bişeyler yapacaktır 30unda evlenicekse beklicekmi 30una kadar ama siz cinsel anlamda bişeyler yaşıyo olsaydınız tamam o zaman aldatma denilirdi hem daha yapıp yapmadığı belli değil bence inanmam falan deme üstüne gitme zaten yapıcağıda kırkyılda bir henüz evli değilsin çok karışma yoksa senden bişeyler bekler eee hava hoş istesin diyosan o ayrı opuyorumnanaktan[/QUOT
üzerine gittiğim yok sadece bana yapmam dedi bende inanıyorum güvenyorum ya ona zaten deselerde inanmam yapmassın sen dedimm oda itiraf etti. bence arkadaş oratmı yüüznden oldu gaza geldii oda yapmak istedi benlkide yapmamıştır kim bilir...
yaptıysada yaptı kızım 17 yaşındakiler yapıyo artık ya seninle bişeyler yaşıcak yada dışardı hem evlenince sana kolaylık olur yoksa sorunları olabilir ne demek yıllarca yapmıcakmı :):mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?