Yardmnza ihtiyacm var..

policeinci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2009
128
0
96
İstanbul
merhabalar kk'nın tatlı bayanları

benim bi sorunum var ne yapsam nasıl davransam bilemedim yardımınıza ihtiyacım var fikir verirmisiniz bana... erkek arkadaşım tabiki çoğu kişide olduğu gibi sorun erkekler...
erkek arkadaşım daha önce milli olmamıştı yaşamamıştı tam anlamııyla cinsellik.yapmam etmm diyordu.dün laf arası konu oldu konuştukk dedim deseler yaptığını inanmam asla dedi yaptım ben şokkk tabi mafoldumben üzüldüm ısrar ettim anlatmadı kapat bu konuyu dedi nasıl yaparsın dedim nefis işte dedi insan nefsine hakim olamıyo dedi...ona nasıl davranmalıyım bilmiyorum ii yapmış he didyip geçeyimi napayım bilmiyorumm.arkadaşıma sordum boşver takma olur dedii sizcee...
kafamçokkarıştı

olabilir bence
seni beklıcek halı yoktu ya:kedi:
bu problem olmamalı belkıde hala yapmadı utancına oyle soyluyor olabilirzemuszemus

Yani resmen aldatti seni...!!

Ben olsaydim bitirirdim....kocam degil aramda hic bir resmiyet yok!

Bir daha asla güven duyabilecegim bir iliski bitmis bir iliskidir..

bi erkege gidip te yapti deseler de inanmam dersen, yaptim diye yalan soyler tabi...Erkeklik gururu vardir oyle sacma bi gurur, belli bi yasa kadar yapmayanlar bunu saklar da yaptim der...Neden uzerine gidiyorsun ki bu konunun, sen oyle soyledikce adamin yapmayacagi varsa da yapar yani.

Biseyin ustune gitmeden once bi amacin olmali, bu adam yaptiysa ben bundan ayrilirim diyorsan o zaman ustune gidersin ama ogrenince hicbisey yapmayacaksan da ogrenmenin bi anlami yok..

Yalniz bence evlenecek olanlar evlenecegi kisiden testler istemeli ki sonradan baskalarindan kaptiklari hastaliklar size dert olmasin...Bence bu daha onemli

Ha senleyken yaptiysa tabiki ayrilmalisin, bi de bunu itiraf ediyorsa sana saygisi da yok demektir zaten

kendisi yapmam dediği için bende yaptı deseler zaten inanmam dedim suratı asıldı morli bozuldu yaptım nefsime hakim olamadım dedi..bilmiyorum kime sorsam boşverr sana zarar vermedi yaa erkektir onlarrında bi ihtiyacı vadır karşılamak zorundadır :umursamaz:dedilerr :umursamaz: :umursamaz:

insan neden erkek ardkadaşına böyle bir psikolocik baskı yapar ki...
söyleseler inanmam ne demekkk...yalkışıksız bence...
e siz bunu ona söylerseniz o da anlamsız erkeklik gururuyla aşşağılandığını hissedip yaptıııımmm der...
sonra siz de acaba yaptı mı beni aldattı mı diye böyle düşünürsünüz...
hee yaptıysa...ayrılın...aldatıldınız çünkü...
ama bence yapmamıştır...bu sözden sonra yapabilir...

ben bişi anlamadım :bbo:

aaa ozaman sana özet geçeyim cnmm opuyorumnanaktan canım erkek arkadaşımınla 3 senedir beraberiz ve bu zamanaa kadar kimseyle cinsel birliktelik yaşamamış anlasana yerimseniben konuşuyoduk bana öncelerde asla yapmam evleniceğim insanla yaparım demişti bende ona inanıyorum ya dedim zaten deseler inanmam yaptığınaa ve dediki yaptım nefsime hakim olmadım konu bu:çok üzgünüm:

Policeinci, bahsettigin sahis senin kocan mi? Hayir!
Eger sen ona cinselligi yasatabilirsen ve o seni aldatirsa, hata sevgilinde...

Erkeklerin temel ihtiyacidir cinsellik, evlenene kadar cinsellik yasamayacak mi?
Yemek yemek gibi, su icmek gibi, uyumak gibi temel ihtiyactir bu... bu kadar...
Kadinlarin regl olmalari hata mi?

Ben olsam bunu aldatma olarak görmem...

Yani resmen aldatti seni...!!

Ben olsaydim bitirirdim....kocam degil aramda hic bir resmiyet yok!

Bir daha asla güven duyabilecegim bir iliski bitmis bir iliskidir..

ne alaka cnm ne aldatması sonuçta iki taraf cinsellik yaşamıyorsa erkek elbette bişeyler yapacaktır 30unda evlenicekse beklicekmi 30una kadar ama siz cinsel anlamda bişeyler yaşıyo olsaydınız tamam o zaman aldatma denilirdi hem daha yapıp yapmadığı belli değil bence inanmam falan deme üstüne gitme zaten yapıcağıda kırkyılda bir henüz evli değilsin çok karışma yoksa senden bişeyler bekler eee hava hoş istesin diyosan o ayrı opuyorumnanaktan

şimdi burası cinsellik topiği değil ama...
kadınların ihtiyacı değil mi cinsellik...
e o zaman kızlar kocalarının ihtiyaçlarını gidermek için mi evleniyor...
ne tuhaf yaklaşım ya...
cinsellik her iki cins için de ihtiyaçtır...ve ben onun ihtiyacını karşılamadım o da gitti başkasından karşıladı kandırmacalarına sığınmayın...

ya kız seviyor belki hemen koyver gitsin diyorsunuz belki yapmadı bence sen sevgiline birdaha sor eğer senleyken yaptıysa duruma göre davranırsın

valla bu senin bakis acinla alakali bir sey bunu kaldirabileceksen bu soruyu sormana dahi luzum yok
yok ben sevgilimin baska kadina dokunmus onunla sevismis olmasini kadliramiyorum dersen de bunun gerektirdigi sey acik.
bana kalirsa cok igrenc. kaldirilabilincek bir mevzu degil bu.
ama herkesin bakis acisi farklidir.onemli olan senin bakis acin..
ha bir de unutmadan ilerde evlenmeye karar verirsen her turlu testi iste ondan
bir de hastalik kapma.

yok artık...
sevgilisiyle cinsellik yaşamayan her kız aldatılmayı kabul etsin yani...
ya da adamla birlikte olsun hava hoş deyip....yok yok ben uyanmadım daha sanırsam...
ne diyorsunuz ya...hani sadakat, hani sevgi...hani bağlılık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…