çok ilginç yorumlar okudum :roflol:
erkekler yapabilirmiş, onlara ihtiyaçmış :roflol:
şimdi bunu yazanlar için şok bir bilgi geliyorkaydirigubbakcemile3
cinsellik her 2 cins için de ihtiyaçtır.
iktidarsız erkekler ve frijit kadınlar dışında tabiki...
sizin toplumsal baskılar yüzünden hislerinizi bastırıyor olmanız bunu değiştirmez.
ki toplumsal baskının nedeni ne? 'cinsellik erkekler için gurur, kadınlar için ...' görüşü. buna sebeb olan da sizin gibi düşünen kadınlar.
erkeklere tek kelimeyle kendinizi ezdiriyorsunuz, onlar yapsın, yapanlar iyidir işi öğrenirler, erkek dediğin yapar, ama ben hiçbir zevk yaşamadan bekliyim erkekler yaşasın dursun, yok ya lülülülülülü cinsellik erkekleri memnun etme görevi değil, sevdiğin insanla yaptığında dünyadaki en mükemmel şeydir = şok edici bir bilgi daha :roflol::roflol:
ha buarada konu erkek bakirliği falanda değil, senin sevgilin olan 1 insanın başka 1 kadına dokunması, öpmesi, ... konuyu açan arkadaş senin miden kaldırabiliyorsa sorun yok devam et, benim midem kaldırmazdı. sen nasıl bekliyorsun evlenmeden o da beklicek. o erkek başkasıla yapabilir diye birşey yok. sen hamileyken son ayda ilişkiye giremediğinizde de başkasıyla yapabilir o zaman, nasılsa sen ihtiyaçlarını karşılayamıyorsun adamın??? nasıl 1 kılıf uydurulmaya çalışırsa çalışılsın, ne kadar kendini kandırmaya çalışırsan çalış, tek kelimeyle ALDATILMIŞSIN. vereliniortak