• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardmnza ihtiyacm var..

canlarım eşleriniz arkadaşlarınınz hayatında biri varken hiçmi bi kıza bakmıyolar laf atmıyolar takılmıyolar beraber olmuyolarmıı hadi hepbirlikte ayrılalım ozamannn hadi herkez birbirini aldatsınnn ozmannnnn ya eminimkiiii atıp tutanların başlarınada gelmişştirde ruhları duymuyordurr siiznkiler sadık tabi yaaaaaa :lepi:

nasıl yani birde sizinle beraberken başkalarına bakıp lafmı atıyortakılıyormu beraber mi oluyor :1shok:
kusura bakmada bunu hiçbir kadın kaldırmaz
sizin gibi istisnalar hariç tabi :delphin:

bekar ama bir ilişkisi olan erkek dahi yapıyor normal değil ama yapıyor bu durum da ayrılmayı gerektirmiyor diyorsunuz yani normal değilse size göre neden herkes erkek arkadaşından ayrılsın mı yani diye soruyorsunuz?

sevgilisi olmayan erkek yapsın zaten ona kimse bir şey demiyor ama ilişkisi olan bir erkek sevdiği kadını sırf ihtiyaç lafını bahane ederek aldatıyorsa hem de bunu sevgilisine rahatlıkla söylüyorsa o erkek terkedilmeyi çoktannn haketmiştir:1closedeyes:

tabiki ben yaptım bak bi kızlaydım dün oooooh ne ala elbette söyleyemez bu ilişkilikten çıkar saçma bişey olur ayrılmayı gerektirir gerektirmez banane herkesin kendi fikri öğrensem bende ayrılırdım mevzu o değil gizlide olsa her erkeğin yaptığıdır ben buna inanıyorum kalkıpta sevgilimize eşimize yap canım ben bu kafadayım demiyoruz

tabiki ben yaptım bak bi kızlaydım dün oooooh ne ala elbette söyleyemez bu ilişkilikten çıkar saçma bişey olur ayrılmayı gerektirir gerektirmez banane herkesin kendi fikri öğrensem bende ayrılırdım mevzu o değil gizlide olsa her erkeğin yaptığıdır ben buna inanıyorum kalkıpta sevgilimize eşimize yap canım ben bu kafadayım demiyoruz

şahitlik falan mı ettiniz...her erkek yapar demek çok fazla ağır...çok!!!
neye göre bukadar eminsiniz...
madem eminsiniz, medem öğrenseniz siz de ayrılırdınız, neden hala evlisiniz...
öğrenmenize gerek var mı zaten biliyorsunuz...:delphin::delphin:

erkeklere gelince ihtiyaç kadınlara gelince birşey yok...
ohhh ne ala...
ihtiyaç olarak algılarsak bunu.. erkek her durumda ihtiyaç duyar ozaman.
eşi hamile olduğu zaman eşi rahatsız olduğu zaman,eşinden uzak olduğu zaman.
ihtiyaç ya.
ihtiyaç çok geniş anlamı taşır.
hele bu ihtiyaç duyulacak anların açılımı erkek daha çok genişletir.
neymiş efendim erkek yapmasa kasıkları ağrırı orası burası şişermiş.
neymiş erkek öğrenmelimiş deneyim sahibi olmalıymış yok öyle bir şey.
çok sıkılıp bunaldıysa m...... yapsın.
yada zaten allah erkekler için rüyalanma olayınıda veriyor.bununla bile ihtiyaçlarını karşılayabilirler.
illaki deneyim sahibi olmak zorunda değiller.
hele 3 yıl gibi evliliğe dogru giden bir ilişki varsa bunu yapmaması gerekiyordu.

sayın konu sahibi arkadaşım sevgilin seni aldatmış bu bir.
ikincisi sanki çok iyi marifet yapmış gibi sana anlatması onun sana olan sayıgısızlığını ve pişkinliğini gösteriyor.

Siz sanırım yazılanları tam okumuyorsunuz.Bakın ben açıklıyayım...

Deniliyorki erkek yapabilir ama yaparsada bunu söylese yada öğrenilse ilişki o an biter..

Siz buna karşılık erkektir yapar deyip durdunuz.

Şimdide yapar ama olursa ayrılırım diyorsunuz...

Çelişkimidir yoksa yazılanları anlıyamamakmıdır bilemedim

Ehh tamam iste...konu sahibi arkadasimizda bunu ögrenmis ve bizde aynen senin gibi ben olsam ayrilirim diyoruz...:delphin:

Gizlide olsa her erkek yapiyordur sözüne katilmiyorum...tamam bircogu yapiyordur burda hemfikirim lakin yinede genelleme yapmayalim...belki hala vicdanini serefini namusunu kaybetmeyen erkeklerde vardir...

aaa ozaman sana özet geçeyim cnmm opuyorumnanaktan canım erkek arkadaşımınla 3 senedir beraberiz ve bu zamanaa kadar kimseyle cinsel birliktelik yaşamamış anlasana yerimseniben konuşuyoduk bana öncelerde asla yapmam evleniceğim insanla yaparım demişti bende ona inanıyorum ya dedim zaten deseler inanmam yaptığınaa ve dediki yaptım nefsime hakim olmadım konu bu:çok üzgünüm:

Allah Allah:uhm:
o kadar tutmuş kendini ne olmuşta acep kendine hakim olamamış.:uhm:
Konuşmayı denedin mi peki sevgilinle...
:uhm:-tatlicadiarzu-

konu sahibi arkadaşım bu beyfendi ihtiyacını kimle karşılamış peki..
bunu söylemek çok zor ama para vererekmi biriyle olmuş yada oyle tanıştığı bir bayanlamı olmuş.

policeinci sen bunu normal olarak görüyorsun ve erkek arkadaşından ayrılmak istemiyorsun bence ve buradan seni onaylamamız için konu açtın anlaşılan
çünkü sadece 2 yoruma teşekkür ediyorsun ve onları savunuyorsun
o zaman daha neyi tartışıyoruzki burda
siz halinizden memnunsanız niye bişeyleri onaylatmak ihtiyacı hissediyorsunuzki

benim fikrim ben onun hayatında yokken ne yaptıysa yapmıştır beni ilgilendirmez ama ben hayatındayken böyle bişey yaparsa o saniyede onu hayatımdan çıkarırım
cinsellik ihtiyacı erkeklere has bir ihtiyaç değildir,kadınlarında ve hatta diğer tüm canlılarında cinsellik ihtiyacı vardır.o yüzden erkektir yapar kavramını bir kenara bırakalım
bunun altına sığınıp sevgilinizi masum gibi göstermeye çalışmayın ve sizde buna inanmayın bence

nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsunuzki her erkek yapıyor diye
sizi erkeklerin başına nöbetçimi dikiyorlar :delphin:

çok ilginç yorumlar okudum :roflol:

erkekler yapabilirmiş, onlara ihtiyaçmış :roflol:
şimdi bunu yazanlar için şok bir bilgi geliyorkaydirigubbakcemile3
cinsellik her 2 cins için de ihtiyaçtır.
iktidarsız erkekler ve frijit kadınlar dışında tabiki...
sizin toplumsal baskılar yüzünden hislerinizi bastırıyor olmanız bunu değiştirmez.
ki toplumsal baskının nedeni ne? 'cinsellik erkekler için gurur, kadınlar için ...' görüşü. buna sebeb olan da sizin gibi düşünen kadınlar.
erkeklere tek kelimeyle kendinizi ezdiriyorsunuz, onlar yapsın, yapanlar iyidir işi öğrenirler, erkek dediğin yapar, ama ben hiçbir zevk yaşamadan bekliyim erkekler yaşasın dursun, yok ya lülülülülülü cinsellik erkekleri memnun etme görevi değil, sevdiğin insanla yaptığında dünyadaki en mükemmel şeydir = şok edici bir bilgi daha :roflol::roflol:

ha buarada konu erkek bakirliği falanda değil, senin sevgilin olan 1 insanın başka 1 kadına dokunması, öpmesi, ... konuyu açan arkadaş senin miden kaldırabiliyorsa sorun yok devam et, benim midem kaldırmazdı. sen nasıl bekliyorsun evlenmeden o da beklicek. o erkek başkasıla yapabilir diye birşey yok. sen hamileyken son ayda ilişkiye giremediğinizde de başkasıyla yapabilir o zaman, nasılsa sen ihtiyaçlarını karşılayamıyorsun adamın??? nasıl 1 kılıf uydurulmaya çalışırsa çalışılsın, ne kadar kendini kandırmaya çalışırsan çalış, tek kelimeyle ALDATILMIŞSIN. vereliniortak

ya arkadaşlar bunu kimse kabul edemzz ama ben fikir alayıım dedim konu çığrın dan çıktı yaaaa hem benim demek istediim yapılıyo ister haberinz olsun ister olmasınn yapılıyor ve bu böyle kabul ediliyorr.konu sapmış veya saptırmış olabiliriz ama kimsee burda anlasölediği gibi keni başına geldiğinde yapmaz yapamazz biizmde gururumuz var hem ben bitirmedim ayrılmadımda demedim ama sağolsunlar fırsat vermedilerkiikonuşalımmm siyaset meydanına döndü.....

Konu dağıtan arkadaşlar,
karşılıklı tartışma ortamı yaratan arkadaşlar lütfen
sakince paylaşıma devam edelim...
sevgiler...

dert etmeyin...
kalabalıkların aksine yürürseniz çok başınız ağırır, daha da çok gençsiniz anladığım kadarıyla...
siz çoğunluğa uyun gitsin...
yani boşverin...
milli olmuş çocuk, bence bunu kutlamalısınız....

milli olmuş ne demek ya
kusura bakmayın ama çok komik bir tabir
neden erkekleri bu kadar yüceltiyorsunuz
onların cinsel birlikteliklerinin adı milli olmak bizimkisi başka bişe
ben başka bi yere takıldım konunun
konu sahibi bile erkek arkadaşım milli olmuş tabirini kullanıyor bu ne demek
onların yaptıkları ödüllendirilir bizimki cezalandırılır
onlar milli oluyosa biz ne oluyoruz çok merak ettim
milliye mi :bbo::bbo:

yok yokk çözdüm ben burdakiler hayal dünyasında yaşıyolarrr canlarımyaaaa devam devam mükemmel bir sevgili mükemmel bir eş mükemmel hayat mükemmel aşkkkk özendim valla sizee :jeyyar:

Back