E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi policeinci
-
canlarım eşleriniz arkadaşlarınınz hayatında biri varken hiçmi bi kıza bakmıyolar laf atmıyolar takılmıyolar beraber olmuyolarmıı hadi hepbirlikte ayrılalım ozamannn hadi herkez birbirini aldatsınnn ozmannnnn ya eminimkiiii atıp tutanların başlarınada gelmişştirde ruhları duymuyordurr siiznkiler sadık tabi yaaaaaa :lepi:
bekar ama bir ilişkisi olan erkek dahi yapıyor normal değil ama yapıyor bu durum da ayrılmayı gerektirmiyor diyorsunuz yani normal değilse size göre neden herkes erkek arkadaşından ayrılsın mı yani diye soruyorsunuz?
sevgilisi olmayan erkek yapsın zaten ona kimse bir şey demiyor ama ilişkisi olan bir erkek sevdiği kadını sırf ihtiyaç lafını bahane ederek aldatıyorsa hem de bunu sevgilisine rahatlıkla söylüyorsa o erkek terkedilmeyi çoktannn haketmiştir:1closedeyes:
tabiki ben yaptım bak bi kızlaydım dün oooooh ne ala elbette söyleyemez bu ilişkilikten çıkar saçma bişey olur ayrılmayı gerektirir gerektirmez banane herkesin kendi fikri öğrensem bende ayrılırdım mevzu o değil gizlide olsa her erkeğin yaptığıdır ben buna inanıyorum kalkıpta sevgilimize eşimize yap canım ben bu kafadayım demiyoruz
tabiki ben yaptım bak bi kızlaydım dün oooooh ne ala elbette söyleyemez bu ilişkilikten çıkar saçma bişey olur ayrılmayı gerektirir gerektirmez banane herkesin kendi fikri öğrensem bende ayrılırdım mevzu o değil gizlide olsa her erkeğin yaptığıdır ben buna inanıyorum kalkıpta sevgilimize eşimize yap canım ben bu kafadayım demiyoruz
aaa ozaman sana özet geçeyim cnmm opuyorumnanaktan canım erkek arkadaşımınla 3 senedir beraberiz ve bu zamanaa kadar kimseyle cinsel birliktelik yaşamamış anlasana yerimseniben konuşuyoduk bana öncelerde asla yapmam evleniceğim insanla yaparım demişti bende ona inanıyorum ya dedim zaten deseler inanmam yaptığınaa ve dediki yaptım nefsime hakim olmadım konu bu:çok üzgünüm:
nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsunuzki her erkek yapıyor diye
sizi erkeklerin başına nöbetçimi dikiyorlar
gizlide olsa her erkek YAPAR diyorsun
ne yazdığından da haberin yok lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?