• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardmnza ihtiyacm var..

hayır ne size göre bakış açımı değiştireceğim nede düşüncelerimii değiştirceğimm benim ahlak açımda anlayışımda hepsi var çok şükürr normal değil tabi hangi kadın ister ama doğanın kanunu bu canım elden bişe gelmez kimsede kusura bakma bnir çırpıda silemzz onların ihtiyaçları var.bu böyle türkiyenin heryerinde anket yapsalarr erkek yapar derler kadın YAPAMAZZ bu böylee.kadınlar nefislerine hakim olabilirlerr ama erkekler olamazz inş. başınıza gelmezz ama gelirsedee surat ifadenizi görmek isterimmm

ya arkadaşlar bunu kimse kabul edemzz ama ben fikir alayıım dedim konu çığrın dan çıktı yaaaa hem benim demek istediim yapılıyo ister haberinz olsun ister olmasınn yapılıyor ve bu böyle kabul ediliyorr.konu sapmış veya saptırmış olabiliriz ama kimsee burda anlasölediği gibi keni başına geldiğinde yapmaz yapamazz biizmde gururumuz var hem ben bitirmedim ayrılmadımda demedim ama sağolsunlar fırsat vermedilerkiikonuşalımmm siyaset meydanına döndü.....

Bu iki yorumda senin....aradaki celiskileri sadece ben görmüyorum umarim...:delphin:

Önce bir cirpida silemezsin onlarinda ihtiyaclari var diyorsun.
Simdide bizimde gururumuz var ben bitirmem veya ayrilmam demedim diyorsun..

yok yokk çözdüm ben burdakiler hayal dünyasında yaşıyolarrr canlarımyaaaa devam devam mükemmel bir sevgili mükemmel bir eş mükemmel hayat mükemmel aşkkkk özendim valla sizee :jeyyar:

kk klişesi...
işin içinden çıkamayınca "buradakiler hayal dünyasında yaşıyor, hepinizin erkeği mükemmel mi?
hemen cevap vereyim...
hayır, hiç birimizin erkeği mükemmel değil, en azından benimkisi değil......
bir erkekten mükemmellik beklemeyecek kadar akıllı kadınlarız sadece - en azından bazılarımız -.kaydirigubbakcemile3

yok yokk çözdüm ben burdakiler hayal dünyasında yaşıyolarrr canlarımyaaaa devam devam mükemmel bir sevgili mükemmel bir eş mükemmel hayat mükemmel aşkkkk özendim valla sizee :jeyyar:

yaptığını nasıl açılayayayım açık açıkmı yazayımm :olmaz:

bakın şu iki mesaja
size göre normal bu olay normal olduğu için bu tabir o kadar batmıyor
bana göre normal değil bu onların yaptıklarını temize çıkarmak gibi bişe
bir adı bile var milli olmak....
vay bee bu kadar basit demek ki
biz insanız haliyle bende merak ettim onlar milli olunca biz noluyoruz gerçekten kafamçokkarıştı

müsadenle bu milliyeye gülmek istiyom:roflol::roflol:

gül gül bende çok güldüm :roflol:

Arkadaşlar kısa bir uyarı yaptım ama bakıyorum da
kimsenin umursadığı yok,
karşılıklı laf kalabalığı var sadece,sen dedin,ben demedim,
buna güleyim,şuna ağlayayım vs.vs...
konu ne, ona yorum yapalım ama
konu sahibi arkadaşım da, daha önceki mesajlarını okusun lütfen,
ne kadar çelişkili mesajlarınız var...
lütfen konuya yorum yapalım,yapılan yoruma değil...
sevgiler...

Allah Allah
sizin sevgiliniz sizi aldattı diye herkesin eşi sevgilisi aldatıcak diye bi kural yok...a.s
çok kırılmışsınız belli,ama bunun acısını sevgilinizden çıkartsanız daha iyi olur...:1closedeyes:
Kimse sizin stres topunuz değil....
:1closedeyes:

Arkadaşlar kısa bir uyarı yaptım ama bakıyorum da
kimsenin umursadığı yok,
karşılıklı laf kalabalığı var sadece,sen dedin,ben demedim,
buna güleyim,şuna ağlayayım vs.vs...
konu ne, ona yorum yapalım ama
konu sahibi arkadaşım da, daha önceki mesajlarını okusun lütfen,
ne kadar çelişkili mesajlarınız var...
lütfen konuya yorum yapalım,yapılan yoruma değil...
sevgiler...

Songülcüm cidden cok haklisin...ama öyle celiskili seyler yazilmiski ister istemez insanin kafasi karisiyor...ve konu acmadaki amac sorgulaniyor...:kahve:

Neyse...en iyiside böyle süphelerde yorum yapamamak belkide...:delphin:

Bir kadının bilmem nesinin peşine düşmüş bir erkeği affetmesi hatta yaptığı pisliği cinsiyetine yorması kadar acı bir şey olamaz herhalde bir ilişkide. şakkıdı
Keşke yürek olsa da tekmeyi bassa o erkek müsvettesine. :delphin:

bu gidişlede çok özenirsin merak etme. hiçbir şey mükemmel değildir. ama kadınlığı bu kadar hiç kimse küçültemez kadın olmak demek aldatılmayı kabul etmek demek değildir. aldatılırsın boşanırsın veya ne bileyim çocuklar varsa arada bir defa daha denersin. ama kadınsın sen erkek yapar çapkın nede olsa sineye çek olmaz. olmaz. olmaz.
hiçbir hayat mükemmel değildir. ancak onu çekilebilir veya çekilemez yapacak olan da sensin unutma

erkeğim mükemmel olmayabilir ama ben aldatılıp bunada sırf onu kaybetmeyeyim diye kılıf uydurmayacak kadar onurluyum
erkektir yapar milli olmuş helal olsun aslanım bir dahakine haberim olsun moral destegi vereyim
bu sacma inanclarınızla basbaşa bırakıyorum sizi
ola ki dediğiniz oldu benim mükemmel olmayan erkek aldattı beni o zaman sen yoluna ben yoluma deyip gururumla yoluma devam edecek kadar aklımda var cok şükür

Back