• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardmnza ihtiyacm var..

Deseler de inanmam demişsin, o da demiş..

eee inanma madem şimdi , baştan dediğin gibi..

Yani demem o ki, gerçekten yaptı mı yapmadı mı, bilemezsin emin olamazsın...Karışık biraz..

Bu olay erkekler arasında gurur verici birşeydir bu arada, biz anlamasak da..

evet...şahsen benimki yaptı...:kedi:
ama ben bu ülkenin kadını olarak kocamdır beyimdir yapar dedim...kaydirigubbakcemile5
ihtiyaç naapsın adamceez...opuyorumnanaktan
evde beklerim onu ben...bulunmaz hint kumaşı kocem ve gurursuz ben...mutlu bir aileyiz biz...
:içelim:

Aferim böyle olun işte, tipik Türk kadını, kocası onu aldatınca birden daha çok aşık olur kocasına nedense?:bbo:

Bu konuyu bilimsel olarak araştırmak lazım.Kocası tarafından aldatılan kadınlara dikkat ediyorum burda da, çoğunluğunun son cümlesi şöyle oluyor;

Kahretsin ki onu çok seviyorum..opuyorumnanaktan

Neyse kadın dediğin erine sahip çıkar, kol kırılır yen içinde kalır..:1ninca:

şimdi burası cinsellik topiği değil ama...
kadınların ihtiyacı değil mi cinsellik...
e o zaman kızlar kocalarının ihtiyaçlarını gidermek için mi evleniyor...
ne tuhaf yaklaşım ya...
cinsellik her iki cins için de ihtiyaçtır...ve ben onun ihtiyacını karşılamadım o da gitti başkasından karşıladı kandırmacalarına sığınmayın...

bencede ne demek yani erkeğin ihtiyacı duyguların hiçmi önemi yok ve güvenin tabi
canım sen bu olaydan sonra erkek arkadaşıma güvenirim evlenirim gözümde arkada kalmaz diyosan devam et ama bugün bu mazereti kabul edersen yarın evlendikten sonra söyleyeceği benzer mazeretlaride kabul etmiş olursun
mesela hamile kaldığında ilk aylarda dr yasaklayabilir belki cinselliği risk görürse nolcak yani e ihtiyaçtı giderdim derse sana

canlarım eşleriniz arkadaşlarınınz hayatında biri varken hiçmi bi kıza bakmıyolar laf atmıyolar takılmıyolar beraber olmuyolarmıı hadi hepbirlikte ayrılalım ozamannn hadi herkez birbirini aldatsınnn ozmannnnn ya eminimkiiii atıp tutanların başlarınada gelmişştirde ruhları duymuyordurr siiznkiler sadık tabi yaaaaaa :lepi:

güzele bakılır ben bile bakarım. ama yatmakla bakmak biraz ayrı sanırım şakkıdı
atıp tutmak değil canım güven meselesi. hiç yapmayacak diye birşey yok tabi. ama yaparsa ha çapkınlık yaptı erkektir erimdir birley olmaz diyemicem. ne diyeyim sizin gibiler oldukça erkekler çapkınlar bayanlarda şey olur şakkıdı

canlarım eşleriniz arkadaşlarınınz hayatında biri varken hiçmi bi kıza bakmıyolar laf atmıyolar takılmıyolar beraber olmuyolarmıı hadi hepbirlikte ayrılalım ozamannn hadi herkez birbirini aldatsınnn ozmannnnn ya eminimkiiii atıp tutanların başlarınada gelmişştirde ruhları duymuyordurr siiznkiler sadık tabi yaaaaaa :lepi:

:1shok::1shok: laf atıp başka kızlara da mı takılıyor sizin erkek arkadaşınız yani ?

yani bu normal geliyorsa size sizi aldatmış olması da normal geliyor demek sorun nedir o zaman?

nedir problem şimdi anladım sizin bu rahat tavrınızı bildiğinden sevgiliniz yaşadığı şeyleri size anlatmaktan da çekinmemiş ilginçsiniz hakikaten

Bizim erkeklerden kastınız ne??? Türk erkeklerimi sadece böyle..

Eğerki hayatında biri yoksa ne yaparsa yapsın.Ama hayatında biri olduktan sonra yapamaz.Ozaman sevgilisini aldatmış olur.Konuyu nasıl dağıttınız ya..

Konu erkeklerin cinselliği değil sadece..Biriyle birlikteyken başkasıyla cinsellik yaşaması

başkası dediğinle cinsellik yaşadığına göre kalkıp el ele gezip sevgili olmuyo ya herkes kendini kandırmaya devam etsin atıp tutmak kolay evli erkekler bile yaparken( bazıları tabiki) bekar yapmıcak en deli çağlar yatakta bile yakalansa seni seviyorum ama der işte erkekler böyle allah kimsenin başına vermesin elbette ama böyle:lepi:

bu yazıları okudukça insanın erkek olacağı geliyor valla.
ne şanslılar.
ufacık bir fark yüzünden herşeyi yapma hakları var. oh ne ala ne ala.:delphin::delphin:

Policeinci, bahsettigin sahis senin kocan mi? Hayir!
Eger sen ona cinselligi yasatabilirsen ve o seni aldatirsa, hata sevgilinde...

Erkeklerin temel ihtiyacidir cinsellik, evlenene kadar cinsellik yasamayacak mi?
Yemek yemek gibi, su icmek gibi, uyumak gibi temel ihtiyactir bu... bu kadar...
Kadinlarin regl olmalari hata mi?

Ben olsam bunu aldatma olarak görmem...

Sadece erkek cinsinin mi ihtiyacıdır cinsellik? Siz ihtiyaç duymuyor musunuz? Ben duyuyorum mesela..
Kadınların regl olmalarıyla ne alakası var konunun?CADIARZU

Anlamadım sizi.?CADIARZU

başkası dediğinle cinsellik yaşadığına göre kalkıp el ele gezip sevgili olmuyo ya herkes kendini kandırmaya devam etsin atıp tutmak kolay evli erkekler bile yaparken( bazıları tabiki) bekar yapmıcak en deli çağlar yatakta bile yakalansa seni seviyorum ama der işte erkekler böyle allah kimsenin başına vermesin elbette ama böyle:lepi:

Böyle şekilde bir ilişkim olacaksa hiç olmasın daha iyi...Sevgiliyken bana sadık olmayan adamla evlenmem ben..Kusura bakmayın ama erkektir yapabilir diyenleri epey bir geniş görüyorum ben

Hmmmm.....buda ilginc bir teori tabi...CADIARZU

Fakat yinede ben senin neden konu actigni cok merak ettim....hayir madem senin icin sorun yok....erkektir normaldir diye düsünüyorsun....bizim fikirlerimize ne gerek varki..

Senin icin sorun yoksa bizi ne yapacan bacim:delphin:

bu yazıları okudukça insanın erkek olacağı geliyor valla.
ne şanslılar.
ufacık bir fark yüzünden herşeyi yapma hakları var. oh ne ala ne ala.:delphin::delphin:

He valla erkek olmak varmış anasını satayım..:delphin:

İhtiyaçsa onlara ihtiyaç, onların yapmaları doğal çünkü su içiyorlarsa, onu da yapacaklar bir şekilde..
Yapınca da bir üst kademeye geçerler kendi aralarında, ellerinin kiridir, yıkarlar geçer..

Ne güzel memleket ya..alkisalkisalkis

:1shok::1shok: laf atıp başka kızlara da mı takılıyor sizin erkek arkadaşınız yani ?

yani bu normal geliyorsa size sizi aldatmış olması da normal geliyor demek sorun nedir o zaman?

nedir problem şimdi anladım sizin bu rahat tavrınızı bildiğinden sevgiliniz yaşadığı şeyleri size anlatmaktan da çekinmemiş ilginçsiniz hakikaten

ya hyr tabiki ben burda atıp tutanlara örenek veridm cnm..onların eşleri sevgilileri yapmaz edemez oldu onlarda yapmıyodu zatennnn

konuy u açtımki nasıl bi tepki vermm gerek ama burda herlez atıp tutuyooooo konu saptıda saptı bana normal geliyo demedimm anormalde demedimm sordum belkide inadına sölediii sağolsun destekçiler köstek olduu

normal değil ,anormal değil.
karar ver artık. bir şey ya sana göre ,değerlerine göre ,doğrudur yada yanlıştır.

ne bu normal,demedim anormal demedim.
bizden mi öğreneceksin cevapları.
senin bir ahlak anlayışın, değer yargın ,buna bakış açın yokmu ?
bu yaşa kadar bunun kararını vermiş olmalısın,herhalde
. bize göremi değiştireceksin bakış açını.
hayret valla.

ya hyr tabiki ben burda atıp tutanlara örenek veridm cnm..onların eşleri sevgilileri yapmaz edemez oldu onlarda yapmıyodu zatennnn

iyi de sevgilisinin ya da kocasının yapmayacağını düşünenlerin hepsi aldatılıyor mu aslında size göre?

bir de sizin konunuzla başkalarının kocalarının sevgilillerinin yapıp yapmadıklarının ne alakası var ?

herkes sizin konunuza yoğunlaşarak cevap verdi keşke siz de biraz kendi konunuza yoğunlaşsanız :1closedeyes:

ınci police bak canımcım:

Sen burda, ''aman boşver yaptıysa yapsın ne var bunda'' gibi bir yorum bekleyip topic açmışsın, gün gibi ortada bu..

Sadece ,Hanımaga nicki arkadaşın ''bu aldatma değil boşver'' şeklindeki yorumuna büyük harflerle TEŞEKKÜRLER yazman, bu beklentide olduğunu gösteriyor zaten..

Bunun tam aksi yorumlar geldikçe de ''atıp tutmak''olarak değerlendiriyor ve ''sanki sizinkiler yaomıyor mu?'' gibi anlamsız bir karşı atağa geçiyorsun..

Çoğunluğun düşüncesi böyle diye, tepki vermene, ''yavaş gel, ağır ol ,tavrını takın, atıp tutma öyle'' gibi kelimeler kullanmana gerek yok.

Madem senin için aldatma değil, ya da aldatma olsa da şu aşamada önemsiz o halde mutluluklar canım size..Ne diyebiliriz ki başka?

neden insanlar canları yandığında seninki de yanmıştır ama sen daha uyuuuu...derler ki...
bu rahatlatır mı karşı tarafı...çok enteresan...
size göre atıp tutanlardanım sanırım cevap vereyim...
aldatılmadım...ama aldatılırdam o adamı kapının önüne koyacak kadar varım...
kendimi kandırmaya değil kendimle gurur duymayı seçerim çünkü...

neysem...ben sizi kendinizi kandırma çabalarınızla başbaşa bırakıp çıkayım...
madem dertt etmemiştiniz neden konu açtınız bunu da hiç anlamadım...
gerildim...hemcinslerimin bukadar küçümsenmesinden hiç hoşlanmam...
hamile kaldığında da insan bir süre sonra cinsellik yaşayamıyor...dikkat edin de o zaman da eşiniz ihtiyaç karşılamaya gitmesin...yoksa o zaman da mı hak vereceksiniz...ben karşılayamadım kocamın ihtiyacını o da gitti karşıladı diyeceksiniz...çok ilginç yaaa....

katılıyorum sonana kadar...

konuy u açtımki nasıl bi tepki vermm gerek ama burda herlez atıp tutuyooooo konu saptıda saptı bana normal geliyo demedimm anormalde demedimm sordum belkide inadına sölediii sağolsun destekçiler köstek olduu

Vallaha canim kimsenin sana köstek oldugu yok..herkes burda nacizane fikir ve düsüncelerini söylüyor...:delphin:

Sahsen ben olsam cidden bitirirdim böyle bir iliskiyi...cünkü beni aldatan ve yalan söyleyen bir adamla ilerisi icin planlar yapmam mümkün degil...güven ve sadakat cok önemli...en azindan benim icin.:kahve:

Erkek arkadasini sen tanirsin arkadasim...inadinami söyledi yoksa ciddenmi yapti bunu bizim bilmemiz mümkün degil zaten.:delphin:

Ayrica her insanin kendine göre deger yargilari vardir...ya normaldir...yada annormaldir...bunun ortasi yok...

normal değil ,anormal değil.
karar ver artık. bir şey ya sana göre ,değerlerine göre ,doğrudur yada yanlıştır.

ne bu normal,demedim anormal demedim.
bizden mi öğreneceksin cevapları.
senin bir ahlak anlayışın, değer yargın ,buna bakış açın yokmu ?
bu yaşa kadar bunun kararını vermiş olmalısın,herhalde
. bize göremi değiştireceksin bakış açını.
hayret valla.

hayır ne size göre bakış açımı değiştireceğim nede düşüncelerimii değiştirceğimm benim ahlak açımda anlayışımda hepsi var çok şükürr normal değil tabi hangi kadın ister ama doğanın kanunu bu canım elden bişe gelmez kimsede kusura bakma bnir çırpıda silemzz onların ihtiyaçları var.bu böyle türkiyenin heryerinde anket yapsalarr erkek yapar derler kadın YAPAMAZZ bu böylee.kadınlar nefislerine hakim olabilirlerr ama erkekler olamazz inş. başınıza gelmezz ama gelirsedee surat ifadenizi görmek isterimmm

bence sen önce ne sorduğuna önce karar ver. birde buraya yazıyorsan istediğin gibi cevap verenler de olacaktır vermeyenlerde. ama sana göre bu atıp tutmak veya köstek olmaksa bişey diyemicem.

Back