• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardmnza ihtiyacm var..

ne alaka cnm ne aldatması sonuçta iki taraf cinsellik yaşamıyorsa erkek elbette bişeyler yapacaktır 30unda evlenicekse beklicekmi 30una kadar ama siz cinsel anlamda bişeyler yaşıyo olsaydınız tamam o zaman aldatma denilirdi hem daha yapıp yapmadığı belli değil bence inanmam falan deme üstüne gitme zaten yapıcağıda kırkyılda bir henüz evli değilsin çok karışma yoksa senden bişeyler bekler eee hava hoş istesin diyosan o ayrı opuyorumnanaktan

Hayir canim katilmiyorum...:olmaz:

Ortada bir beraberlik varsa her iki tarafinda sadakata önem vermesi gerek...bir beraberligin bas temellerinden biri sadakat ve güvendir benim icin.:delphin:

Erkektir ihtiyaci vardir yapacaktir elbet diye birsey olamaz...sahsi görüsüm....zaten hep bu zihniyet yüzünden erkekleri tepemize cikardik!:kahve:

yok artık...
sevgilisiyle cinsellik yaşamayan her kız aldatılmayı kabul etsin yani...
ya da adamla birlikte olsun hava hoş deyip....yok yok ben uyanmadım daha sanırsam...
ne diyorsunuz ya...hani sadakat, hani sevgi...hani bağlılık...

siz nerde yaşıyosunuz o zanman hiç bi erkek yapmıyomu bence yaptın yapmadın bunlar konuşulursa saygı sevgi sadakat zedelenir kendimizi kandırmayalım bakire erkek varmı naniknanik

ne alaka cnm ne aldatması sonuçta iki taraf cinsellik yaşamıyorsa erkek elbette bişeyler yapacaktır 30unda evlenicekse beklicekmi 30una kadar ama siz cinsel anlamda bişeyler yaşıyo olsaydınız tamam o zaman aldatma denilirdi hem daha yapıp yapmadığı belli değil bence inanmam falan deme üstüne gitme zaten yapıcağıda kırkyılda bir henüz evli değilsin çok karışma yoksa senden bişeyler bekler eee hava hoş istesin diyosan o ayrı opuyorumnanaktan

evet beklicek. senin sevgilin olsaydı anlayışla karşılardın herhalde. bayanlarında ihtiyaçları var. o zaman bayanlarda yapsın. senin çocuğun olursa böyle mi öğreteceksin ona. başkaları ile olmaz zorunda değil. bekleyenler nasıl bekliyor. bunun bir yordamı var burda yazmayayım.

siz nerde yaşıyosunuz o zanman hiç bi erkek yapmıyomu bence yaptın yapmadın bunlar konuşulursa saygı sevgi sadakat zedelenir kendimizi kandırmayalım bakire erkek varmı naniknanik

konuşulursa saygı sevgi sadakat kalmıyor. ama sevgilisi gidip başlasıyla yatıyor sevgi saygı dürüstlük ful yani alkisalkisalkis

Hayir canim katilmiyorum...:olmaz:

Ortada bir beraberlik varsa her iki tarafinda sadakata önem vermesi gerek...bir beraberligin bas temellerinden biri sadakat ve güvendir benim icin.:delphin:

Erkektir ihtiyaci vardir yapacaktir elbet diye birsey olamaz...sahsi görüsüm....zaten hep bu zihniyet yüzünden erkekleri tepemize cikardik!:kahve:

erkek zihniyetinden yana değilim sadece gerçekçiyim bu devir böyle bakire bir erkek bulursanız banada haber verin alkışlarım ne yani o zaman herkes ayrılsın çünkü yapıyolardır kardeşim sadece konuşulmaması taraftarıyım

ben bu ülkede yaşıyorum...siz nerde yaşıyorsunuz...
bakir erkek vardır ama benim konum onlar değil...
ben hayatında yokken yaşamış olabilir...beni ilgilendirmez...
ama benim hayatımdayken ben onunla birlikte olmuyorum diye başkasına gi,den adamın alnını karışlarım...gitsin ihtiyacını gördüğüyle yaşasın o zaman...
tövbe yaaa....

evet beklicek. senin sevgilin olsaydı anlayışla karşılardın herhalde. bayanlarında ihtiyaçları var. o zaman bayanlarda yapsın. senin çocuğun olursa böyle mi öğreteceksin ona. başkaları ile olmaz zorunda değil. bekleyenler nasıl bekliyor. bunun bir yordamı var burda yazmayayım.

kusura bakma canım kimsenin beklediği falan yokk ya yapmıyorum yapmam der benimki gibi ya itiraf eder yadaa saman altından su yürütür. bu konunn kızlarla kıyaalanması bile yanlışş düşünsene bii bi kız onunla yattım diyo sana evlenmeden öncee sen ne düşünürsünn afferin kız yürü be helal sanamı diyecenn...bide erkediği düşün erkek yapınca erkktir haktır helal olum sana çapkın adam derler.hangisi daha normal gelitor tabikide erkeğinki çünkü erkek yaptığı çapkınlık kadının yaptığğı o..... herkezin gözündee yani o yaptı bnde yaparım ozman bende yapayım diye bişe yokkkkk

kusura bakma canım kimsenin beklediği falan yokk ya yapmıyorum yapmam der benimki gibi ya itiraf eder yadaa saman altından su yürütür. bu konunn kızlarla kıyaalanması bile yanlışş düşünsene bii bi kız onunla yattım diyo sana evlenmeden öncee sen ne düşünürsünn afferin kız yürü be helal sanamı diyecenn...bide erkediği düşün erkek yapınca erkktir haktır helal olum sana çapkın adam derler.hangisi daha normal gelitor tabikide erkeğinki çünkü erkek yaptığı çapkınlık kadının yaptığğı o..... herkezin gözündee yani o yaptı bnde yaparım ozman bende yapayım diye bişe yokkkkk

siz bu zihniyetle daha çok aldatıldım mı diye sorgularsınız bence...
:olmaz::olmaz:

kendisi yapmam dediği için bende yaptı deseler zaten inanmam dedim suratı asıldı morli bozuldu yaptım nefsime hakim olamadım dedi..bilmiyorum kime sorsam boşverr sana zarar vermedi yaa erkektir onlarrında bi ihtiyacı vadır karşılamak zorundadır :umursamaz:dedilerr :umursamaz: :umursamaz:

yok ya.
arkadaşlarınız da bir tuhafmış.
nefsine hakim olamamak ne demek. siz oluyorsanız o da olabilir.
bu size zarar vermemiş. bundan daha fazla zarar ne verebilirdiki.
aldatmış sizi.
.

Yapmış nefsine hakim olamamış.Oh ne güzel walla.Erkektir cinsel ihtiyaçları vardır yapabilir gibi yorumlara katılmıyorum.Eğerki seviyorsa sevgilisine karşı sorumlukları vardır.Eğer nefsine hakim olamıyorsa aldatmıştır.

ben bu ülkede yaşıyorum...siz nerde yaşıyorsunuz...
bakir erkek vardır ama benim konum onlar değil...
ben hayatında yokken yaşamış olabilir...beni ilgilendirmez...
ama benim hayatımdayken ben onunla birlikte olmuyorum diye başkasına gi,den adamın alnını karışlarım...gitsin ihtiyacını gördüğüyle yaşasın o zaman...
tövbe yaaa....

bizim erkeklermi yapmıcak hele kendimizi kandırmayalım arkadaşım hiç bişey yaşamıyolarmış bi el tutma bizim erkeklere yetermi zaten yapan erkek söylemezki o arkadaşınki sadece denemek için söylemiş bence bekarken bende çok takar sorardım şimdi evliyim ve bekarken ki tavırlarım çocukça geliyor

erkek zihniyetinden yana değilim sadece gerçekçiyim bu devir böyle bakire bir erkek bulursanız banada haber verin alkışlarım ne yani o zaman herkes ayrılsın çünkü yapıyolardır kardeşim sadece konuşulmaması taraftarıyım

Arkadasim konu bakir erkek varmidir yokmudur degilki!

Beraberlik esnasinda yapildigi vakit aldatmadir....Beraberlik yoksa kim ne halt yiyorsa yesin.:kahve:

buyrun o zaman.
erkektir yaparsa madem,bol bol aldatılmalar size.

siz bu ayrımı yapıyorsanız,ne açıyorsunuz bu konuyu.
erkektir yapmış işte.
neyin rahatsızlığı bu şimdişakkıdı
.madem böyle düşünüyorsunuz.
bırakın yapsın:delphin:

bizim erkeklermi yapmıcak hele kendimizi kandırmayalım arkadaşım hiç bişey yaşamıyolarmış bi el tutma bizim erkeklere yetermi zaten yapan erkek söylemezki o arkadaşınki sadece denemek için söylemiş bence bekarken bende çok takar sorardım şimdi evliyim ve bekarken ki tavırlarım çocukça geliyor

Bizim erkeklerden kastınız ne??? Türk erkeklerimi sadece böyle..

Eğerki hayatında biri yoksa ne yaparsa yapsın.Ama hayatında biri olduktan sonra yapamaz.Ozaman sevgilisini aldatmış olur.Konuyu nasıl dağıttınız ya..

Konu erkeklerin cinselliği değil sadece..Biriyle birlikteyken başkasıyla cinsellik yaşaması

valla benleyken bekliyecek hemde ..şek gibi. ha beklemezse güle güle. sen aldatılmayı içine sindirebilirsin ama ben sindiremem. benden öncesi veya sonrası beni ilgilendirmez. ama benimle olduğu zamanlarda olamaz. neden kızlarla kıyaslanamaz erkekler insan onların hisleri ihtiyaçları var ama kızlar olmaz cıssssss şakkıdı
bana hepsi anormal geliyor.erkekte bayanda birbirlerini aldatmış olurlar. erkek te yaparsa benim için çapkın değil şerefsiz olur.
o yaptı sende yap demedik zaten. terket dedim. sengözlerimebaksanab

neysem...ben sizi kendinizi kandırma çabalarınızla başbaşa bırakıp çıkayım...
madem dertt etmemiştiniz neden konu açtınız bunu da hiç anlamadım...
gerildim...hemcinslerimin bukadar küçümsenmesinden hiç hoşlanmam...
hamile kaldığında da insan bir süre sonra cinsellik yaşayamıyor...dikkat edin de o zaman da eşiniz ihtiyaç karşılamaya gitmesin...yoksa o zaman da mı hak vereceksiniz...ben karşılayamadım kocamın ihtiyacını o da gitti karşıladı diyeceksiniz...çok ilginç yaaa....

canlarım eşleriniz arkadaşlarınınz hayatında biri varken hiçmi bi kıza bakmıyolar laf atmıyolar takılmıyolar beraber olmuyolarmıı hadi hepbirlikte ayrılalım ozamannn hadi herkez birbirini aldatsınnn ozmannnnn ya eminimkiiii atıp tutanların başlarınada gelmişştirde ruhları duymuyordurr siiznkiler sadık tabi yaaaaaa :lepi:

katılıyorum erkekler 2ye ayrılır saklayanlar itiraf edenler kimse yanlış anlamasın bekar erkekleri kastettim

evet...şahsen benimki yaptı...:kedi:
ama ben bu ülkenin kadını olarak kocamdır beyimdir yapar dedim...kaydirigubbakcemile5
ihtiyaç naapsın adamceez...opuyorumnanaktan
evde beklerim onu ben...bulunmaz hint kumaşı kocem ve gurursuz ben...mutlu bir aileyiz biz...
:içelim:

Back