- 17 Haziran 2023
- 133
- 16
- 26
- Konu Sahibi gokceeee220
Ay hadi hayırlısı canım bende bugünden beri bacak ağrısı ve kasık ağrısı çekiyorum normal miDayanamadım az önce yaptım çok silik var gözle görülür daha yeni idrara geçiyor galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hadi hayırlısı canım bende bugünden beri bacak ağrısı ve kasık ağrısı çekiyorum normal miDayanamadım az önce yaptım çok silik var gözle görülür daha yeni idrara geçiyor galiba
Sence varmı canım gördün mü normal bence hamilelikte oluyor eğer adete böyle belirti yaşamıyorsanAy hadi hayırlısı canım bende bugünden beri bacak ağrısı ve kasık ağrısı çekiyorum normal mi
Ben göremedim canım ama bazen fotoğrafta belli olmuyor erken gebelik yapsan daha iyi sonuç vermez miSence varmı canım gördün mü normal bence hamilelikte oluyor eğer adete böyle belirti yaşamıyorsan
Bu erken gebelik testi canım adete bugünkü beraber altı gün var çok az silik var gözle gorulurBen göremedim canım ama bazen fotoğrafta belli olmuyor erken gebelik yapsan daha iyi sonuç vermez mi
Ben iğne günüm bitti ama belirtiler devamYok bacak ağrısı falan çekmiyordum bu kadar ağrı çekmiyordum ama iğne etkisidende olabilir
Olabilir canım ben görememiş olabilir o zaman bebiş var etki geçtiyse bi kan ver derim benim öyle çıksa simdi hastaneye uçmuştummBu erken gebelik testi canım adete bugünkü beraber altı gün var çok az silik var gözle gorulur
Aaa gördüm evetKız yakinlastir
İlk idrarla mı yaptınKız yakinlastir
Oglen yaptım ama idrari uzun bir süre tutumİlk idrarla mı yaptın
Ben vücudundan da eminim var benim sadece gün geçmesini bekliyorumAaa gördüm evet
Hadi hayırlısı canım bende bugün öğlen yaptım ama negatif 11. GünBen vücudundan da eminim var benim sadece gün geçmesini bekliyorum
Canim çok erken ben on dört gün oldu senin daha çok erken bende on ikinci gün yaptım negatif Daha belli olmaz zaten benim yumurtlama günü tutmuş o günden. Beri ağrım var ve hayla devam ediyorHadi hayırlısı canım bende bugün öğlen yaptım ama negatif 11. Gün
Senin daha erken çok etkenin dörtte yap sende en azından iğne etkisi gecmiş sende bundan sonra çıkan sonuç hamilelik olurHadi hayırlısı canım bende bugün öğlen yaptım ama negatif 11. Gün
En iyisi 3 gün sonra tekrarlayım iğnenin etkisi geçmiş en azından ama çok ağrılarım var bilemiyorum 2 güne kadar hiç birseyim yoktu ya adet olacağım yada bilemiyorumSenin daha erken çok etkenin dörtte yap sende en azından iğne etkisi gecmiş sende bundan sonra çıkan sonuç hamilelik olur
Ya zaten öyle oluyor inan adet agrilarin hamilelik aynı sadece insan bendenini iyice tanirsa anlıyor senin ilkti dimiEn iyisi 3 gün sonra tekrarlayım iğnenin etkisi geçmiş en azından ama çok ağrılarım var bilemiyorum 2 güne kadar hiç birseyim yoktu ya adet olacağım yada bilemiyorum
Evet canım ilk tedavim hiç gebelik yaşamadım ama bakalım hayırlısı AllahtanYa zaten öyle oluyor inan adet agrilarin hamilelik aynı sadece insan bendenini iyice tanirsa anlıyor senin ilkti dimi
İnşallah Allah sanada nasip eder herkese inşallahEvet canım ilk tedavim hiç gebelik yaşamadım ama bakalım hayırlısı Allahtan