- 17 Haziran 2023
- 133
- 16
- 26
- Konu Sahibi gokceeee220
İnşallah canım isteyen herkese sen şimdi adetimi bekliceksin kan içinİnşallah Allah sanada nasip eder herkese inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım isteyen herkese sen şimdi adetimi bekliceksin kan içinİnşallah Allah sanada nasip eder herkese inşallah
Yarından sonra 4 gün kalıyor adete bende cumartesi adet günü acaba diyorum pazartesi mi versemİnşallah canım isteyen herkese sen şimdi adetimi bekliceksin kan için
Olur daha net çıkar canım. Yada cuma ver hafta sonu kafayı yemektenseYarından sonra 4 gün kalıyor adete bende cumartesi adet günü acaba diyorum pazartesi mi versem
Aynen duruma göre bakicam ya zaten yarın on beşinci günOlur daha net çıkar canım. Yada cuma ver hafta sonu kafayı yemektense
15 se tam sonuç verir gibime geliyor.Aynen duruma göre bakicam ya zaten yarın on beşinci gün
Evet yarın on beş15 se tam sonuç verir gibime geliyor.
Ben yarın versem öğrensem düşük öğrenirim pazartesi versem yinede orta bir sonuç alırım. Salı günü doktora gitmiş olurumEvet yarın on beş
Yaa neden acabaBenim kanamam var
Yaa neden acaba
Canım benimde 12.gün bütün belirtiler gittim testte negatif hiç umudum kalmadı
Ben hala şoktayım bu belirtileri yaşayıp nasıl böyle oldum anlamadım belirtilerim hala devam ediyorCanım benimde 12.gün bütün belirtiler gittim testte negatif hiç umudum kalmadı
Üstüne görme olabilir miBen hala şoktayım bu belirtileri yaşayıp nasıl böyle oldum anlamadım belirtilerim hala devam ediyor
O nasıl oluyorÜstüne görme olabilir mi
Bazı bayanlar hamileykende adet oluyor onada üstüne görme diyorlarO nasıl oluyor
Bilmiyorum ki bende olacağını hiç sanmıyorum yarın doktoruma gidicemBazı bayanlar hamileykende adet oluyor onada üstüne görme diyorlar
Bendede gitsen iyi olur banada haber ver canımBilmiyorum ki bende olacağını hiç sanmıyorum yarın doktoruma gidicem
Bir yanım git diyor bir yanım boşver gitsem ne değişecek ki bu kadar vücudumu tanımama rağmen hayal kırıklığına ugradimBendede gitsen iyi olur banada haber ver canım
Bir yanım git diyor bir yanım boşver gitsem ne değişecek ki bu kadar vücudumu tanımama rağmen hayal kırıklığına ugradimBendede gitsen iyi olur banada haber ver canım