- 20 Aralık 2022
- 4.222
- 1.686
- Konu Sahibi gokceeee220
Evet
Etkisinin gittiğini nasıl anladın negatif mi oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Etkisinin gittiğini nasıl anladın negatif mi oldu
Genetiğe git randevu al canım. Gerekirse yalan söyle kalbi durdu 2sininde diye. Araştırırlar. Altında başka nedenler olmalı. Benim 2 kimyasalım var bana bile baktılar sana haydi haydi bakarlar.Amin canım bir boş gebelik geçirdim onu saymiyorlar bile herkeste oluyor diye ikincisinde altı haftalık kalbi durdu canım araştırmak için yeterli bulmuyorlar
Evet canım gidicem iğne vurdum negatif sonuç alırsam randevu aldım gidicemGenetiğe git randevu al canım. Gerekirse yalan söyle kalbi durdu 2sininde diye. Araştırırlar. Altında başka nedenler olmalı. Benim 2 kimyasalım var bana bile baktılar sana haydi haydi bakarlar.
İnşallah birşey olmaz bu sefer bebişin sana sımsıkı tutunurr dualarım bütün anne baba olmak isteyen herkeseİnşallah.dua edin bu sefer hiç bir şey olmasın
Amin inşallahİnşallah birşey olmaz bu sefer bebişin sana sımsıkı tutunurr dualarım bütün anne baba olmak isteyen herkese
Ay hiç dikkat etmedim canım dikkat ederimBirde canım senin idrarin koyumu benimki çok koyu benim diğer hamilelik belirtilerini yaşıyorum ben
Ben üç tane geçirdiğim için biraz profesyonel oldum galiba cnku.sık idrara cikiyorum ve koyu hep forumlarda da gördüm böyle belirtinin olduğu yani bwnde öyle tabi farklı olanlar var ama duydum ve üçüncü ve ilk gebelikte doğru çıktıAy hiç dikkat etmedim canım dikkat ederim
Ay bütün belirtiler var hadi inşallahBen üç tane geçirdiğim için biraz profesyonel oldum galiba cnku.sık idrara cikiyorum ve koyu hep forumlarda da gördüm böyle belirtinin olduğu yani bwnde öyle tabi farklı olanlar var ama duydum ve üçüncü ve ilk gebelikte doğru çıktı
İnşallah ben yarın sabah erken gebelik testi yapsam mı ya ilk idrarla ya yarın adete beş gün kalıyorAy bütün belirtiler var hadi inşallah
Anladım ama bazen iğnenin etkisi geçmiyor pozitif çıkıyor 15 16 günde negatife dönüyor baya öyle olan varmış okudum ama testin varsa garanti olsun 15 16. Güne kadar testi tekrarla derimYarın igene olalı 14 ilişki üstünden de13 gün olucak
Yani yarından başla 15 16. Güne kadar yap bence testi garanti olurAnladım ama bazen iğnenin etkisi geçmiyor pozitif çıkıyor 15 16 günde negatife dönüyor baya öyle olan varmış okudum ama testin varsa garanti olsun 15 16. Güne kadar testi tekrarla derim
Bilmem pek bu seferde emin olmam. Ya .pozitif olsa bileYani yarından başla 15 16. Güne kadar yap bence testi garanti olur
Dayanabiliyosan adet gününü bekle derim tabiki sen bilirsin ama garanti olsun diye ikimizin adet günü 8 miş zaten gerçi benim adetler hep düzensizde o gün belli olurBilmem pek bu seferde emin olmam. Ya .pozitif olsa bile