yardımm

Kararınızın arkasinda durun..

Olacak iş değil sizinki.

Daha bugün işyerinde arkadaşlarla bu konulardan konuştuk biraz.Bizim yaş döneminin gençlik zamanlarının daha saf,gözü açılmamış olmasına karşılık şimdiki gençlere göre daha mantıklı hareket edebilmiş olmaları çok dikkatimizi çekti.Sizlerin daha uyanık olmanız,aklı başında kararlar alabilmeniz lazım bana göre.O dengesizle tek başına görüşmeyede gitme bence.Ne yapacağı belli olmaz.Yalnız görüşeceksen bile yakınında birileri olsun.

Tek başına sokağa çıkarmıyor , elinde sigara söndürüyor cümlelerini bir okuyun isterseniz.Bu insanın ilerde yapacağına en garanti verdiğim şey size şiddet uygulamak.Ama biz seviyoruz böyle piskopatları.Bizi kısıtlasın ,hiçbir şeye izin vermesin, tuhaf tuhaf şiddet içerikli hareketler yapsın bizde ayy beni sahipleniyor çok seviyor diye polyannacılık oynayalım.Evlendikten 3 ay sonra burda açacağınız konu başlığı belli ‘eşim beni dövüyor çok pişmanım’.Kendinize yazık edersiniz.

Bugün kendi elinde sigara söndüren yarin senin elinde söndürür.

Kendisine uzun bir mesaj atıp ilişkiyi bitirdim.. ama attığımdan beri eve gelirim çok kötüyüm tarzı mesajlar alıyorum. Kardeşimden arama gibi bir salaklik yaptığım için numarası kayıtlı onda kardeşime yazıyor sürekli. Umarım bir an önce vazgeçer

Ya engelle ya da tlf u kapat. Yazıp dursun boşver.
Doğru olanı yaptın rahat rahat yat uyu.

Muhtemelen sen burda yazılanları okuyup buradaki yazılanların gazına gelip ayrılma kararıbı verdin ancak üzerinden max 48 saat gectikten sonra yeniden barışacaksınız evlilik planları kuracaksınız.. ama çok daha sonra onun gercek yüzünü görüp keşke kk yı dşnleseydim diyip buraya sizin haklıydınız diye konu acıp kendi kmdşne üzüleceksiniz.. ama hiden ömürden gidiyor. Madem bitirdin arkasnda dur

48 saattir ayrıyiz :) şuan iyi gidiyo :) yüklerimden kurtuldum gibi :) düşünceniz için teşekkürler :)

Ama sürekli arıyor. Mesaj atıyor kardeşlerimi arıyor. Doğru mu bilmiyorm ama sinir krizi geçirmiş hiç birine cevap yazmadım

Lütfen bu konu şaka olsun....
Nediyim...evlende gör bakalım dünya kaç bucakmış.
Davul bile dengi dengine der eskiler...
Sizin her yönden fiyasko....

Psikolojik olarak çökmekten korktum. Çünkü giderek yorulduğumu düşünüyorum.

Kafan niye karisik? Kafa karscak bisey gormedim bu konuda

Elinde sigaralar söndürüyor dediniz ve bitti..Ah aileniz yine üzülecek gibi..Yapmayın hem ailenize hem kendinize yapayın.

En yakin arkadasim ayrilmis kadar sevindim ayrilmaniza sorunlu bir insan belli uzak durun mutlu olun.sakin donmeyin kanmayin.

Siz iyi misiniz? okuduklarima inanamadim. elinde sigara sonduren bi adamla evlenmek istiyorsunuz. bundan anlamamis biri olarak davul zurna size az gelir. evlenin, mutluluklar. hay allahim yarabbim ya sabir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…