- 6 Mayıs 2010
- 1.357
- 2.165
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepiniz haklısınız. Sevgi önemli ama anlayış kültür saygı daha önemli diye düşünüyorum. Kendisiyle konuşup bitirme kararı aldım. Yarın yüzyüze konuşup bitirmeyi planlıyorum umarım bir sorun çıkarmaz. Vicdan yapmamaya karar verdim. Acırsan acınacak hale gelirsin der annem. Gönül ilişkim olmadığı için daha önce yanlış adımlar atmak istemedim. Bir kaç arkadaşım evlenince düzelir zamanla kıskançlik son buluyo ayni eve girince falan cümleler duydum büyüklerime dışardan bir bakış açısına ihtiyac duydum
Ya engelle ya da tlf u kapat. Yazıp dursun boşver.Kendisine uzun bir mesaj atıp ilişkiyi bitirdim.. ama attığımdan beri eve gelirim çok kötüyüm tarzı mesajlar alıyorum. Kardeşimden arama gibi bir salaklik yaptığım için numarası kayıtlı onda kardeşime yazıyor sürekli. Umarım bir an önce vazgeçer
Muhtemelen sen burda yazılanları okuyup buradaki yazılanların gazına gelip ayrılma kararıbı verdin ancak üzerinden max 48 saat gectikten sonra yeniden barışacaksınız evlilik planları kuracaksınız.. ama çok daha sonra onun gercek yüzünü görüp keşke kk yı dşnleseydim diyip buraya sizin haklıydınız diye konu acıp kendi kmdşne üzüleceksiniz.. ama hiden ömürden gidiyor. Madem bitirdin arkasnda durKendisine uzun bir mesaj atıp ilişkiyi bitirdim.. ama attığımdan beri eve gelirim çok kötüyüm tarzı mesajlar alıyorum. Kardeşimden arama gibi bir salaklik yaptığım için numarası kayıtlı onda kardeşime yazıyor sürekli. Umarım bir an önce vazgeçer
HAla ölmediğine göre biley olmuyomuş :)48 saattir ayrıyiz :) şuan iyi gidiyo :) yüklerimden kurtuldum gibi :) düşünceniz için teşekkürler :)
Zaten ayrıldık şahıs ileLütfen bu konu şaka olsun....
Nediyim...evlende gör bakalım dünya kaç bucakmış.
Davul bile dengi dengine der eskiler...
Sizin her yönden fiyasko....
Ama sürekli arıyor. Mesaj atıyor kardeşlerimi arıyor. Doğru mu bilmiyorm ama sinir krizi geçirmiş hiç birine cevap yazmadım[/QUOTE
Yedirememiştir terk edilmeyi.. soğutup kendinizden ayrılsaydınızAma sürekli arıyor. Mesaj atıyor kardeşlerimi arıyor. Doğru mu bilmiyorm ama sinir krizi geçirmiş hiç birine cevap yazmadım
Elinde sigaralar söndürüyor dediniz ve bitti..Ah aileniz yine üzülecek gibi..Yapmayın hem ailenize hem kendinize yapayın.Hayırlı geceler öncelikle çok büyük bir karar aşamasındayim o yüzden yazıyorm öncelikle 25 yaşında lisans mezunu bir bayanım. Güzel denecek bir görünüşe sahibim. 4 kız kardeşiz. Ablam bir evlilik yaptı ve ayrıldı o yüzden evlilik ailem için tabu haline geldi. 9 aydır görüştüğüm biri var kendisi lise mezunu benim için sıkınti değil ama ailem için öyle değil. Kendisi çok kıskanç ve ilgi manyağı. Bana beni bırakırsan ölürüm intihar ederim gibi cümleleri oluyor en ufak kavgada elinde sigaralar söndüren bir adam kendisi. Hiç bir şekilde benim tek başıma sokağa çıkmami istemeyen biri. Ailesi benim aile yapıma göre değişik babam üniversite mezunu ailesinin okumakla pek alakası yok annesiyle yaptığımız bir konuşmada eşi ara sıra dövebilir gibi cümle duydum ve inanamadım. Benim atanma durumum var. Sevgilim çok ilgili her dediğimi yapar ve çok sever ama korkuyorum ilerisi için bunlar sorun çıkarır mi diye