• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımm

Zaten bu durum beni rahatsız ettiği için büyüklerimden akıl almak istiyorum yardım istiyorum duygularıma yenilip yanlış bir karar almamak adına burda paylaşıyorum. Çünkü annemle bu konuları konuşacak durumda değiliz aramızda resmiyet var. Sadece kalbimde zamana değişir gibi bi düşünce var ama korkuyorum bıraktıktan sonra yapabilir mi kendine bişey yaparsa ne yaparım tarzı düşünceler geziyor o kadar karışık ki

Kızlara okuyun diyoruz ki elin psikopat adamlarına zorla verilip hayatları kararmasın ayakları üzerinde dimdik dursunlar diye. Forumda okuduğum kaçıncı konu bu okumuş pırıl pırıl kızlar elin denyosuna kapılıp hayatlarını süpürge ediyor. O kadar yıl okumak zerre kadar vizyon hayat görüşü katmaz mi? Ailenizin emeklerine yazık günah değil mi? Davul bile dengi dengine çalar niye bile isteye kendinizi yakmaya bu kadar heveslisiniz ?

Zaten bu durum beni rahatsız ettiği için büyüklerimden akıl almak istiyorum yardım istiyorum duygularıma yenilip yanlış bir karar almamak adına burda paylaşıyorum. Çünkü annemle bu konuları konuşacak durumda değiliz aramızda resmiyet var. Sadece kalbimde zamana değişir gibi bi düşünce var ama korkuyorum bıraktıktan sonra yapabilir mi kendine bişey yaparsa ne yaparım tarzı düşünceler geziyor o kadar karışık ki
Zamanla o adam evrilip sizi evden çıkarmayan, canınızı acıtan bir şeye dönüşür maksimum.
Bir de niye onu yontmayı misyon edinesiniz? Yazık değil mi size?

Bence olmaz bu iş olmasın da zaten.. benim eski sevgilim de anlattığın gibi biriydi ama ailem istemiyor dediğimde döndü arkasını gitti.. gururluymuş da .. çok sonra ben baska biriyle evlendim ve eğitim düzeyimiz aynı seviyede kültürümüz de öyle olmasınq rağmen yine de evliliğim çok yolunda değil. Evlilik zorlu bi sürec.. ailelerin de seviye uyumu önemli bence .. bu yüzden aileni dinlemelisin ve deengini bulmalısın.

Evlenmek başlı başına bir hatayken, böyle biriyle evlenmek hatayı beşle çarpmaktır. Uygun olmayan biriyle evlenmeyin.

Değişmez net

Ailesi benim ailemin zıttı gibi. Konuşma tarzından tutun hayat görüşlerine kadar.son 1 aydır bu farkı iyice görüyorum kendi içimde. Annesine bakıyorum kocası haketmişse ayda yılda bir döver ne var diyo. Benim ailemde şiddet kesinlikle yoktur. Annesini küçümsemiyorum ama bana değişik geliyorlar. Olmayan çocuğumu düşündüm bunların içinde nasıl bir eğitim alacak diye. Ama sonra sevgime yeniliyorum galiba ona bitti cümlesini kuramıyorum. Çok değişik bir psikoloji inanin olayların içinde olunca mantık devre dışı kalıyor

Ailesi benim ailemin zıttı gibi. Konuşma tarzından tutun hayat görüşlerine kadar.son 1 aydır bu farkı iyice görüyorum kendi içimde. Annesine bakıyorum kocası haketmişse ayda yılda bir döver ne var diyo. Benim ailemde şiddet kesinlikle yoktur. Annesini küçümsemiyorum ama bana değişik geliyorlar. Olmayan çocuğumu düşündüm bunların içinde nasıl bir eğitim alacak diye. Ama sonra sevgime yeniliyorum galiba ona bitti cümlesini kuramıyorum. Çok değişik bir psikoloji inanin olayların içinde olunca mantık devre dışı kalıyor
Benim eşimin annesi ve kız kardeşi de cok cahil kadınlar inanın onlarla aynı otama girdikçe geriliyorım evliliğimi bile bitiresim geliyor o derece itici bişey bu. Herseyi göz önğnde bulundur duygusal hareket etme ve güçlü ol. Basımdan gectiği için yorum yapmq gereksiniminde bulundum kemdini yakma. Yavas yavas kendinden soğutarak ayrıl cok acı cekip üzülüyosun ama onun gercek yüzünğ gördğkçe içine su serpilecek emin ol

Hayırlı geceler öncelikle çok büyük bir karar aşamasındayim o yüzden yazıyorm öncelikle 25 yaşında lisans mezunu bir bayanım. Güzel denecek bir görünüşe sahibim. 4 kız kardeşiz. Ablam bir evlilik yaptı ve ayrıldı o yüzden evlilik ailem için tabu haline geldi. 9 aydır görüştüğüm biri var kendisi lise mezunu benim için sıkınti değil ama ailem için öyle değil. Kendisi çok kıskanç ve ilgi manyağı. Bana beni bırakırsan ölürüm intihar ederim gibi cümleleri oluyor en ufak kavgada elinde sigaralar söndüren bir adam kendisi. Hiç bir şekilde benim tek başıma sokağa çıkmami istemeyen biri. Ailesi benim aile yapıma göre değişik babam üniversite mezunu ailesinin okumakla pek alakası yok annesiyle yaptığımız bir konuşmada eşi ara sıra dövebilir gibi cümle duydum ve inanamadım. Benim atanma durumum var. Sevgilim çok ilgili her dediğimi yapar ve çok sever ama korkuyorum ilerisi için bunlar sorun çıkarır mi diye

Hem usttekini yazip hem de beni cok seviyor demeyin.

Sorun cikarir mi diye soruyorsun ama sorunun bizzat kendisiyle bir gelecek kurmaya calisiyorsun.:KK12:

Yorumlar için çok teşekkür ederim öncelikle. Bende bir çok şeyin farkındayım zaten konu olarak o yüzden açtım. Sadece korkuyorum ve kendimde o gücü bulamıyorumm belki de umut arıyorum şuan ne hissettiğim hakkında gram bilgim yok çünkü.

Kızlarımız bukadar mı sevgiye ilgiye muhtaç anlamıyorum. Aşık olmak, ilgi göstermek sokağa tek başına çıkarmamayı gerektiren bir durum değil. Değil ama kızların da hoşuna gidiyor. Sapkın olan erkekler değil bu durumda kızlar.kısacası sevgilin normal değil. Size uygun değil. Evlenirsen boşanmanın yollarını ararsın. KK da dediydi dersin.

Hayırlı geceler öncelikle çok büyük bir karar aşamasındayim o yüzden yazıyorm öncelikle 25 yaşında lisans mezunu bir bayanım. Güzel denecek bir görünüşe sahibim. 4 kız kardeşiz. Ablam bir evlilik yaptı ve ayrıldı o yüzden evlilik ailem için tabu haline geldi. 9 aydır görüştüğüm biri var kendisi lise mezunu benim için sıkınti değil ama ailem için öyle değil. Kendisi çok kıskanç ve ilgi manyağı. Bana beni bırakırsan ölürüm intihar ederim gibi cümleleri oluyor en ufak kavgada elinde sigaralar söndüren bir adam kendisi. Hiç bir şekilde benim tek başıma sokağa çıkmami istemeyen biri. Ailesi benim aile yapıma göre değişik babam üniversite mezunu ailesinin okumakla pek alakası yok annesiyle yaptığımız bir konuşmada eşi ara sıra dövebilir gibi cümle duydum ve inanamadım. Benim atanma durumum var. Sevgilim çok ilgili her dediğimi yapar ve çok sever ama korkuyorum ilerisi için bunlar sorun çıkarır mi diye
En küçük kavgadada en büyük kavgada da elinde sigara söndürüyorsa uzak dur o insandan normal insan elinde sigara söndürmez.Yazık etme kendine.Ne güzel göstermiş yüzünü sana .

Sevgilim çok ilgili her dediğimi yapar ve çok sever ama korkuyorum ilerisi için bunlar sorun çıkarır mi diye
Şaka mısınız siz?
Bugün kendi elinde sigara söndüren adamın yarın size de aynısını hatta daha beterini yapabileceği ihtimalini düşünmüyorsunuz sanırım.

Sorun çıkarmak ? :KK57: Elde sigara söndürme eylemini normal karşılıyorsanız diğer yapacağı bilimum farklı durumlara da hazırlıklı olmalısınız

Merhabalar hanımefendi . Kendinize yazık ediyosunuz. İntahar ederim diyen bi adamla ala berabersiniz elinde sigara sonduren birile . İlerde bu kişiden cocuk yaparsanz nekadae salklı buyuteceksnz tmm seviyosunuz ama bu adam sorunlu. Yazık size

Arkadaşım sen iyi misin yaa? İlk sevgilim yazmışsın acaba ondan mı böyle gözün kör oldu? Sevgilim dediğin kişi büyük ihtimalle ruh hastası , tedavi olsa keşke o da ama sen kendine bunu niye yapıyorsun? Aşk sevgi sandığın şey bu değil.

Kardeşim başını yakacaksın aman diyim kendine gel.. bişey yap soğut o adamı kendinden.. bi tipler ayrilmak isteyincede ariza çıkarabilir.. hayat bu değil evlilik böyle biriyle asla yürümez yazik etme kendine.. asla değişmez.. kendini kandirip hayaller kurma..

Back