canımarkadasım okudum ben bugün allah kabul etsin tez zamanda bebişini kucagına almayı nasip eder insallah dualarımız seninle allahım isteyen herkese nasip etsin
hallisna benide yaz canım..ben yazdığım topiklerde de dile getiririm..arkadaşlara söylerim burayı..inşallah sana birçok kişiyi gönderirim ..benide yazmayı unutma..öptüm canım..
beni de yazabilirsin arkadaşım.Allahım çocuk isteyen herkese nasip etsin inşallah.hamile olanlarımıza da gitsin bu yasinler inşallah Allah hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin
bide bişey sorucam 500 yasini gerçekten bu niyetle okursam şifa oluyormuymuş,ben hergün okuyorum zaten ama merak ettim sadece.deneyen varmıymış.
arkadaşım diğer bütün topiklere gir ve linkini yaz oraya herkes girsin görsün.öyle daha fazla kişiye ulaşırsın.mesela ben tesadüfen gördüm yazını.
bence de diğer topiklere de yazmalısın..
canim bende okurum benide yazabilirsin Allahim gonlune gore versin en kisa zamanda insallah..:Saruboceq::Saruboceq:
merhaba..
bu hafta tüp bebek tedavisine başlayacağım...
bana 1tane yasin okuyabilir misiniz.. 500kişiye ulaşmam gerekiyor... OKUMA SÜRESİ HAZİRANIN 15'İNE KADAR..
evlenmeden 10sene boyunca tedavi gördüm sürekli tekrarlayan kistler yüzünden.. 3defa laporoskopi yapıldı ama sürekli tekrar etti kistler en son 4.ameliyatta sağ yumurtalığım ve tüpüm alındı.. sonra evlendim.. ilk aydan itibaren tedaviye başladık 3defa aşılama oldum hepsi negatif.. şuan 15aylık evliyim.. tüp bebek için ssk ödeme yapmıyor 3yıllık evlilik istiyor.. 3yılı bekleyemiyorum çünkü kalan tek yumurtalığımda sürekli kist üretiyor...onu da kaybetmekten çok korkuyorum.. öncelikle kendimiz sonra çevremdeki herkes çocuk bekliyor.. eşimin ailesi tedavimi bilmiyor... zordayım... RABBİM feraha çıkarsın inş...
şimdiden hepinize teşekkür ediyor yardımlarınızı bekliyorum....
canım ben okudum az önce Allah kabul eder inşallahALLAH kabul etsin canım.. RABBıM hepimize hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin tez zamanda inş...
söylediğinide okurum canım.. meryem suresininde çok faydası oluyormuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?