arkadaşlarım bana 1tane yasin okuyacak kimsecikler yokmusenağlama
canım benide yaz listeye bugün yada yarın allahın izniyle okurum canım bende sana inşallah duaların kabul olur canım benimbeni yalnız bırakmayıp destek olan arkadaşlarım..
1.senayda............................ 21.naagihan...................................36.vildangel
2-4.biriciğim.........................22.nazlı.........................................37.zelal81
5.sermest.............................23-24.adra.......................................
6.desibel..............................25-26.angelinaozlem......................
7.burcums............................27.karamsar...................................
8.yemyeshill.........................28.myhope.....................................
9-10.yarenb..........................29.montesori..................................
11-15.ozlempau...................30.ismiye........................................
16.etkin................................31.lajoconde..............................
17.yabangülüm....................32.lotus_........................................
18.yaren_h...........................33.gökyüzündedans......................
19.cnnsnyrt..........................34.ekinsu........................................
20.es_se..............................35.rufeyde serra..............................
rabbim hepinizin gönlünüze göre versin inş..
sitedeki diğer duyarlı arkadaşlarım yardımlarınıza hala ihtiyacım var
canım ne zamana kadar okumamız gerekiyor bu aralar müsait değilim ama okurum diye söz vermeyim bu aralar için ama süreyi belirtirsen okuyabilecek durumda olurmuyum cevap yazarım . Allah yardımcın olsun.
ben hergün 1 er tane okuyabilirim
hastalanmadığım sürece faydamız dokunursa ne mutlu inşallah iyileşirsin
canım bana 2 tane daha yazabilirsin dağıttım arkadaşlara
Merhaba canım bende 1 tane okuya bılırım benıde yaz canım
ınŞallah bebıŞını kucaĞına alırsın ınŞallah yÜce rabbım hemıze yaŞatır bu gÜzel duyguyu
Allahım hayırlısıyla gönlüne göre versin....
2 tanede bana yaz....Allah yardımcın olsun
canım ben okurum sana canım allahtan dileğim en yakmında bebişini kucağına alabilirsin kıyamam sana allah şifa versin canım benim
canım benide yaz listeye bugün yada yarın allahın izniyle okurum canım bende sana inşallah duaların kabul olur canım benim
cnm bende okuyabılırım adımı yaz aksam namazaından sonra okurum bende
canım benim arapçadanmı okunması lazım...ben arapça bilmiyorum ama beni de yazabilirsin,anneme okuturum...arapçadan okumak şart dedilerde bana o yüzden soruyorum canım,şart değilse bende okurum...Allah hepizin muradını versin
canım 2 tanede ben okurum ne zamana kadar okuncak ona göre yardımcı olurum tekrarBeni yalnız bırakmayıp destek olan arkadaşlarım..
1.senayda............................ 21.naagihan...................................36.vildangel
2-4.biriciğim.........................22.NazLı.........................................37.zelal81
5.sermest.............................23-24.adra.......................................38.k.a.y.r.a
6.Desibel..............................25-26.Angelinaozlem......................39-40.yemyeshill
7.Burcums............................27.karamsar...................................41.iltercakir
8.yemyeshill.........................28.myhope.....................................42.hilal1975
9-10.yarenb..........................29.montesori..................................43.ESCALES
11-15.ozlempau...................30.ismiye........................................44.boncuhh
16.etkin................................31.LAJOCONDE..............................45-46.GULYUZUM
17.yabangülüm....................32.lotus_........................................47.
18.yaren_h...........................33.GökyüzündeDans......................
19.cnnsnyrt..........................34.ekinsu........................................
20.es_se..............................35.rufeyde serra..............................
RABBİM hepinizin gönlünüze göre versin inş..
sitedeki diğer duyarlı arkadaşlarım yardımlarınıza hala ihtiyacım var
canım 2 tanede ben okurum ne zamana kadar okuncak ona göre yardımcı olurum tekrar
ALLAH razı olsun canım ALLAH kabul etsin inş tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin bebişlerimizi..canım allah yardımcımız olsun bende okurum eşimede okuturum 1 tane nasıl tedavi görüyosun hangi aşamadasın yani bende önümüzdeki ay başlıcam inşallah bende rica edicem arkadaşlar okumanız için inşallah benide yalnız bırakmazsınız :Saruboceq:
:1hug: :asigim: aminn canım amin..
ALLAH razı olsun canım bebişim tutarsa okuyacağın yasinleri düşündüm sözün vardı ya hani.. istemeye utandım...
ama sen beni herdaim düşünen benim için en iyisini olmasını isteyen canım arkadaşımsın...a.s.
ben tedavi sürem boyunca demiştim yani haziran ortasına kadar olur.. ilacım bugün bitti bikaçgün sonra adet olacağım inş. 2.günü başlıyorum iğnelere kısa protokol olacak.. inş hayırlısı sağlıklısı bu defa yakalayabilirim mucizemi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?