yardımlarınıza ihtiyacım var....

Beni yalnız bırakmayıp destek olan arkadaşlarım..

1.senayda............................ 21.naagihan...................................36.vildangel

2-4.biriciğim.........................22.NazLı.........................................37.zelal81
5.sermest.............................23-24.adra.......................................38.k.a.y.r.a
6.Desibel..............................25-26.Angelinaozlem......................39-40.yemyeshill
7.Burcums............................27.karamsar...................................41.iltercakir
8.yemyeshill.........................28.myhope.....................................42.hilal1975
9-10.yarenb..........................29.montesori..................................43.ESCALES
11-15.ozlempau...................30.ismiye........................................
44.boncuhh
16.etkin................................31.LAJOCONDE..............................
45-46.GULYUZUM
17.yabangülüm....................32.lotus_........................................47.
18.yaren_h...........................33.GökyüzündeDans......................

19.cnnsnyrt..........................34.ekinsu........................................
20.es_se..............................35.rufeyde serra..............................

RABBıM hepinizin gönlünüze göre versin inş..

sitedeki diğer duyarlı arkadaşlarım yardımlarınıza hala ihtiyacım var

Son düzenleme:
canım ne zamana kadar okumamız gerekiyor bu aralar müsait değilim ama okurum diye söz vermeyim bu aralar için ama süreyi belirtirsen okuyabilecek durumda olurmuyum cevap yazarım . Allah yardımcın olsun.

Merhaba canım bende 1 tane okuya bılırım benıde yaz canım
ınŞallah bebıŞını kucaĞına alırsın ınŞallah yÜce rabbım hemıze yaŞatır bu gÜzel duyguyu

Allahım hayırlısıyla gönlüne göre versin....
2 tanede bana yaz....Allah yardımcın olsun

Son düzenleme:
canım benide yaz listeye bugün yada yarın allahın izniyle okurum canım bende sana inşallah duaların kabul olur canım benim

canım benim arapçadanmı okunması lazım...ben arapça bilmiyorum ama beni de yazabilirsin,anneme okuturum...arapçadan okumak şart dedilerde bana o yüzden soruyorum canım,şart değilse bende okurum...Allah hepizin muradını versin

canım ne zamana kadar okumamız gerekiyor bu aralar müsait değilim ama okurum diye söz vermeyim bu aralar için ama süreyi belirtirsen okuyabilecek durumda olurmuyum cevap yazarım . Allah yardımcın olsun.

Tedavi sürem boyunca diye niyetlendim canım yani haziran 15 gibi görünüyor.. müsait olursan haber verirsin eklerim listeye.. sevgiler..

ben hergün 1 er tane okuyabilirim

hastalanmadığım sürece faydamız dokunursa ne mutlu inşallah iyileşirsin

ALLAH razı olsun canım RABBim kabul etsin inş.. birden fazla istemişsin ama bana gereken sadece 1tane.. 500kişiye ulaşmam gerekiyor.. listeye ekledim ismini çok çok teşekkür ederim..

canım bana 2 tane daha yazabilirsin dağıttım arkadaşlara

ALLAH razı olsun canım.. çok teşekkürler.. 500kişiye ulaşmak zormuş elimde tlf kim var kim yok arıyorum çevremi.. uçan kuşu durdurup istiycem nerdeyse:)

Merhaba canım bende 1 tane okuya bılırım benıde yaz canım
ınŞallah bebıŞını kucaĞına alırsın ınŞallah yÜce rabbım hemıze yaŞatır bu gÜzel duyguyu

inş canım amin inş...RABBıM tüm isteyenlere ve bana da nasip etsin emeklerimizi boşa çıkarmasın.. hayırlı sağlıklı bebişlere kavuşmamızı nasip etsin.. ALLAH razı olsun kabul etsin inş..

Allahım hayırlısıyla gönlüne göre versin....
2 tanede bana yaz....Allah yardımcın olsun

canım ALLAH razı olsun.. kişi başına 1tane okunması gerekiyor ya,ben seni 1tane olarak ekledim.. yok eğer 2.kişiye okutma şansın varsa haber verirsen 2tane olarak yazayım..

canım ben okurum sana canım allahtan dileğim en yakmında bebişini kucağına alabilirsin kıyamam sana allah şifa versin canım benim

canım benide yaz listeye bugün yada yarın allahın izniyle okurum canım bende sana inşallah duaların kabul olur canım benim

ALLAH razı olsun kabul etsin inş canım.. kim yardımcı oluyorsa gerek dualarıyla gerek okudukları yasin.lerle hepinizin RABBıM gönlüne göre gönlünün istediğini versin hayırlısıyla inş.. çok teşekkür ederim..

cnm bende okuyabılırım adımı yaz aksam namazaından sonra okurum bende

ALLAH razı olsun canım ALLAH kabul etsin inş.. benim ve kendin için ettiğin tüm duaları..

:1hug: aslı nasıldır tam bilmiyorum ama bence gönülden temiz niyetle edilen duanın yakarışın dili yoktur.. mutlaka arapçadan okunması daha iyidir ama bilinmiyorsa.. ben 2tane olarak ekledim canım ALLAH razı olsun niyet edip okurum demişsin..

tabi canım okuyacağım...niyet önemli tabiki.....allah kabul etsin

Beni yalnız bırakmayıp destek olan arkadaşlarım..

1.senayda............................ 21.naagihan...................................36.vildangel
.................................
2-4.biriciğim.........................22.NazLı.........................................37.zelal81.....................................
5.sermest.............................23-24.adra.......................................38.k.a.y.r.a...................................
6.Desibel..............................25-26.Angelinaozlem......................39-40.yemyeshill..........................
7.Burcums............................27.karamsar...................................41.iltercakir..................................
8.yemyeshill.........................28.myhope.....................................42.hilal1975..................................
9-10.yarenb..........................29.montesori..................................43.ESCALES..................................
11-15.ozlempau...................30.ismiye........................................
44.boncuhh...................................
16.etkin................................31.LAJOCONDE..............................
45-46.GULYUZUM...........................
17.yabangülüm....................32.lotus_........................................47.sulezehra..................................
18.yaren_h...........................33.GökyüzündeDans......................
48-49.huzeyfe................................
19.cnnsnyrt..........................34.ekinsu........................................50.
20.es_se..............................35.rufeyde serra..............................51.

RABBıM hepinizin gönlünüze göre versin inş..

sitedeki diğer duyarlı arkadaşlarım yardımlarınıza hala ihtiyacım var

Son düzenleme:
canım 2 tanede ben okurum ne zamana kadar okuncak ona göre yardımcı olurum tekrar

canım 2 tanede ben okurum ne zamana kadar okuncak ona göre yardımcı olurum tekrar

canım ALLAH razı olsun ALLAH kabul etsin inş. ama kişi başına bir yasin okunması, 500kişinin okuması gerekiyor çok teşekkür ederim ekledim seni listeye.. eğer çevrende okutabileceğin kimse varsa çok çok iyi olur..

canım allah yardımcımız olsun bende okurum eşimede okuturum 1 tane nasıl tedavi görüyosun hangi aşamadasın yani bende önümüzdeki ay başlıcam inşallah bende rica edicem arkadaşlar okumanız için inşallah benide yalnız bırakmazsınız :Saruboceq:

ALLAH razı olsun canım ALLAH kabul etsin inş tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin bebişlerimizi..
benimkisi kısa protokol.. duphaston verdi doktor dün bitti.. adet olmayı bekliyorum 2.günü başlıyoruz iğnelere hayırlısıyla.... seve seve okurum senin adına da sen başlat.. duyarlı iyi niyetli kişi sayısı fazla saolsunlar..

amin canım allah cümlemizden razı olsun:1hug: her ne arzun olursa bana söylemeye çekinme lütfen manevi olarak herzaman yanındayım cnm:1hug:
rabbim işlerini kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşallahŞeniz

Canım benim üstümde kalmasın okudum Yasinini hemde canı gönülden Rabbim yüzünü güldürsün ..Çok öperim umarım güzel haberlerinide alırız a.s. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…