Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba..
bu hafta tüp bebek tedavisine başlayacağım...
bana 1tane yasin okuyabilir misiniz.. 500kişiye ulaşmam gerekiyor... OKUMA SÜRESİ HAZİRANIN 15'İNE KADAR..
evlenmeden 10sene boyunca tedavi gördüm sürekli tekrarlayan kistler yüzünden.. 3defa laporoskopi yapıldı ama sürekli tekrar etti kistler en son 4.ameliyatta sağ yumurtalığım ve tüpüm alındı.. sonra evlendim.. ilk aydan itibaren tedaviye başladık 3defa aşılama oldum hepsi negatif.. şuan 15aylık evliyim.. tüp bebek için ssk ödeme yapmıyor 3yıllık evlilik istiyor.. 3yılı bekleyemiyorum çünkü kalan tek yumurtalığımda sürekli kist üretiyor...onu da kaybetmekten çok korkuyorum.. öncelikle kendimiz sonra çevremdeki herkes çocuk bekliyor.. eşimin ailesi tedavimi bilmiyor... zordayım... RABBİM feraha çıkarsın inş...
şimdiden hepinize teşekkür ediyor yardımlarınızı bekliyorum....
Sayınız okadar çok ki...... şükürler olsun...tek tek isim yazamıyorum ama hepinize çok çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun dualarınızı kabul etsin inş...
tekrar hatırlatmakta fayda var.. kişi başına sadece 1yasin düşüyor,500kişinin okuması gerekiyor..
merhaba..
bu hafta tüp bebek tedavisine başlayacağım...
bana 1tane yasin okuyabilir misiniz.. 500kişiye ulaşmam gerekiyor... OKUMA SÜRESİ HAZİRANIN 15'İNE KADAR..
evlenmeden 10sene boyunca tedavi gördüm sürekli tekrarlayan kistler yüzünden.. 3defa laporoskopi yapıldı ama sürekli tekrar etti kistler en son 4.ameliyatta sağ yumurtalığım ve tüpüm alındı.. sonra evlendim.. ilk aydan itibaren tedaviye başladık 3defa aşılama oldum hepsi negatif.. şuan 15aylık evliyim.. tüp bebek için ssk ödeme yapmıyor 3yıllık evlilik istiyor.. 3yılı bekleyemiyorum çünkü kalan tek yumurtalığımda sürekli kist üretiyor...onu da kaybetmekten çok korkuyorum.. öncelikle kendimiz sonra çevremdeki herkes çocuk bekliyor.. eşimin ailesi tedavimi bilmiyor... zordayım... RABBİM feraha çıkarsın inş...
şimdiden hepinize teşekkür ediyor yardımlarınızı bekliyorum....
ALLAH razı olsun hepinizden yardımınızı esirgemiyorsunuz.. yalnız şu var ki kişi başına 1tane yasin okunması gerekiyor.. 1den fazla almak isteyenler var,çok teşekkürler ama 500kişinin okuması gerekiyor...