yardımlarınıza ihtiyacım var....

canım bizim topiğe de yazdım ama görmezsen diye buraya da ekliyorum, 1 tane de ben okuyacağım inş. Allah yardımcın olsun. ben de tüp bebekle hamile kaldım. sakın ümidini yitirme

Canım
ALLAHH yardımcınn olsunn.Rabbim 500 kişinin okuyacak olann yasinn şerif duasınıııııı Kabul etsinn inşallahhh..Bendeeee okurummm canımmmmm Okuduğumdaa buraya yazarım okudum diyee.Benide eklersinn okuyacaklar arasına.Rabbim yar ve yardımcın olsunnRabbim tez zamanda yüzünüü güldürsünn inşallahh

:Saruboceq: :nazar::Saruboceq: :nazar: :emir_bebek: :Saruboceq: :ecrin_bebek: :Saruboceq:

cnm allah gönlüne göre versin inşallah...rabbim kucagını boş bırakmasın senin ve tüm isteyenlerin....bende elimden geldigince yardımım dokunsun isterim...haziranın 15ine dek demişsin bende okurumm...3 tane de bizim için yaz seve seve okurum allah kabul etsin inşallah amin....

canım Allah nasip ederse beni de okumuş say Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip eylesin Dualarımızı kabul eylesin inşallah amin ( Bende 2,5 yılın ardından klomen + pregnlıy ile hamile kaldım ) şuan 11+0 haftalığız. Darısı tüm anne olmak isteyen arkadaşlarıma

merhaba..

bu hafta tüp bebek tedavisine başlayacağım...
bana 1tane yasin okuyabilir misiniz.. 500kişiye ulaşmam gerekiyor... OKUMA SÜRESİ HAZİRANIN 15'İNE KADAR..

evlenmeden 10sene boyunca tedavi gördüm sürekli tekrarlayan kistler yüzünden.. 3defa laporoskopi yapıldı ama sürekli tekrar etti kistler en son 4.ameliyatta sağ yumurtalığım ve tüpüm alındı.. sonra evlendim.. ilk aydan itibaren tedaviye başladık 3defa aşılama oldum hepsi negatif.. şuan 15aylık evliyim.. tüp bebek için ssk ödeme yapmıyor 3yıllık evlilik istiyor.. 3yılı bekleyemiyorum çünkü kalan tek yumurtalığımda sürekli kist üretiyor...onu da kaybetmekten çok korkuyorum.. öncelikle kendimiz sonra çevremdeki herkes çocuk bekliyor.. eşimin ailesi tedavimi bilmiyor... zordayım... RABBİM feraha çıkarsın inş...

şimdiden hepinize teşekkür ediyor yardımlarınızı bekliyorum....

canım ben de 1 yasin okurum..allah dualarını akbul etsin inşallah

canım kayınvalidem hacı senin için 10 tane okuyacak Allah yar ve yardımcın olsun ..

Beni de ekleyebilirsin canım. Allah yardımcın olsun bu yolda. İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın. Dualar kabul olsun inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Beni yalnız bırakmayıp destek olan arkadaşlarım..

1.senayda............................ 21.naagihan...................................36.vildangel
.................................53-54.mercanayse..................67.cancu..........................80.eeylem2007
2-4.biriciğim.........................22.NazLı.........................................37.zelal81.....................................55.dil_nur...............................68.gulican........................81.cig_damlasi
5.sermest.............................23-24.adra.......................................38.k.a.y.r.a...................................56.osmaniye80.......................69.pinarnaz......................82.sever
6.Desibel..............................25-26.Angelinaozlem......................39-41.yemyeshill..........................57.sibel..................................70.bhk..............................83.sidelya01
7.Burcums............................27.karamsar...................................42.iltercakir..................................58.raebzeh.............................71.adrenal.......................84.gaydin58
8.yemyeshill.........................28.myhope.....................................43.hilal1975..................................59.kadus................................72.Balsurat.......................85-94.ecem84
9-10.yarenb..........................29.montesori..................................44.ESCALES.................................60.gulcangulcan....................73.EliFatihEFU..................95.
11-15.ozlempau...................30.ismiye........................................
45.boncuhh...................................61.RANA.ABLE......................74.sivaslı58........................
16.etkin................................31.LAJOCONDE..............................
46-47.GULYUZUM...........................62.tuliny................................75.nefican........................
17.yabangülüm....................32.lotus_........................................48.sulezehra..................................63.Talya................................76.bahair.........................
18.yaren_h...........................33.GökyüzündeDans......................
49-50.huzeyfe................................64.shekercim.........................77.yazici..........................
19.cnnsnyrt..........................34.ekinsu........................................51.ebrar42.....................................65.nurefsann.........................78.
Kartanesi.......................
20.es_se..............................35.rufeyde serra..............................52.bebis02....................................66.ZuZuu................................79.nevrosky......................

RABBıM hepinizin gönlünüze göre versin inş..

sitedeki diğer duyarlı arkadaşlarım yardımlarınıza hala ihtiyacım var

Son düzenleme:
Benide ekleyebilirsin canım ikindi namazından sonra inşallah okumaya niyetim var. Allah tez zamanda size ve tüm evlat isteyenlere hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah .

bende okurum cnimm benide yaz bendee bebek isteyenlerdeninn insallah butun isteyenlere verir guzell allahimm dualarimizi kabul ederr :Saruboceq:

canım benide ekle listene bende okurum allahın izniyle inş. dualarımız kabul olur

Sayınız okadar çok ki...... şükürler olsun...tek tek isim yazamıyorum ama hepinize çok çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun dualarınızı kabul etsin inş...

tekrar hatırlatmakta fayda var.. kişi başına sadece 1yasin düşüyor,500kişinin okuması gerekiyor..

tatlım benide eklermisin listene 1 değil gerekirse 3-5-10 kerede okuyabilirim bana özelden yazarsın canım

Sayınız okadar çok ki...... şükürler olsun...tek tek isim yazamıyorum ama hepinize çok çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun dualarınızı kabul etsin inş...

tekrar hatırlatmakta fayda var.. kişi başına sadece 1yasin düşüyor,500kişinin okuması gerekiyor..

tatlım bizimkiler 10 tane okuyacaklar ama bilgin olsun..

merhaba..

bu hafta tüp bebek tedavisine başlayacağım...
bana 1tane yasin okuyabilir misiniz.. 500kişiye ulaşmam gerekiyor... OKUMA SÜRESİ HAZİRANIN 15'İNE KADAR..

evlenmeden 10sene boyunca tedavi gördüm sürekli tekrarlayan kistler yüzünden.. 3defa laporoskopi yapıldı ama sürekli tekrar etti kistler en son 4.ameliyatta sağ yumurtalığım ve tüpüm alındı.. sonra evlendim.. ilk aydan itibaren tedaviye başladık 3defa aşılama oldum hepsi negatif.. şuan 15aylık evliyim.. tüp bebek için ssk ödeme yapmıyor 3yıllık evlilik istiyor.. 3yılı bekleyemiyorum çünkü kalan tek yumurtalığımda sürekli kist üretiyor...onu da kaybetmekten çok korkuyorum.. öncelikle kendimiz sonra çevremdeki herkes çocuk bekliyor.. eşimin ailesi tedavimi bilmiyor... zordayım... RABBİM feraha çıkarsın inş...

şimdiden hepinize teşekkür ediyor yardımlarınızı bekliyorum....

ALLAH razı olsun hepinizden yardımınızı esirgemiyorsunuz.. yalnız şu var ki kişi başına 1tane yasin okunması gerekiyor.. 1den fazla almak isteyenler var,çok teşekkürler ama 500kişinin okuması gerekiyor...

cnm benım bı arkadasım var dıyokı lahuti.com a uye olsun orada 500 ü 1 gunde tamamlar dedı bitanem RABBIM YARDIMCIN OLSUN:Saruboceq::Saruboceq:

Back
X